çocukken köyde öğrenmiştim arkdslarla düşe kalka kendi kendimize :D üstümğz basımız çamur olurdu annemden giyside olan çamur yüzünden fırça yerdim babamdan ise daha yeni aldım bisikleti hemen ne hale getirmişşin diye o konudada babam fırçalardı :D dedem ise görmüyormusunuz çocuk sağ sağlam eve gelmiş gidin şurdan diye hem annemi hem babamı fırçalardı :D annaannemde dedemi karışma sen diye :D bi bisiklete binerdim o akşam fırçalar havada uçusurdu :D
23 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana salak kuzenım öğretıyodu 7 yaşında falandım dedi ellerini bırak çat diye yoktuştan aşağı yuvarlandım bacağım kırılmıştı. ondan berıde bisikletin yanından geçmedim nerden hatırlattın ya
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSağol :(
+1 yılHmm, annem ve halamın kızı öğretti.
Sürmeyi bizim çıkmaz sokakta öğrendim. Sonrasında, bahçe içinde sokaktan bizim binaya kadar gelen, yaklaşık 50cm genişliğinde beton yoldan da bisikletle eve dönmeye çalışıyordum. O yolun sağ yanında ren renk güller dikiliydi, kimilerinin gövdeleri ağaçlaşmışcasına kalın.. Dengemi kaybedip güllerin içine uçmuştum, sağ bacağıma bir dünya gül dikeni batmıştı :D Her bisiklet sürdüğümde aklıma gelir.11 Yorumla
5 adımlık mesafe mesafe sonunda ot yığını gider oraya düşerdim. Sonra 10 adıma çıkardım. Sonra 20 felan derken sürmeyi öğrendim :) Dönmeyi beceremiyordum onu da komşunun oğlundan öğrenmiştim. Bi sürü bisikletim oldu hepsinin üstüne titrerdim. Çocukluğumu özledim :/
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
dayım öğretmşti.
o tutuyor sandım tutmadığını farkedince panik olup ciddi bi kaza geçrmştm.
bir keresnde bir motorskletle çarpışmıştım.
bir keresinde gölete düşmüştüm.
bir keresinde çakıl yığınına devrilmiştim.
bir keresinde düz yolda gderken taşa takılıp düşmüştüm falan.
sonrada elimi eteğimi çektim (:11 Yorumla
+1 yılabim öğretti <3 evet çok düştüm çünkü bisiklet büyüktü bende küçüktüm ayağım ulaşmıyordu pedale ve sürekli düştüm 1 günde öğrendim. dizimde kollarımda heryerimde yara ve çizikler olmasına rağmen halimden çok memnundum çünkü bisiklete binmeyi öğrenmiştim :) ahhh o yıllar geri gelse ya.
15 Yorumla- +1 yıl
yok aslında 18'e 20 gündür ayak bastım :) profildeki yanlış.
- +1 yıl
47? what dedin? :D evet sanatçı ruhluyum gerçekten.
bana babam ögretti. cok düşmeden cabucak ögrenivermiştim.ama ilk tek basıma sürdüğümde arkamdan babamın tuttugunu sanıp arkama baktıgımda tutmadıgını görünce pat diye düsüvermiştim=)
15 YorumlaDiğer konusunda 301 cevap paylaştı. babam ögretmıstı :) düşe düşe ,öncelerı yandan tutuyodu bazen bırakıyodu ben sanıyorum babam tutuyo sonra telaş yapıp yere yapışıyodum :D sonra zaten alışır çocuk.
11 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. kendim öğrendim, o zamanlar daha meşhurdu bisiklet... pati çekmekten patlattığım frenlerle iki bisiklet daha alırdım.
25 YorumlaBabam öğretti. Düşe kalka öğrendim. O döneme ait tüm fotoğraflarımda bacaklarımda kep çürükler var :). Bide ellerimi bırakarak bisiklet sürmeyi öğrenince her gün birkaç düşermişim annem her zaman anlatır.
15 YorumlaKuzenim bisiklet sürerken bn hep kıskanırdım bigün inat olsun diye bindim ve başarılı sonuç aldım :D yanlız bisikletin freni tutmadığı için ve kısa olduğum içn ölümden döndüm bi kadın önüme atladı bni kurtardı..
14 Yorumlaçok uğraştım ya kuzenlerım hep biliyordu ben yapamıyordum ama oldu başardım azmın zaferı :DD kendım öğrendım
11 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. 9 yaşımda öğrendim. babam öğretti. öğrendiğim yıl sokağın sonunda dönerken beceremedim direğe çarpıp düştüm. baş parmağım kesildi hala izi var :((
11 Yorumla
+1 yılMahalledeki çocuklardan öğrendim.
Bisikleti olandan bir tur isterdik, biraz alışınca amcam aldı bana. Kendiliğimden öğrendim. Sonrada paten dönemi başladı mahallede. Hey gidi.21 Yorumla
+1 yıltam hatırlamıyorum. epey küçüktüm. çok severim bisikleti. çocukken aşırı binerdim. inmezdim tepesinden yazları yüzme ve futbol hariç bisiklet tepesindeydim. o nedenle üst bacak kısımlarım kaslı ve kalındır halen.
geçen sene de hybrid bir bisiklet aldım tekrar başladım ara arada dalyan sahilde biniyorum10 YorumlaDiğer konusunda 10b cevap paylaştı. Ablam ögretmisti bir kac defa düstüm ama hala severim bisiklet sürmeyi
210 Yorumla4'den 2'ye, küçükten büyüğe geçmek zor oldu. Çok düşerdim, her yerim yara içinde eve dönerdim. Bazen düşmemek için tutunmaya çalıştığımda arabalar falan çizilirdi.
11 Yorumla4 tekerlekliyle başladım. yan tekerler havaya kalkıncaya kadar bindim. sonra çıkardım zaten :) kimse öğretmedi. bir kaç sene öncesine kadar da hiç düşmemiştim. düştüm aam ne düşmek. asfaltta son süret ayakta giderken zincir kilitlendi birden asfalta yapıştım :D
10 Yorumlakendi başıma düşe kalka öğrendim bisikletim yoktu üst komşunun oğlununkini ödünçalırdım :D bisiklet uğruna ne dikişler atılmadıki :D :D :D
11 YorumlaKimse ögretmedi, bindim pedallari cevirdim, oldu. düsmedim de :)
13 YorumlaDiğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Benden 5 yaş küçük kuzenim öğretmişti.Çok geç öğrendim.Çok düştüm...
11 Yorumla- Diğer konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılHala cok bildigim soylenemez:/ Düşe kalka sürüyoruz işte biraz:)
14 Yorumla- +1 yıl
Ya aslinda iyi kötü surebiliyorum da, durmaya calisirken problem oluyor nedense, panik oluyorum hopp yeri boyluyorum:) Ama olsun, en bi guzel şey o <3
- +1 yıl
:)
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBisiklet sürmeyi bilmiyorum. Bir kere bindim daha binmedim.
16 Yorumla- +1 yıl
İstemiyo değilim ama istanbulda bisiklet sürmek çok zor diye düşünüyorum.
- +1 yıl
ben göngörendeyim oraya gitmek kaç saatimi alır bilsen
- +1 yıl
:)
Diğer konusunda 388 cevap paylaştı. Ablamlar hep arkamdan tutuyordu ben sürüyordum dengeye sağlayamıyodum çünkü:) Bir gün ablamlar bırakmış ben kendim gitmişim.. Sonra süre süre profesyonel oldum :P
12 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbabam öğretti. kardeşime de bem öğrettim <3 şindi beni önüne alıyor.
11 Yorumla babam öğretti bağıra bağıra her düştüğümde bi bacağım bi de kalbim acırdı
33 Yorumla- +1 yıl
+1 ahh canım yaaa :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabam öğretti, düşe kalka ama çok zevkliydi. Düştüğümde babam kaldırmazdı ben hep kendim kalkıp binerdim hemen öğrenebilmek için.. Ne güzel bir anı.. Aklımda canlandı sorunuz için teşekkürler:)
11 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. yıl 80^ ler
mahallemizin bisikletlisi bmx' i ile çıka geldi.11 YorumlaDiğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kendim öğrendim hiç düsmedim desem yalan olmaz sanırım.
11 Yorumlakendi kendime ögrendim, yan tarafında destekleri vardı :)
11 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. arkadaşım öğretti , dizlerim yara bağlaya bağlaya öğrendim :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kardeşim yolda bisiklet sürerken araba çarpmıştı tüm geceyi hastanede geçirmiştik.Beni hiç kimse o iki tekerlekli şeye bindiremez.
11 Yorumla
+1 yılilk denemem de sertçe bastım pedallara oldu ya kimse öğretmedi çok net hatırlıyorum :)
12 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle süre süre alıştım ya düştüğümü de hatırlamam :)
+1 yıl4 tekerlekliden başladım.. 3, 2 derken öğrendim.. şimdi tek teker sürüyorum falan
110 Yorumla- +1 yıl
yehhu
- +1 yıl
ssk + yemek + full akbil isterim maaşa gerek yok
- +1 yıl
oo olmaz o zaman
- +1 yıl
:D
ama olmaz beni kullanıp bi' köşeye atamazsın coo - +1 yıl
:D güzel taktik
+1 yıl12 yaşındaydım arkadaşlar itikliyor sanıyordum yaklaşık 20 metre öyle gittikten sonra başarabildiğimi anladım
11 Yorumlababam öğrettı
ben bısıkletın uzerındeyken tutardı bisikletı
sonra bir gun anıden bırakmış
haberım olmadı düşene kadar :)
öyle öğrendım10 Yorumla
+1 yılÇok yakın bir komşumuzun oğlu öğretmişti ilk günlerde dizlerim çok fenaydı:-D
13 Yorumla- +1 yıl
Öğrendim:-)
+1 yılRahmetli babam koltuktan tutuyordu o zamanlar başlamıştım sürmeye. Bir tane treğim olmasını çok istiyorum şu sıralar:(
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılnedense o bisiklet denen icatı öldüm olası kullanmayı öğrenemedim nedense
20 Yorumla babam öğretti çok düşmedim ama düşünce feci düşenlerdendim.diz kapaklarımda hala bir kaç iz duruyor
11 Yorumla- Diğer konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yıl3 tekerlen başladım 2 tekere terfi ettim düşe kalka öğrendim :))
10 Yorumla Ben kendim öğrendim babam 4 tekerlekli aldı sonra tekerlerden birini çıkardm sonra 3 teker sonrada tam anlamıyla 2 teker sürdüm
12 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu saatten sonra zor biraz.bir sağlık kuruluşuna kemik yoğunluğu yaptırsan derim ben.
01 Yorumla Sokak velet doluydu ne var öğrenmeye şimdikiler hep evde büyüyor
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyaşınız 45 üstü tedbir amaçlı yani.
15 Yorumla- +1 yıl
yere sağlam basmak lazım.(ay şu lassa reklamı geldi bir anda aklıma.)haahhaa.
- +1 yıl
kamyon lastiği ağır olur.kauçuk olsun.sonuçte kışmevsimindeyiz. karda buzda kaymamalı.
Diğer konusunda 485 cevap paylaştı. kendi kendime çook düştüm
11 Yorumlababam öğretti abim pekiştirmeme yardımcı oldu :)
13 Yorumladeneme yanılma yöntemiyle kendim öğrendim
23 Yorumla- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılbilmiyorum hala öğrenemedim sürmeyi
11 Yorumla Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. küçükken...abim öğretti.
13 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Öğrenemedim gitti hep yan yatıyodum:/
11 Yorumladüşe kalka öğrendik. binmeyeli çok olmuştur
11 YorumlaO kadar becerikli insan yok -bilmiyorum
11 Yorumlabindim sürdüm ... ilk binişte düşmedim
12 Yorumla- +1 yıl
doğuştan yetenekli
abim öğretti düşe düşe öğrendik :D
11 Yorumlakendi kendime düşe kalka öğrendik işte
11 Yorumlababam öğretti önce 4 sonra 2 tekerlekli
13 Yorumla
+1 yılbilmiyorum bisiklete binmeyi
15 Yorumla- +1 yıl
Yok artık.
- +1 yıl
gercekten
- +1 yıl
ayaklarim havada yuzmek disinda rahat edemiyorum. kontrol delisiyim bazen.
Kendi kendime ogrendim.
110 YorumlaKimse öğretmedi ben kendim düşerek öğrendim.
15 YorumlaKendi kendime, duvara toslaya toslaya.
13 Yorumla
+1 yılkendım öğrendim düşe kalka
13 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle :)
- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBabam öğretti düşe kalka kapının önünde öğrendim
10 Yorumla
+1 yılDayım ögretmisti :) düşmüştüm normal olarak.
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar