2 tekerlekli bisiklet sürebilmeyi kaç yaşında öğrendiniz ? :D şimdi pisikletiniz var mı .? :))
Garip bir soru ama aklıma geldi
Tatlı cevaplamalar :)
Garip bir soru ama aklıma geldi
Tatlı cevaplamalar :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 5 yaşındayken " baba bana pisiklet alllll" diye ağlardım.. Babamda dayanamayıp 4 tekerlekli bi' "Geroni" marka bisiklet almıştı (hiç unutmam) Yaklaşık 1-2 sene 4 tekerlekli olarak sürmüşlüğüm sonra bi' cesaretle 3 tekerlek ve bi' süre sonrasında da 2 tekerlek olarak kullanmaya başlamışlığım olmuştur..
Yani yaklaşık 7-8 yaşında 2 tekerlekli bisiklet kullanmaya başladım.. ^;^
11-12 yaşlarında
şuan yok
Sağol sayende 8-9 yaşlarında arkadaşımla abimden çaldıgmız bisikleti iki adım sürüp köstüğümüzü tekerlerini kessek daha iyi süreriz dediğimiz günleri hatırladım tekerlerini kestik demir tekerlerle sürmeyi öğrendik tabi abim görünce ne küfürler saydıysa hatırlamıyorum :)
babam bana pisiklet almadı arkadaşı pisiklet sürerken ölmüş. paten kayak idare ettim. sonra bir gün pisiklet kiraladık arkadaşlarla. ula ben bilmiyorum ki dedim. neyse bindim baktım gidiyor. o günden beri sürüyorum lise 3tü
Cevap
54Cevap
ilk 6 yaşında öğrendim.. şuan bisikletim yok.. birçok kaza yaptım lakin 2003 teki yaptığım bir motor kazasında bıraktım 2 tekirli araçlara binmeyi.. Kendimi tutamıyorum çünki bir sınırım yok ve baktım sonu hiç iyi değil bende uzak durmaya çalışıyorum...
dokuz yaşımda öğrendim. şu an yok ama oğluma aldım. ona öğreteceğim ama rahat sürebileceği ortam yok. şehrin trafiğin göbeği. şimdiki çocuklara çok üzülüyorum. esir hayatı yaşıyorlar. trafik ve tehlikeler yüzünden eve kapanmak zorundalar.
Kırmızı BMX bisikletim vardı 4 tekerdi.Baya kullandım öyle sonra babam o 2 tekeri kesti destek olan,ben seni tutacam diye 1-2 dakika sonra bir saldı ben Yıldız Tilbe gibi titreye titreye düşe kalka öğrendim aynı gün içinde yaş galiba 10-11
9-10 yaslarında ögrendim ama Karsıma duvar cıktıgı zaman heyecana kapılır frene basamaz duvara gömülürdüm:)
Düse kalka ögrendim ama bir türlü sevemedim.Acıkcası duvara carpa carpa bisiklete her binisimde icimde bir korku olur,zaten isimde olmaz :)
6 yaşında ilk dört tekerlekli bisikletimi aldılar. Aynı gece tekerleklerini söktürdüm. O gece daha kullanmaya başladım yani. Hala da kullanırım. Atlattığım kazaların haddi hesabı yok. Bütün yara izlerimde bisiklet sayesinde.
ilk sürüşğm galiba 6 yasımdaydı.emin değilim 7 de olabilir ama ilk trafik kazamı 9 yasımda yapmıstım kıza hava yapıcam derken araba çarpmıstı bana :D sonra kızı bir daha görmedim :D :D
7 yaşında ögrendim:) şimdi motorsikletim var bisiletim yok :)
o senin hoşlugun, yorumların çok güzel , çok begeniyorum çok hoşuma gidiyo :)
nasip bakalım ne kadar kalıcaz :)
9 yaşında öğrendim hatta öğrendikten 2 hafta sonra yolda hızlı gidiyodum bir kamyonlar bir el aranbası çıktı kaldırımda yüksekti ben el arabasına çarptım bisikletten uçtum el arabasına düştüm . halan bile gülerim :D
3 yaşında 4 tekerek
5-6 yaşında 3 tekerek
8 ve sonrası 2 tekerek :)
yaş oldu 22 :) 1 tekerekle deneme aşamasındayımmm bakalım hayrlısı :))))
Çocukken. Yaşı hatırlamıyorum. Köyde bayır aşağı saldım, bir iki düştükten sonra öğrendim.
Motoru da doğru düzgün öğrensem çok güzel olacak.
İlkokula başlamadan önce annemin sayesinde öğrendim :D :D
Annecim <3 :D
7-8 yaşındayken büyükbabam bana bir bisiklet almıştı. Doğal olarak bir kaç gün sonra kullanmayı başardım.
6 yaşındayken öğrendim. Pinokyo marka bisikletim vardı, sonra BMX'e terfi ettik. Şu an yok, kardeşiminkini arada kullanıyorum.
ben hatırlamayacak kadar küçüktüm babamın anlattıgına göre 4 tekerlekli çok sürüyorum die 2sini çıkarmış akşam eve gelirken beni 2tekerlekli sürerken görmüş :)
6 yasında ogrendım o zaman ılk ogrendıgımde fren kullanmayıp arka ayagımla durduruyodum :)
ayagım tekerın arasına sıkıstı yan dustum kolum cıkmıstı :D
6 yaşında 4 tekerlekli bisikletim oldu, 8-9 ay sonra onun tek tekerleğini çıkardık :) bikaç hafta sonra da diğerini çıkardık. yani 7 8 yaşlarında öğrendim :)
7 yasında ogrendım.
ilk kazamı da duran arabaya carparak gercekleştırmıstım.
3 yaşımdayken öğrendim ama evden gizlice kaçıp yokuş aşşağı sürerken arabaya çarpmıştım kolum kırılmıştı. demekki yeterli değilmiş
7 yaşındaydım
hayır şu anda yok :D
spor salonunda arada yaparım ama :D
8 yaşımda öğrendim. bu iki tekerlek tutkum zamanla ilerledi, şimdi motorum var.
ilkokula başladığım dönemde öğrendim ben.. çok çok 7 ya da 8 yani..
7 yaşında annem ve babaın zor çabalarıyla bisiklet sürmeye başlamıştım :D
6-7 yaşlarında sanırım :) Var şuan ama Orduda istda yok e yaşta ilerledi ztn :)
7 yaşımda öğrendim hiç unutmadım bisiklet sürmeyi. Unutanlara şaşarım. :))
Geç öğrendim ben, okula yeni başlamıştım:D Evet şu an bisikletim var ama iki senedir kullanmadım.
İnşaatın zemin katına uçtuğum günün ertesi başardım, arkada ki iki küçük tekeri çıkardım, bir yola baktım bir kolumda ki yara izine Ve yürü be dedim Ölümde var :D ah çocukluğum
10 yasında falandım herhalde arkadasın bısıkletıyle ogrenmıstım bana sonradan aldılar sımdı komurlukte var duruyo paslanmaya yuz tuttu arada cıkıp surmek lazım valla cocukluga donus yapmak lazım
Balım 7 yaşında babacım bisiklet almıştı hemen öğrenmiştim bende .. :)
9 yaşımdaydım bmx tarzında concorde marka pisikletim vardı.
7-8 yasinda ogrendim sanirim okulda sinava sokucaklardi utancimdan ogrendim tek surmeyi bilmeyen bendim..şu anbiskletim yok ama arada kullanirim cok severim..
8 yaşındaydım yokuştan inerken park halindeki arabaya tostlamıştım . Çok güzel bir gündü :) hatırlattığın için teşekkürler :)
12 vitesli buz mavisi bisikletim vardi mahallede beni gördükleri zaman önlerini ilikleyip siraya geçerdi bebeler heyt be o zamanin bmw'si gibiydi
Kendimi bildim bile 2 teker üzerindeydim ... Artık 4 tekere geri döndüm =)
Uc renkli tekerlegi olan bisikletler var kucuk onda ogremistim alti yasmda
7 yaşımda öğrendim
ve şu an kullanılamaz halde bir bisikletim var
onu en son seneler önce gördüm :D
yüzmeyi 4 5 bisiklete binmeyi 7 motor vitesli sürmeyi 12 araba sürmeyide 15 yaşımda öğrendim :D
hala bisikletim var bisiklet candır
6 yasında ögrendım
7 yaşındada yokus aşağıya ınerken ön frene basmamam gerektiğini ögrendim..
Bişey itiraf etmek istiyorum ben sürmeyi bilmiyorum :D :D
bizim çocukluğumzda bisikleti olan zengindi biz bilyalı yapar yokuşdan yardırırdık :D
Ben hiç öğrenemedim en son bisikletim olduğunda okula gitmiyodum oda dört tekerlekliydi zaten
6 yaşımda öğrendim . öğrendiğim ilk gün bir arabaya girmiştim bisiklet le :D
Hala bilmiyorum :D Bi kaza sonucu daha görünce tırsıyorum
11 yaşıma kadar ne kan döktüm bilirim onun için bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı
Ama benim hiç pisikletim olmadı ki. Püskevit bilem almadılar bana :D
Ben 2 tekerlekli bisiklet sürmeyi bilmiyorum hala:(
kaç yaşında olduğunu hatırlamıyorum.aklım ermiyoken öğrenmişsem demek ki =)
12-13 yaşında falan öğrendim sanırım tam hatırlamıyorum
başkasının bisikletinde öğrendim..7 8 dir en fazla yaşımda
şimdi yok bisikletim ama 7 yaşından beri biliyorum kullanmasını :D
ben öğrenmedim doğduğumda biliyordum..
O guru yazısı ne anlamsız ya
Ben de hala bilmiyorum bir türlü olmadı .s
8 yaşımda :)
ama az düşmedik :/
10 yaşımda , bir kaç kere düşe kalka öğrendim :)
7 yaşında öğrenmiştim. Hala bisikletim var :)
Benim biraz geç oldu 8 yaşında öğrendim :)
5 yaşımda öğrendimm :)))
5 yaşındaydım ^^ bisikletim var. :D
6 yaşında.dizler paramparça
Gülmeyin ama 8 yaşında öğrendim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar