Bazen ev hali oluyor evde külotla geziyorum babam ve erkek kardeşim de öyle geziyor sizce günah mı aile olduğu için günah değil diye biliyorum ama bazı yerlerde caiz değildir diyor
Cevabın nedir?
+1 yılBak arkadaşım ev halidir tamam, bir insan evin de kilotla gezebilir normaldir, ama baban ve erkek kardeşinin önündeyken bu şekil de gezmen doğru değil. Çünkü erkeğin nefsi şeytan gibidir, fırsatını buldumu akraba, kardeş, eş, dost dinlemez, adamın aklına binbir türlü kötülük getirir... Haberlerde de duyuyoruz bunları " öz kardeşi tarafından tacize uğradı, tecavüz edildi.. Öz babası tarafından tecavüze uğradı." o yüzden onların önündeyken bile kendi iffetini koruman gerekiyor.
162 Yorumla
Soran+1 yılyok artık aile sonuçta ve onlarda öyle geziyor ben bir sorun göremiyorum o tür kişilerin ruh sağlıkları bpzuk
- +1 yıl
Sen bilirsin.. Ben sana doğru olanı söyledim, inanıp inanmamak senin tercihin.
En İyi Cevaplar
+1 yılbende duş'a giriyordum atlet ve boxer ile içeriye gittim birşey almaya babam'da oradaydı. sonuçta aile içi şeyler bunlar. yabancı yok evde. biri babam biri annem. biri abim veya kardeşim. ortada ayıplanacak birşey yok. babamıda ben görüyorum iç çamaşırıyla. annemide görüyorum. ortada ayıp yok yani.
00 Yorumla
+1 yılkuzum bak. benim bildiğim kadarıyla kadınlar arasında diz kapağı ve göbek deliğine kadar olan kısmın bile görünmesi günah. ha baban ve kardeşin olduğu için haram olmayabilir belki ama yani bana kalırsa hoş bişi değil açıkçası. erkekler boxerla dolaşıyolar evde tamam da düşün ki baban da kardeşin de slip kilot giydiler. ya da düşünme vazgeçtim :D :D :D aynı hesap anlatabildim mi kuzum :) o yuzden bana kalırsa bir şort giy. saedce kilotla dolaşma olur mu :)
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenize giderkende seni bikiniyle görüyorlar, tanımadığın insanlar. Buda ailen sonuçta, ben günah olduğunu düşünmüyorum
65 Yorumla
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Aslinda ben bu ishin taraftariyim. neden? cunki aile icinde herkes acik geziyorsa bu o demektirki aile icinde guven var. disharda gidipte bin bir turklu ahlaksizlik yapmakdansa evde rahat dolashipda icindeki o hissleri oldurmek daha iyidir. hatta ciplak gezse bile. eger gozun toksa normal biriysen eger bashka bir gozle bakmazsin. o sapiklardirki akli dengesi yerinde degildir diye tecavuz ediyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
67Cevap
+1 yılkesinlikle günah. bir kadın bir kadının dizlerinin yukarısını görmesi bile günah. yani bana da hoca söylemişti
84 Yorumla
Soran+1 yıloha yok artık
- +1 yıl
bende öyle dedim ama öyleeeeee :)
- +1 yıl
Ohası yok gerçek öyle !! Diz kapağından göbeğe kadar bayanlara dahi göstermek haram
@cevaplayan sen de alemsin !
ilk görüşünü görünce artıladım, alt yorumunu okuyunca pişman oldum
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen denize bikiniyle girmeyi günah olarak görmüyosan bu soruyu laf olarak sormuşsun demektir. -ki görmüyosan saygımız var istediğin gibi yaşa ama bari bu soruyu sorma-
he ben giymem bikini, tesettürlü değilim ama giydiğim şeylere dikkat ederim dersen bunu sorabilirsin ben de sana çok da uygun olmadığını ama günah olarak nitelendirilemeyeceğini söylerim.40 YorumlaAnnen çıplak gezsin o zaman, baban soktuğu için sizlerde çıktığınız için bilinen yer, ne de olsa aile!
40 YorumlaCuss kardesin neyse de babanin ki de yanlis tabi ama senin ki daha yanlis sen bir kizsin yas bir de 19 yani 12 yasinda filan olsa neyse
13 Yorumla
Soran+1 yılne alaka onlar rahat bir şekilde gigiyo ben niye giyemiyim bende gayet rahatım
- Aile & Toplum konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl bir aile çözemedim ki, herkes komple kilotlu
50 Yorumla Ne desem bilemedim.. Günahtan önce utanır insan yaa.. Her nekadar baba da olsa saygıdan en azından öyle gezilmemeli.. Altına bir şort bir pijama giymek zor değil ki canım ya..
12 Yorumla
Soran+1 yılonlar da okadar rahat ben neden kısıtlayayım kendimi onlar yüzünden
Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı. Don alcak paranmı yok kızım edepsizlik yapıcağına söylede alıverim sana
14 Yorumla- +1 yıl
Şu cd ne demek biliyor musun sen :D
- +1 yıl
Acın acımızdır :D
+1 yılonlar sorun etmiyorsa problem olmaz ama sen yinede kısa bir şort giymeye çalış :) sıcak tabi sende haklısın ama oturup kalkarken görünür falan hoş olmaz.)
00 Yorumla
+1 yılya aıleden gunah olmaz ama kılotlada bayanlar ıçın de erkekler ıçınde pek hoş değil evin ıçerısınde çocuk anne baba varken dolaşmak falan bence de :)) baban kardeşın varken evde donla dolaşılır mı ya :D deli kız
00 Yorumlabence dusuncen dogru, onlar oyle gezıyosa sen de gez mk
00 Yorumla
+1 yılOnların'da senin'de gezmen yanlış dinen sakıncası olmasa'da ahlaki değerleri zedelemiş oluyorsunuz.
00 YorumlaGünah degilse bile biraz haya, biraz edep, biraz saygı lütfen.
61 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Ya aileye bak, abi baba kız külotla geziyor. ya bir git troll!!
22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde evde öyleyiz. şu an mesela kızkardeşimle evde yalnızız. O iç çamaşırlarıyla geziyor evin içinde, bende boxerla. Zaten hava sıcak diye öyle geziyoruz evde şu an . Bize göre gayet normal bu durum.
00 Yorumlayahu ben erkek olarak donla gezmem size noluyo bu ne rahatlık buna ne derler biliyo musun
AR !32 Yorumla
Soran+1 yılbabamla erkek kardeşim de ötle geziyor ni sorun görmüyorum ggünah mı değilmi diye sordum
- Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılGünahı bırak kendini rahat hissedebiliyor musun bir kere?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ailem sonuçta?
- +1 yıl
Ama çocuk değilsin ailen bile olsa
Sizin aile külotgiller galiba.
635 Yorumla- +1 yıl
Koptum hacım ya Allah senden razı olsun :aD
- +1 yıl
Bu yorum daha fena mükemmel olmuş
- +1 yıl
Abi muthis ya :D :D gonulleri eig'i :D
ayıp olmaz sen bebekken baban poponu silmiş insan yahhu
10 YorumlaAilenin yanında biraz serbest olursun da o kadar da değil yani ayıp
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeler neler duyuyoruz görüyoruz ya, günah olmasa bile ayıp yani.
12 Yorumla
Soran+1 yılbikini giyerken de görüyoruz sonuçta ayıp olduğunu düşünmüyorum günah olup olmadığını sordum sadece
Cevap sahibi+1 yılEvet günah o zaman. Bikiniyi normallestirmissin ama bu da normal değil, zorlama o yüzden
Denizde olmak farklı ev ortamı farklı gezilmemesi gerekiyor bence
30 YorumlaHadi dini konusunu bir kenara bırak. Sen kızsın. Hiç mi adap edep yok?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılaslında bir sakıncası yok ama öyle dolaşmamak daha iyi cunku gözetleyici melekler var
10 Yorumla
+1 yılerkeek sonuçta dikkat et biraz derim neler duyuyoruz
10 YorumlaCaiz değil tabi kızım. Açıpta gez istersen nasıl aile o öyle ya. Annem boxer ile görse beni utanırım ben. Kız halinle külot ile geziyorum diyorsun.
00 Yorumlaİster istemez şeytan insanın aklına başka düşünceler doldurabilir. Kendi nacizane görüşüm en azından tanga giyip dolaşmaman :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolm nası bir aileniz var mk :DDD yarın sen onlar memeleri açık dolaşıyolar bende açarım der açarsın mk :D
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO nasıl bir külot ya, o nasıl bir aile herkes donla geziyor :) Annen nasıl geziyor?
24 Yorumla
Soran+1 yılo genelde komşuda oluyor gün boyunca bilmiyorum babam işten gelince öyle geziyor
Cevap sahibi+1 yılSen komşuyu bir kolaçan et orda durum daha vahim olmasın
- +1 yıl
A dostum bu çok iyiydi be öldüm gülmekten 😂
- +1 yıl
Yorumunuza daha çok güldüm o ayrı bir konu yaş 45 üstüyse amca demem uygun olur tabi
Biz donlarıda çıkardık artık , rahat rahat geziyoruz öyle sallaya sallaya
01 Yorumla- +1 yıl
oha ya 🤪
+1 yılMezheb epey genis sanırım ben babamin yaninda ayak ayak ustune atamiyorum :)
22 Yorumla- +1 yıl
Bizde oyle bunlardaki mezhep fazla genis
- +1 yıl
Bunlarin soy ismi külotogullariyms @floresan27
Olmaz siz nasıl bir ailesiniz ayıp edep var bu kadar genişlik olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabanın yanında öyle geziosn. utanmıomsn ya. ben annem görünce bile utanıorm
50 Yorumla
+1 yılKilitle kendini kilotlama
61 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm l*n haykırdım l*n ;) Sağol birader bence en iyi görüş bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence o külotuda cikar ana huren gezin canim nolcak tadinada bakarsınız arasira birsey olmaz
20 Yorumla
+1 yılyok artık donsuz gezseydiniz barii. öyle şey olur mu yaaa.
00 Yorumla
+1 yılbide caiz değildir diyolar diyo :D arkadasım babana dahı diz kapagından yukarsı günah :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılensest ilişkiye davetiye olur kızlar hadi neysede erkekler bu durumdan erekte olmuyomu
10 Yorumla
+1 yılGünah değilde terbiye diye bişey var hani sende olmayan 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence siz kulot, tanga, falanda giymeyin, hicbirsey giymeyin oyle dolasin :-)
00 Yorumla
+1 yılnasıl yani külot tekmi sütyenide çıkartıyormusun birde külot nasıl bir şekil ona göre cevap vercem
04 Yorumla
Soran+1 yılkülot üstümede normal tişört giyiyorum külotün şekli normal tanga felan değil
- +1 yıl
kaç saat geziyorsun
Soran+1 yılbütün gün evdeysem sabahtan akşama kadar öyle yatıp öyle kalkıyorum
- +1 yıl
yaaa hama kafana göre takıl ev seni değilmi onlarda senin ailen değilmi belki sen öyle rahat ediyorsun istersen çırılçıplak dolaş san tecavüz etmezler ya keyfin nasıl istiyorsa öyle yap
Plajda ve havuzda da alayınız o halde geziyorsunuz zaten?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılbekaret kemeri kullan mazallah ne olur ne olmaz nefs var sonuçta adamda
00 YorumlaBence yakinda siz gurup yaparsaniz tovbe tovbe boyle trollll olmazkii ama
00 Yorumlayani bence en azından sütyen de kullan. ayrıca bende caiz değil diye biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılSENde beyin olmadigii icin sana gunah degil
33 Yorumla
Soran+1 yılne alaka bacım
- +1 yıl
Bu ne genislik ya ben annemin yaninda bile oyle durmuyorum. insanin kendi ciplak vucuduna bakmasi bile. dogru degil sordugu soruya bak
Soran+1 yıltercih meselesi günah olup olmafığını sordum gerisi sizi ilgilendirmez
babamın yanında öyle gezsem tüfekle vurur
72 Yorumla- +1 yıl
Ahhahah tebrik ediyorum bu guzeldi. :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılburdakiler boş yorum yapıyor günahını Allahtan başka kimse değil ama ayıp.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzaten baban bunabirşey demiyorsa şüphe duyarım sizlerdn.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. şort alacak paran yok mu? :D
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamen sallama bir soru. gercekte mümkün değil.
22 Yorumla
Soran+1 yılisster inanırsın ister inanmazsın güzelim vereceğin cevabın yoksa sorum yolun açık olsun
Cevap sahibi+1 yılKilodu da çıkar bence daha rahat olursun ,
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Trol sorulara bir yenisini ekledin, ne mutlu sana.
10 YorumlaHatta dantelli Tanga falan da giy ara sira
52 Yorumla- +1 yıl
ahahah iyiydi kardeşim 🙋
Evet günah.. Ailen olsa bile sen yetişkin birisin
00 Yorumla
+1 yılbaban epey rahatmış
tabiki günah00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamam günah olmasada ayıp yani
03 Yorumla
Soran+1 yılayıp olduğınu düşünmüyorum bikini giyerken de görüyoruz sonuçta aynı
Cevap sahibi+1 yılozaman böyle dusunuyorsan dısardada öyle gezeblrsn soncta bkini gyerknde insnlar görüyo
Soran+1 yılama dışarıda herkes öyle değil evde herkes külot don atlet
+1 yılHem günah hem de ayıp
00 Yorumla
+1 yılCiddi mi l*n bebeğe böyle aileler var mı
21 Yorumla- +1 yıl
bebeğe ne ya telefon yazmış telefon bile şokta şu an
Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. senın babanda bir gavatlık var
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir ailesiniz l*n
00 Yorumla Bu nasil bir kafa:-Dkoptum
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri