Göz renginiz değişmiş, en sevdiğiniz göz rengi olmuş. İlk ne yapardınız?
Ben hemen resim çekerdim hatıra :D
Ben hemen resim çekerdim hatıra :D
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle bir şeyin olabilmesi için mucize gereklidir. Mucizeyi gerçekleştirmek sadece peygamberlere mahsustur. Göz rengi umrumda olmaz, mucizeyi gerçekleştirene tabii olmak hakiki mutluluk ve kurtuluş olacaktır. Diğer ihtimal ise hayal ürünü bir varsayım olması. Göz rengim değişeceğine kara bahtımın değişmesini isterdim, eğer bir mucize olacaksa.
gene dertlendirdin
Mucizeyle alakası yok göz rengi göz pigmentleriyle alakalıdır doktorlar o pigmentlerle oynasalardı göz rengin pek ala değişebilirdi. Her şeyede dine bağlamamak gerek. tabi uyuduktan sonra durduk yere değişmesi mücize sayılabilir ama yapılması imkansız dğeil göz rengi değişikliği.
Lens denilen bir icat varken pigmentlerle oynanmasına gerekyok.
hayir biyokineziyle de göz rengi değişir ki.
Bence bu mümkün değildir.
göz rengi değişiyor inan bana. gözlerim açık kahverengiydi. yeşile dönüyor. zaten ailede genetik. abimin gözleri yeşildi. anneminki kahverengi. babamınkide mavi. dedesinden falan aldı sanırım yeşili. hep babamın gözleri gibi deniz mavisi gözlerim olsun istemişimdir. neyse yeşille yetineceğiz artık :)
bir hastalıktan dolayı da değişiyo benimde öyle
Pardon anlamadım hehehe bunun mucizeyle alakası yok. canli şahit benim teşhis koyulamadi. ufakken bir ateşli hastalık muhabbeti oldu sadece. kajverengiden yeşile döndü. denize girdim sezlongda uyudum uyandım gözler yesil
o bende oluyor ama, esmerim, açık bal rengi gözlerim. Sabah kalktığımda ve bazı günlerde nedendir bilmem açık ela oluyor. Bazen açık kahverengi oluyor bazen ama genelde açık bal rengi.
Açıkçası gözlerim, en sevdiğim göz renginin renginde değil ama en sevdiğim renk. Lacivert, gri, kehribar sarısı karışımı ve hepsi de çok sevdiğim renkler. O yüzden Allah korusun değişmesini istemem. Bir de heterokromi olunca çok dikkat çekiyor, o yüzden gözlerimi seviyorum.
Bilmiyorum aslında ilginç bir soru olmuş hiç düşünmemiştim.
Sanırım aynaya bakarım sonra eski resimlerime inanamazdım ki şok olurdum 😊
Cevap
418Cevap
"İçime siyam kedisi mi kaçtı acaba?" diye düşünürüm. :D
Bir akrabamızın siyam kedisi vardı,
kedinin gözleri normalde mavi ama, bazen yeşil oluyordu. :)
Bir keresinde de kedinin gözleri, bildiğimiz kırmızıydı.
Hastalanınca kırmızı oluyormuş göz bebekleri.
Cins kedi işte, cins cins huyları var... :D
"Şükür, bugün de görüyorum ya" der hayatima devam ederim
Kanka görüşün beline vurmuşsun.
en sevdigim göz rengim benim göz rengi
sanırım bu durumda sıradan bir gün:))
İçime cin kaçmış diye ortalığı yaygaraya veririm.
Camiye giderim , sokaklarda bağırırım. Bunu bahane edip , etrafa salça olurum :D Sanırım bu duruma sonradan alışanlar oldukça normal hayatıma geri dönerim...
Eğer kırmızıysa "Mangekyō Sharingan" denerim.
https://i.imgur.com/b8TiphI.gif
olmuyo olmuyo :)
www.facebook-tr.com/.../20131204-170336.jpg
açıkçası kahverengi gözlüyüm hep mavi gözlülere özenirim keşke derim içten içe mavi olursa çok sevinirim herhal
Benim göz rengim zaten kendimi bildim bileli normalde yeşil olmasına rağmen güneşe çıkınca maviye dönüyor. Deniz kenarına falan gidince de cam göbeğine dönüyor. Alışıyorsun, takılmıyorsun artık :)
Gözlerim görüyorsa kafi..
Gerisi teferruat zaten değişsede önemi yok tepkim olmaz.
Aynanın karşısına geçer tüm gün otururdum. Turkuaz rengi göz felan acayip hoş izlerim akşama kadar göz candır
www.kizlarsoruyor.com/.../q3525807-sitedeki-fakeler-hakkinda-ne-dusunuyorsunuz-d
Capmboy a yazik oldu :D
Bend e reism cekerism
Herkeste renkli göz istemiş ya ben siyah ya da kahverengi olsun isterim sonuçta en güzel göz eşek göz derler
Kanser oldum falan sanardım heralde ya da içime cin kaçmış diye düşünürdüm. Ben şok, ben vefat, ben iptal😱😱
Erkekler ilk küfür eder vay a... k.. şeklinde. Sonra fotoğraf kısmı var tabi. Kimse inanmaz ki lens sanır cerrahi müdahale sanır
Benim gözler güneşi görmesin zaten 2 3 renk tonunda görünüyor. Yeşil mi diyede soran oluyor çakır mı diye de. O sebepten sıkılmıyorum :)
Açıkçası değişebilecek ufak birşey gibi geldi gözüme nedense; bu kadar mı yüksek beklentiler yahu mode on :D
hiç sahici yorumlar gelmemiş.
ben çok korkardım eminim. bilim insanı ruhum kendini bir anda mistik güçlere bırakırdı :)
Sevinir dokunur mıncıklardım gözümü millete sorardım ne renk diye sonra bir ara panik olurdum Ölcem diye hastaneye koşardım sonra fotoğraf çekerdim
Bana öyle oldu sayılır lazer ameliyattan sonra göz rengim açıldı. Fark ettiğimde şaşırmıştım bayağ :)))
valla benim gözlerim yeşil ve bundan ve milletin imrenerek bakmasından çok memnunum o yuzden oyle birşey olsa hemen gider yeşil lens alırdım :)
Gözlerim en sevdiğim göz rengi , o yüzden değişip en sevdiğim göz rengi olması gibi bir ihtimal yok..
Sevinirdim sanırım kahverengi sıradan bir göz rengim var ama mavi de hiç yakışmazdı sanki bana ya.
mavi olsa üzülürdüm bak :D
sevinçten ortalığı yıkar ve balkondan atlarım belki süper güçlerim olmuştur diye :)
aa göz rengim değişmiş der yatarım hiçbişey uykumdan daha önemli değil
her zaman degistigi icin yoluma devam ederdim ama kahverengi olmasini isterdim ona donmuyo goz rengim
Gözlerinin Pigmenti 1milyonda 1 Görülen Bir Rahatsızlığa Maruz Kalırsa Renk Değişir Genelde Mavi Ya da Kırmızı Olur.
Bu sefer de eski göz rengim hoşuma gitmeye başlardı :)
Olum siz manyak mısınız l*n , herkes demiş çok mutlu olurdum kalkar fotoğraf çekerim diye. Ben doktora giderim şahsen hasta mıyım diye. Ya da delirdim mi falan diye düşünürüm. Çok tuhafsınız l*n .
Ben merakımdan bir sabah merakımdan daha gözümü açamadan aynaya gittim benim gözlerim açık yeşildir ve gözlerimi bir actım nokta kadar siyah göz bbebegi gözümün yeşili sarı olmustu cıglık atmıstım sonra bidaha hiç bakmadm��😄😄
kırmızı olduğunu düşünsene öncelikle kardeşmin kafasının üsütne çöker uyanamsını beklerm :D
gözümden memnunum ben erkek olarak uyansam yeter :P
Buraya yazardım acaba neden olmuş olabilir diye 👻😹😺😹😺
ne fark eder.. ağladığında hep aynı rengi düşürmüyormusun...
Ha * kesin pigmentlerimde sorun var derim hastaneye giderim
soruya gel :D onu bunu bilmem de benm bir kız arkadasim vardi üni de bir gözü ela diger gözü sarı mavi ve ela karişimi :D
Cok isterdm öyle bişey olmasni napardm sevincten uCardm :)
Allaaahhh keşke olsa bee ela ya da açık kahve ya da bal rengi göz. Aynaya bakar bakar maşallah bana derim.
göz rengim açık kahverengiydi yeşil oluyoor yaşasıııın! :D kahverengiyken son anlarını çekiyorum :D hatıra.
Ilk bir yoğun incelemeye alırım Noluyo l*n gibisinden sonra Sevinçten zıplardım şükür namazı kılardım galiba :) herkesi arar söylerdim :D sosyal ağlarda paylaşırdım resim çekerdim ve koltuğun üstüne zıplamaya devam :D
@-Arya- yi operim
Cunku en tatli sabahlar onunla baslar
Boza zaman kaybetmek yerine gercekci seyler dusunsek olmazmi :D
"Annneeeeee çabuk gel çabuk koş ölüyorum galiba "diye bir tepki olurdu herhalde :)
içime bir şeyin kaçmış olmasından şüphelenir en yakın camiye gider okur üfletirim :D Sonra sakin sakin fotoğrafımı çekinirim :D
Ben istemezdim yaa kac yıllık bir aliskanlik var aynaya bakinca :))
Uyku sersemligine vururdum. Cinsiyet degismediyse sorun yok : ))
Ben onu farkedene kadar yıllar geçer zaten bişey de yapmazdım.
çok garip hissederdim heralde ya photoshopta bile siyah gözlü yapıyorum kendimi çok değiştiriyor insanın suratını ya
Değişmişse eskisini isterdim. En sevdiğim olmuşsa değişmediği için fark etmezdim. :)
Gözlerim zaten en sevdiğim renkte. Başka bir renk olsa kendimi kötü hissederdim :D
Hemen acile giderdim "doktor doktor neyim var benim :o
Hadi ateistler bunuda açıklayın diye billboard bastırırım
İçime bişey kaçmış sanıp şehadet getirirdim korkudan :D
korkardım 3.5 atardım bu kadar anormal birşey olduysa kesni gözler gidici diye :/
valla her renk olabilir kara kuru göz rengim var zaten yeşil tercihimdir ama
göz tümörü vb hastalıktan korkup soluğu hastanede alırdım.
Allahim sen buyuksun, cok sukur degip bol bol selfie cekilirdim 😂 degisiklik iyidir
Anne 5 dk daha uyuyayım sonra bakarım ne olmuş ne bitmiş :)
içime cin girdi diye bağırırdım çünkü beyazı da kaplayan simsiyah bir göz istiyorum :D
Öluyorum aha amansız bir hastalığa yakalandim diye hemen hastahaneye kosardım herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar