Çok önemli nolur bana yardım edin eşimden şiddet gördüm kolum mos mor şimdi napmaliyim darp raporu almak istiyorum ama?

Hastaneye gidip alsam polis ifade almaya gelir mi ilk etapta eşimin haberi olsun istemiyorum boşanma davası acicam ekonomik özgürlüğü olan bir kadınım ama davayı açmak için biraz zamana ihtiyacım var kafamda bişeyler var benim bu raporu almam lazım çünkü eşim ve ailesi çocuğu bana göstermez ler boşanma olduğu takdirde daha önce ailelerin de böyle bir olay yaşanmış çocuğu kaçırmışlar korkum u anlayın lütfen yardımcı olunn ben şimdi gidip bu raporu alsam polis gelir mi polis gelirse eşimin haberi olur ama polis gelmezse gidip raporu avukatima vermeyi düşünüyorum dava açtığım zaman o belge de elimde olsun çocuğu yine gösteririm tabiki ama yanında ben varken çocuğu götürür se bir daha getirmez çok küçük daha endişemi anlayın nolur yardım edin allah rızası için 🙏bilgisi olanlar yazarsa sevinirim napmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım polis gelir mi yoksa hastaneden raporu alıp çıkabilir miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam arkadaşlar sağolun şimdi avukatimı arayip gerekli bilgiyi aldım gerekeni yapıcam çok sağolun tekrardan sorun halledildi
Çok önemli nolur bana yardım edin eşimden şiddet gördüm kolum mos mor şimdi napmaliyim darp raporu almak istiyorum ama?