Şu anda deli gibi rüzgar esiyor.Birazdan onun sesiyle uyuyacağım.
Keşke yağmur ve şimşek sesi de olsaydı. <3
Ya siz sever misiniz?
Keşke yağmur ve şimşek sesi de olsaydı. <3
Ya siz sever misiniz?
Tıpta böyle bir şey var. Bir arkadaşım süpürge sesiyle uyuyo. O gürültüyü duyunca uykusu geliyomuş. Benim yattığım yer karanlık ve sessiz olacak. Benden uzak durun.
nefret ederim dün rüzgar değil fırtına vardı resmen uyuyamadım :(
Gerçeğinin psikolojisi gerek. :)
bayılırım. rüzgar ve yağmur sesine
Cevap
53Cevap
Ah ah keşke.
Rüzgarın uğultusu,gök gürültüsü ve yağmur damlalarının cama vurma sesi...
Evet tabiki de Rüzgarı o kadar çok seviyorum ki sesi bile hoş geliyo ne kadar sert eserse essin hele birde o rüzgarda dalgalanan kumaşın fokurdama sesi öyle Bi hoş ki ☺️☺️☺️
kasırga bile cıksa ruh gibi uyurum hatta bana o rüzgarın ugultusu ve arada cıkan gürültüler bile nini gelir heleki gökgürültüsü varsa değmeyin keyfime
aynen ben de :)
bursada lodos fazla gür eser diğer sehirlerden fazl kuvvetlidir millet lodos estiğinde lanet eder ben yerimde duramam bir hoşuma gider gecenlerde bursada dolasırken lodos vardı teyzemini bir zor zar yürüyordu az yardım ettim oda hay dedi bu bursanın lodosundan bıktım teyze ben bu lodosa hastayım bu rüzgar hergün cıksın bıkmam dedim evladım hiç bu fırtına sevilirmi dedi teyzem dedim sevilmezde ne yapılır onu hisstemek bile allhaın bir lütfu dedim güldü bana teyzem
5*
rüzgar sesi, şimşek yağmur sesi, dalga sesi, günlerce süren yalpa, I<3fırtına
Çok iyi. <3
Denizden gelen dalgaların sesiyle uyumak gibisi yok, bir de pencerenden ayışığı odana giriyorsa tamamdır.
bende hoşlanırım rüzgar sesind uyumaktan çok korkunç oolmasın ama:))) gerçi ben her türlü uyurum o ayrı:)))
İlmihal okurken çevirdiğim sayfaların sesine bayılıyorum. :)
Gülümsedim. :)
gülümsemekten fazlasını biliyorum
dışarıda fırtınalı yağmurlu bi hava varken sevgilinin kollarında uyumak diye bi şey var, var yani
oyş bu en güzeli :)
aynen çok güzel oluyor birde elektrik süpürgesinin sesiyle uyumayı çok seviyorumm
rüzgar sesi değilde böyle yazları güneş batarken pamuk yastılara uzan rüzgar böyle ılık ılık essin ayı gibi uyursun
çocukken cok krkardım.. ıslık çalrdı bi yerden abim geliiyolar seni yemeye derdi... çocukluğum korku flmi gibi
link
doğal olmasa da bazı geceler uyurken huzur veriyor,kandırıyorum kendimi.
Sevmem. Böyle bir şeyden zevk alan insanın ciddi psikolojik sorunları olduğuna inanıyorum. İç sesini duymamak adına her türlü kuru gürültüyü ister bazı rahatsız bünyeler zira kendileriyle başbaşa kalmaya katlanamazlar
bi düşmanlığın mı var bana? :)
Olmalı mı?
sitede dalga geçtiklerim oluyo arada.onlardan biriysen olabilirsin. :)
Kendini çok ciddiye alıyorsun benimle aynı siklette değilsin üzgünüm
peki bebek dediğin gibi olsun :*
rüzgarın-->esintisini
yağmurun --> kokusunu
severim
Uyumanın her türlüsünü severim... Nerede, ne zaman ve nasıllığının pek bir önemi yok :)
Sahilde uyumayı daha çok severim dalgaların sesiyle ))
nerdesin de hemen
çok severim rüzgarda, hatta rüzgarın kırıp döktüğü çatıların çıkardıgı seslere bayılıyorum
off ne çok istedim şuan rüzgar olsa bu gece...
rüzgar sesiyle uyumayı severim ben. sen neden yağmur ve şimşek de olmasını istiyorsun? korkmuyor musun
Korkmuyorum.Tam tersi çok seviyorum.
rüzgar, hafif yağmur ve ateşte çıtırdayan odunlar:) ahh bi de yanında sevgili olcak tabi:)
Özel bir sevgi bağı yok aramızda :) ancak hoş tabiki. Cama vuran yağmuru tercih ederim o başka.
Rüzgardan (aşırı) sevmem gerisi aynı anda olsa da olur <3
bazen korku filmlerindeki gibi abartıyor. o zaman pek romantik olmuyor :D
Severim doğaya dair her sesle uyumayı severim rüzgar,yağmur,dere şırıltısı çok güzel şeyler bunlar insanın ruhuna dokunuyor
ben fön makinasının sesi ile uyumayı seviyorum.delimiyim bro ben :/
Elektrik süpürgesi,çamaşır-bulakşık makinesi, komşunun duvarı matkapla delmesinin sesi... Bunların hepsiyle mışıl mışıl uyurum.Yalnızım sanıyordum.Değilmişim. :)
bende yalnız olmadığıma sevindim.o seslerler uyumayı bende severim.deli olduğumu sanıyordum ya la :)
Deli değiliz.haha
odam çatı katında ve yağmur yağdığında çatıyua düşen yağmur damlalarının sesiyle uyumayı hiç bir şeye değişmiyorum şu an kar yağıyor ama onun malasef sesi çıkmıyor.
Yağmur Sesi Ya da Yağan Kar Görüntüsünü Tercih Ederim...
yağmur sesinde uyumk en güzeli bide küçükken elektrk süpürgesinin sesini sevyodum uykum geliyodu :D
uyumak yerine bi film izlemeyi severim ama 21.yy ortasında rüzgar nedeniyle elektrik giderse tüm romantizmin içine ediyor :D
ne diyorsun. neredesin yerini söyle geliyorum hemen bayılırım
Bayilirim, hele birde pencereyi açip yüzüme esmesi yok mu :))
rüzgar sesi değilde, otobüste uyuklamak manyak bişey kuştüyü yataktan bile daha güzel uyuyorum
Evet birde kavak ağacı hışırtısı varsa çok tatlı bir ses ortaya çıkıyor.
dünyada bu kadar zevkli başka birşey varmıdır bilemem...
yürümeyi rüzgarın yüzümü yalamasını daha çok seviyorum.
Severim yağmur sesine bayılıyorum. Hava karanlık yağmur sesi çok iyi <3<3
şıp şıp su sesi dünyanın ortak sesi... için için su için sağlıklı yaşam için ccc aydın aydın ccc
aynen çok rüzgar var burda da :D şimşekler arasında da uyumak güzel oluyor :D
Çok esrarcengiz<3 kendimi filmin içinde hissediyorum<3
Hele bi' de ev periliyse, demeyin keyfime. o_O
wuuwwww
Çok severim. Değişik bir huzur kaplıyor içimi.
Valla uykum varsa, traktör sesiyle bile uyurum.
kar sesiyle uyumak iyidir
kar sesi seviyom ben fsşdlfşsdlf
bu aralar uyumaktan nefrt ediyorm
severim yağmur daha iyi ama :D
Rüzgar değilde yağmur birtanedir
rüzgar+yagmur müthis uyku hemen uykum gelir
mmm :)
Aynen üstüne yağmurda olunca harika oluyo.
Evet hele ki lodos sesi <3
rüzgar sesi ürkütür beni
olabilir ama fırtına olmasın
Hayir.O ugultusu cok rahatsiz edici.
Yağmur ve gök gürültüsünü tercih ederim
ortamına göre değişir...
soguk esmiyorsa tabiki severiz..
ruzgarr kuşllarr ımmmm dalga seslerı
En güzeli ve vazgeçilmezi dalga sesidir bence...
yağmur sesini tek geçerim :)
Yağmur ve rüzgar sesine bayılırım uyurken .)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar