18 yaşını doldurduğunuz an şirket sahibi olsanız benim gibi omuzlarınıza sorumluluk yüklense ne yapardınız?

Ben gerçekten böyle bir hayatı istemiyordum arkadaşlar ama babam beni zorladı yani babama karşı çıkmak diye bir lügat yok bizde otoriter bir adamdır zaten hepimiz korkarız ondan yalana gerek yok. Ben 18'i bitirdiğimde babamın ortak olan Şirketleri ile ilgili bazı planları vardı ve farklı kredi imkanı beklentileri vardı bunlar için ben 18 iyi doldurduğumda yepyeni bir şirket kuruldu benim patronu Olduğum. Aynı sektörlerde faaliyet gösteriyoruz Ortaklık olan ana firmalar ile. Ama ben çok yoruldum artık 21 yaşına geldim ve üniversite okuyorum ama sürekli başka işlerim çıkıyor ve benim şirketimin işlemleri çokta hakkaniyete uygun değil maalesef ben ve şirket müdürü bu yaşımda sahibi Olduğum şirketin başka bir Şehirde bulunan mülklerinin çalıştırılması ve projeleri ile ilgili o şehirde başsavcıya 2 avukat eşliğinde 2 saate yakın ifade verdik ve mahkemeler devam ediyor. O işteki mülklerede el konuldu şirket olarak şu an satışlarını yapmamız mümkün değil yani ve inanın bu proje ile ilgili benim en ufak bir bilgim yoktu babamın yürüttüğü bir işti. Ben okuldayım hatta babam aradı Şöför geliyor bir yere gideceksiniz dedi sadece yolda avukatlar Anlattı bana durumu. Şimdi ise başka bir sektöre daha adım atacak benim firmam ama ben istemiyorum böyle bir hayat belki şımarıklık dersiniz ama inanın ben genç olmak istiyorum telefonumun çalmamasını istiyorum. Rahat olmak istiyorum. Zamanım olsun istiyorum babam ne yaparsa yapsın sorumlu olmak istemiyroum. Ya siz ne yapardınız? Ben çok bunaldım artık? ve bu sefer ki sektör çok riskli sermaye fazla kayıp ihtimali fazla benim Hayatım kayabilir.
18 yaşını doldurduğunuz an şirket sahibi olsanız benim gibi omuzlarınıza sorumluluk yüklense ne yapardınız?