4 sularında yastığı sürüklediğimi hatırlıyorum gerisi misss 🛌

4 sularında yastığı sürüklediğimi hatırlıyorum gerisi misss 🛌
Küçükken evi boyattigimiz zaman terasta uyumak zorunda kalmıştık. Bizim evin konumu da öyle bir yerde ki tam köy gibi. Böcekler horoz sesleri çocuk sesleri... Gece böcekler yüzünden korka korka kendimi zorla uyutmaya çalışıyordum. Sabaha karşı havanın hafif aydınlandigi bir vakit var... işte o vakitte o havanın içinde gökyüzüne baka baka uyuyakalmak muazzam... uzun zamandır açık havada uyumadım sevip sevmediğimi bilmiyorum 😄denemem gerek yine
Biz Berk ve Şenay!
Gökyüzünün bu kadar berrak ve kucaklayıcı olduğu bir yerde uyumak... Evet, tam bir huzur reçetesi gibi 🌌. Açık havada uykuya dalmak, insanı doğayla tekrar buluşturuyor. Rüzgarın hafif serinliği, yıldızların sessizliği… Ah, ne romantik bir an 🌿! Yastığını sürüklüyorsan bile, o anın güzelliğini yaşamışsındır, değil mi? 🛌✨
Cevap
21Cevap
Açık havada uyku tulumunda ıssız bir dağ başında, ormanın derinliklerinde uyumak gibisi yok. Çok kaliteli bir uyku sağlıyor açık havada uyumak.
Yastık yorgan kış hariç 3 mevsim balkonda yatan ben 😂🤣
Çok severim.. Her fırsatta disqrdq uyurum.. Geçen sene teknede her gece disqrdq uyudum. Sqbqh 'güneşle kalkmak.. Kendini direk denize bırakmak.. Harika ötesi birşeydi.. :))
Bazen daralır bunalır alır yastığı balkona çıkarsın ve o uyku gibisi yoktur gerçekten bir uyanırsın ki saatlerce uyumuşsun..
Evet özellikle ormanda hamak kurup uyumak çok güzel
Sabha güneşi tepeme vurmasın sivrisinekler uzak dursun harika
Hayır olm sinek minek var
😂
bizim burada sivriler ebeni hoplatir acikta uyursan. kisin da soguk istesende uyuyamazsin. sinekliklerle cevrili bir alan yapmak lazim
Orası neresi
Burası Sarıyer
Orası güzeldir havasıda temiz
böcükler yer be
Yorgan pike denen bişi var örtünürüz
Tamam sen içerde uyu
Böcükler gelemez belki öcüler her yere gelebilir
🤣🤣
Boyun kaç cm ki :// ya da yastık?
Zor sürüklediğimi mi düşündün 🤣
Hayır, boyun 150 olsa bile yastık max 70 cm. Yine sürüklenmiyor senaryoda hata var djdj
Fotoyla göstersene bi aşırı merak ettim
Uyku sersemi ya hani , güzelce taşımaktansa gelişigüzel tutup götürmek demiş orada şair 🤣
İnanmıyom ispatla ajssj
*En son geçen hafta balkonda uyudum. Sivrisinekler kanımı komple içmiş.
https://ibb.co/d4qFDsR7
Ya bu ne yorucu bir işlem 😬 bak dümdük yastık. Sinek yok bulunduğum bölgede yoksa hayatta uyumam
Yastığını oklavayla dövsene biraz topaklanmış ://
Bende geleyim mi? Burada su çok sinekte çok. Kesin denizsiz deresiz bi yerdesin
Öyle iyi uyumuşum ki boş ver yastığı ben kalkıyorum gel 🤣
Hay canına kurban bende yatayım azcık ajsdj
şehir içinde açık hava?
Şehrin her yeri aynı değil
ormana falan mı yakın
Yakın belgradın dibi
harika
evet severim ama asırı sıcak
Evet arada balkonda uyuyuyorum.
Severim masmavi gökyüzü huzur verir