Risk almayı severim
Hayır
Korkaklar her gün, cesurlar bir gün ölür
Adrenalin tutkunuyum
Garanticiyim kafam rahat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
F Hiçbiri... İnsanlar hayatlarının bazı dönemlerinde garantici olurlar. Bazı kararlarda cesaret gösterip risk alırlar. Kimi zaman kargaşa istemedikleri için geride kalılar kimi zaman öne atlarlar. Bazen heyecan yaşayıp bazen sakin olabilirler ama ben kimsenin tamı tamına garantici, risksiz, heyecansız yaşadığına inanmıyorum. Herkesin hayatında iyi veya kötü bir heyecan olmuştur. Garantici insanlar risk alamaz diye bir şey yok.
en çok heyecanı o yaşar istese de istemesede
Garanticiyim ancak heyecanı da severim. Ha profesyonel olmadan kalkıp da şunu yapmam link zira bu aptal olmamakla alakalı bir karardır. :)
adrenalin olmazsa hayat anlamsız :))
Cevap
5Cevap
Kesinlikle olmaz risk alıcaksın. Ben böyleyim risk alarak yaşarım ama yapım böyle istesemde diğer türlü yapamıyorum. Ama bence garantici olmak çok daha iyi sağlıklı.
bazen hiç düsünmeden yaparım cogu seyi.garantici insanlardan da pek hoslanmam acıkcası.gelsin hayat bildiği gibi=)
risk alırım ama aptalca şeyler değil. riskin analizini yapıp kaybedeceğim ve kazanacağım şeyleri düşünerek yaparım.
ave c cevabı bile kararsızlıktır ve en kötüsü kararsız kalmak değilmidir :)
Ben adrenalin tutkunuyum.Hiç bir şeyden de korkmam.Korkanları da sevmem.
ne için risk alacağıma bağlı değecekse eğer alırım o riski saçma sapan şeyler için kendimi tehlikeye atmam ama cesaretliyimdir bu yönümü seviyorum :) korkaklıktan hoşlanmam
bende garanticiyim. meyvelerini uzun vadede topluyorsunuz keşke yapmasaymışım diyeceğime oh iyiki yapmamışım diyorum
hayatında heyecan olmaz ve ayrıca o kişiden bir işadamı gibi şeylerde olmaz hayatta hep bir yerlerde çalışır her şeyi garanti yapar ve bana göre sıkıcı insandır
Garanticiyim ama ne kadar uğraşsan da hiçbir şey garanti değildir..
garantici olmak da bir risktir.risk almadan kimse yaşayamaz.her tercih bir risktir.garantici olsan da tercihler gelir seni bulur.
Var öyle tanıdıklarım,heyecanı sevmiyorlar,istemiyorlar.
garantici başka birşey , işini şansa bırakmayan demek , bir iş yapmayan demek değil ki
heyecenı da garantilerse olur :P
soru edebiyat anlamında baştan yanlış.garantici bir yaşantıda heyecan olmayacağı durağan bir hayat hüküm sürer.
garanticiyim ama heyecan da eksik olmaz hayatımda
Garanticiyim kafam rahat
garanticiyim böyle daha iyi
C:korkalar her gün cesurlar bir gun olur
Korkaklar her gün, cesurlar bir gün ölür
Adrenalini severim ama gereksiz risklere girmem
olsa da ne kadar olur demek lazım
a ve c desemm :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar