bu nasırların bir çaresi yok mu? Nasıl geçer bunlar. Artık ayağıma ağrı vermeye başladı ki zaten görüntü olarak bile başlı başına bir sorun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Onları yaktırman lazım oldukça acılı oluyor ama bunlar kendiliğinden geçmez. Orada ki bakteriler sen ayağını yıkadığın sürece besleniyorlar. Daha önce yaşamış birini bildiğim için anlatıyorum ve bu süreçte bende yanındaydım. Doktordan ve -60 derecelik soğuk gazdan başka çare yok. Krem falan işe yaramıyor emin olabilirsin. 3 ya da maksimum 4 seans sonunda tamamen kurumuş oluyorlar. He unutmadan 2. seans sonrasında sertleşen yerleri neşter yardımıyla kesmek zorundasın. Merak etme hiçbir şekilde canın yanmaz lakin az az kesmek zorundasın derin kesme.
Nasır bandı satılıyor eczanelerde onlardan al heryere yapıştır kesin geçer
Hadi inşallah. Teşekkür ederim
Iyi günler ben nasir bandi kullandim fakat azalmasina rağmen geçmedi kalin oldugu icin ama sizin ki geçer diye tahmin ediyorum. Geçebilecek turden çünkü. Gecmis olsun.
Bir dilim limon koy ve bandajla.
Alkol ile temizle ve nemlendirici sür.
Bir miktar pamuğu elma sirkesine batır ve 10-15 dakika kadar nasır üstüne tut
5 adet aspirin ez, yarım çay bardağı su ve 3-4 damla limon ile karışım haline getir. Nasıra sür ve bandajla. 15-20 dakika kadar sonra ponza veya törpü ile törpüle ve yıka
Deniycem canım teşekkür ederim
İlk önce tırnaklarını kes ellerini bir güzel yıka kolonyola sonra bebhanthen bir neydi işte o kremle ayaklarına sür buz kompleksi yap ayaklarına pudra dök çorap git mikrop kappamasınlar daha sonra sıcacık bir suya ayaklarını koy geçmese bile ağrısını alıcaktır geçmiş olsun
Cevap
59Cevap
Sevgili Nisa geçmiş olsun / sanırım ayakta fazla duruyorsun ve havasız kalıyor ondan oluşmuş ama mantara da benziyor gibi.. önce bir doktora git - ya da eczaneye onlar yakı verebilir ama yakı ve nasr bandı için küçük ve önemsiz duruyor yandaki büyük olan hariç... / Geçer geçer sıkıntı etme ve ortapedik hava alan ayakkabılar giymeye özen göster
Teşekkür ederim
Bunlar nasır değil.. Köklü bir ben türü..
Küçükken bende de çıkmıştı az miktarda..
Henüz bu kadar büyümemişken çocuk aklımla onları kesip deriden ayırdım..
Seninkiler kesilecek boyuttan daha büyük.. Cildiyeye gitmeni tavsiye ederim.. İlaç verebilirler veya cerrahi operasyon gerekebilir..
Ayyynısı annemde çıktı tamamen şunları yapıyosun 1 haftaya hiçbir şey kalmıyor. Ayaklarını ilk önce ılık suya koyuyosun ablacım sonra bir cımbız yardımıyla üstündeki ölü deriyi alıyosun sonra herrhangi bir incir ağacının yaprağını koparıp incirin sütünü o yaraların tam üstüne sabah akşam döküyosun birr hafta sonra hiçbirr şeyin kalmıyor :)
Benimde aynindan var. Hatta daha büyükler. Millet neler neler söylemiş. Dinleme. Cildine veya genel cerraha git. Bir gaz var sikacak. Küçük olanlar 2 seansta geçer ancak büyükler bir kaç seansta geçer. Bu arada o gaz tıpkı ateş gibi. Çok yakar. Canın yanar. Benimkilerin bir kısmı geçti büyükler hala duruyo. Geçmiş olsun.
Vazelin etkili canim özellikle gece yatmadan sur carap giy ayagina uyu 1 hafta dene farki görüşün bide sicak suya vazelin at bir top ve ayaklarini içine kat yarimsaat filan dursun ayklarini kurut ve çorap giy tekrar yararini görürsün biz kizlarla çok yaprdik
Bunlar hiç nasıra benzemiyor bence, yanlış ayakkabı giyiyorsun ve ayakların uzun süre hava almıyor sanırım. O çıkan şeylerin ortası delik gibi, yandaki de ya siğil ya da ayakkabı vurunca oluşan kabarcık gibi duruyor. Senin yerinde olsam çoktan doktora gitmiştim. Burada her kafadan ses çıkıyor.
Tavuk götü olmuşsun. Küçükken bende de vardı. Babannem tavuğun poponu değdiricez geçecek dedi. Saçmalamayın dedim konuyu kapattım. Bir yaz akşam üstü balkonda hafif serinlikle beraber tatlı bir uykuda iken ciyyak ciyyak bağıran bir tavuğun götünün ayaklarıma değmesi hissi ile uyandım 😀😀 İnanması güç ama 1 haftaya hepsi geçti. Anadolu insanı bazen bizden çok daha bilgili çıkıyor. Belki ilacı, kremi, -60 derecede yakması vs. vardır ama tavuğun götünde de bu mereti geçiren bir şifa var😆😆
bunlar siğil arkadaşım nasır değil direkt doktora git hi. ç bekleme bende beteri var
aman aman yayılıyor daha derine iniyor kurtulamazsın sonra dikkat et
Geçmiş olsun üzüldüm çok
Birde www.ulkeblog.com bununla ilgili makaleler araştırmalar vardı mutlaka sana fayda sağlayacaktı
geç kalmışım ama tekrarlayayım nasır bandı işe yarar. Profili gizlemişsin künye de çıkmasaymış iyiymiş :D
Ahahhaha
Bunlar nasır değil... Ileri derecede mantar hastalığı var;kesinlikle cildiyeye gidip göstermen gerekiyor, düzenli ilaçla geçer ;) gecince de at bakalim :D tag yap hatta beklerim :))))) gecmis olsun
Bunlar nasır değil. Bende de vardı bunlardan cildiyeye gidip yaktırmistim. -60 derece gaz sıkıyor onlara. Biraz ağrıtıyor ama kısa süreli. 3-4 seansta bitiyor.
Nasir galiba bunlar kremle devamli ayakkabini degistir her aksamda yika * sikta dinlendir ayaklarini
Canım geçmiş olsun ya çok kötü olmuş. Doktora gittin mi ilacı var onun yakıyorlar onları kayboluyor
Ciddi misin, çok sevindim ilk işim doktora gitmek olacak. Teşekkür ederim canım
Kardeşimin ve kuzenimin elinde vardı geçirdi seanslar halinde gidiyorsun. Tekrar geçmiş olsun
Bende de vardı baya kalın köklü bir nasır. Seninkiler çok ama basit gibi duruyor. Nasır bandı yapıştırıyordum düzenli. Ust tabakasını aldı birgün. Altında nokta nokta kökleri çıktı. Onları cımbızla aldım bitti.
canım ne oldu öyle onlara ya :) bence sen bir cildiyeye git. bende de var ama baş parmakta çok olması garip geldi
bu arada yan taraftaki de nasır mı yoksa siğil mi?
Bilmiyorum ki naaır sanırım
sen cildiyeye git bence, nasır bandı falan işe yarar ama doktor görsün bir kere. eğer o yandaki siğilse ilaç verir
nasıl bantları fayda görebilirsiniz
arkadaşım kullanmıştı
Ancak bir doktora gitmeniz daha iyi olur
Onlar ne öyle 😢 hemen Dermatoloji Dr a git o ne ya
aay siğil çıkmış eczanedeki ilaçları denedin mi? eğer işe yaramadılarsa cildiyeye gitmen gerekiyor spreyle yakıyo onları ancak o zaman geçer bendede çıkmıştı
sigil de olabilir bunlar nasirin bu kadsr yayilmamis normal degil hemen bir cildiyeye git orda yakiyolar bide uzerine krem verirler 2 haftaya gecr
ayaktaki nasirla sigil cok * karistirilir ve eger sigilse nasir bandi suda bekletme vay efendim ponza tasiyla torpuleme iyice yayilmasina sebep olur demedi deme sen doktora git
Hadi inşallah
Aynen siğil gibi geldi bana da özellikle yan taraftaki
Nasır bandı kullan ama senin ayağındakiler çok fazla. Doktora git bence sen. Krem falan verir belki.
Askım senin elimdekilere benziyo gibi? Böyle miydi @KötüÇocuk10
Direkt doktora gorun kendi kendine gecmesini bekleme.
bitkisel tedavi
bence sıkıntı edilcek bir şey değil. Fazla suyla temas ettiğinden veya ayak terlemesinden dolayı olabilir..!
sıcak suda kaya tuzu. ayaklarını beklet biraz... sonra ponza taşıyla iyice ölü deriyi yoket. enson vazelin sür...
BU halk arasında tavuk götü denilen siğildir. Tabi bir çok şöyle geçer böyle geçer tarifi var halk dilinde ama ben size cildiyeye gitmenizi öneririm.
Yanlış yönlendirme yapmayın ! Arkadaşım bunlar siğil. Oda giydiğin ayakkabından çoraptan oluyor. Vermidon almanı tavsiye ederim. Oje gibi aynı kökünü kurutman lazım
cildiyeye gittin mi? (devlete değil vasa tıp fakültesine ya da özele)
bak kardeşim bende de vardı. nasır bandı çare etmedi şu an bir tane ilaç kullanıyorum kesinlikle ama kesinlikle onu tavsiye ederim. su an ayağımda vardı tedavi etti sayılır az bişey kaldı. ilacın adı VERRUTOL. Çoooook etkili.
Eczanede bir şeyler bulabilirsin, reklamlara denk geliyorum. Gerçekten midem bulandı.
bence kendi basina gecirmeye calisma ve hemen doktora git.
Haklısın
Nisa hanım ilaçları var cildiyeye gidin onlar hemen cagre oluyor
:D o ayrıntıyı kaçırmışım. Teşekkür ederim
Ben yakaladim he birdeantara benziyorlar bende bir ilaç mevcud benimkileri geçirdi bana ulaş ta eve gidince ismini göndere yım sana
Ayak fetişi olanların halini düşünemiyorum 😂😂
Geçmiş olsun :/
Ahhaha teşekkür ederim canım
Bendede vardi 20 kadar eskiden dermatologa gittim 4 ayda 4 kerede bitti
Ben girmeyecem bu siteye ya bir daha midem kaldırmıyor😭😭
mantar degil mi la bu nasir bandi ne yapsin 😃@myd1oez
mantar gibi durmuyor açıkçası :D
doktora git aynısı bende de vardı ilaç verdi sıvı ayağına süreceğin bir şey onu kullandım 1 ay sonra filan temizlendi hepsi
Gec kalmış sın bence. Ama yinede git doktora. Evdeki corapları at cope. Ayakkabılarını da ya yıka ya da at.
Tırnağın uzunlugundan belli pislik birsey olduğu tırnak toynak gibi mk
Bebeğim onların nasıl olduğuna emin misin? Mantar olmasın?
siil bunlar cildiye doktoruna git onları dondurarak yok etcekler
Akşamları ayakları ılık suda bekletip ponza taşıyla sertleşmiş deriyi törpüleyin.
Teşekkür ederim
Doktora git bana ilaç vermişti doktor geçirdi ama adını unuttum
canim bu mantar. candida albicans a benziyor. dermatoloğa gitmelisin
Punra nemden uzak tut. Nasırın sebebi vücudun bir sebepten dolayı onları uretıyor. Nem, kötü ayakkabı ya da kötü çorap,
bunlardan bende de vardı. duş sırasında yumuşayan kenarları kazırdım hoşuma giderdi. şimdi kalmadı. sen bir doktora git onlar geçer kalıcı değil.
Benimde ayaklarımda bunlardan var hatta senden daha fazla galiba bana siğil dediler. O kadar çok şey denedim ki bir türlü işe yaramadı 😔
ama abla nasıra pek benzemiyo yaa..
cilt doktoruna gitsene
Bunlar nasır değil haberin olsun
Cilidyeye git mutlaka. Başka bir sorun olabilir.
adında güzel miş nisa
Abov. Eczaneye söyle onlar birşey verirler elbet.
O gittikce buyuyo dağlıyo
Sinir olmasın bunlar :((
hasss.. kes at o ayağı
Kurbağaya dönüşüyosun ağrı ondan.
doktora git bir cildiyeye o daha iyi bilir canım
nasır değil onlar mantar oluşmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar