Arkadaşlar başka bir araç önermeyin. Ayrıca ''şu kadar daha ekle, bunu al'' falan da demezseniz sevinirim. İkisi de çok sevdiğim ve bütçeme uygun araçlar. Teknik veriler önemli değil. Sizce hangisi daha iyi görünüm olarak?
BMW E36 SEDAN
MERCEDES E200 W124
BMW E36
MERCEDES W124
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu iki araçtan hangisini almalıyım sizce, çok kararsızım?
valla bu bmw ler cok arıza cıkartıo hep sanayıde bunları goruyorum, mercedes sorunsuz dıye bılıyorum. bu bmw lerı yollarda gormekten bıktım ben, bence merso al
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim yorum için. Aslında Mercedes geçiyor gönlümden ama yakıtı korkutuyor beni. Nasılsa gizliyiz, korsan taksi yapıyorum. Önceki aracım pert oldu ve az bir miktar param var. Hani bilsem kilometrede 30 kuruşu geçmeyecek lpg'de direk alıcam onu.
Megane 2 vardı geçen aya kadar. Pert şekilde 12'ye sattım. Annem krediye başvurdu 5 bin, bugün onaylandı. Bizim durak Küçükçekmece'de biraz lüks bir semtte. Normalde 2010 model aşağısnı kabul etmiyor durak sahibi ama beni bir 6-7 ay idare edecek. Ancak dediğiniz gibi biraz gösterişi olması lazım aracın, yoksa civic'le, accent'le filan kabul etmiyor. Ama bunlar da hem çok yakıyor, hem de masraflı. Çalışmadan oturunca da hazırdan yiyrum. Ne yapacağımı şaşırdım. Gerçekten çok teşekkürler yorumunuz için.
ben de bırkac aydır evdeyım ıs bulamıyorum, gıt calıs abı, evde durmak ınsanı fena bunaltıo. sen yıne taksıcı abılere ıste arabadan anlayanlara bı danıs onlar sana daha ıyı yardımcı olur. ama dedıgım gıbı bmw nın bu kasalar baya sorun cıkartıo, rast gele...
bu arabalarin ben de uyandirdiklari bmw-cakal arabasi mercedes-40 50 yaslarinda coluklu cocuklu amca arabasi ama illa biri olcaksa mercedes olsun tabiki
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın aslında. Şu an kullanan kesim bu şekilde. Ancak malesef bütçe meselesi. Ama mesela modern araçların yanında kıyasladığımızda, mercedes daha iyi gibi değil mi?
En İyi Cevaplar