Merhaba arkadaşlar nasıl bir düğününüz olsun isterdiniz? Kızlar gelinlik modeli felan nasıl düşünüyorsunuz? :)
Ben kır düğünü istiyorum süslemeler ise mor olacak :)
Gelinlik olarak :) Duvak ise böyle tepeden tabi metrelerce up uzun bir duvağım olsun istiyorum :D :D Çiçek mor istiyorum tabi kuşağımda mor olacak Ayakkabı olarak böyle sade şık En önemlisi makyaj :) Makyajda kahve tonlarında güzel olacağını düşünüyorum :)
Merhaba arkadaşlar , nasıl bir düğününüz olsun isterdiniz?
Gelinligimi dikim olacak insallah. Aklimda belirledigim bir model var bazi detaylariyla 😊 sanirim tek omuz olacak. Nedimelerim pudra pembesi giyinecekleri icin ciceginde beyaz+pudra olacak ve mekan süslemesini de ayni sekilde pudra beyaz yaptirmayi düsünüyoruz. Saclarimi acik yapmayi düsünüyorum Gelin topuzlari hosuma gitmiyor ve bin tane toka takiyorlar.. Duvagi bende uzun istiyorum 😊
Prenses olursun kuzuuum. Gelinliğin duvağın çiçeğin makyajın çok gûzel olur yaaa. Ayrıca bazıları da bunu görûnce tuhaf olmuştur. Tabi bu kadar değer çok fazla gelmiştir.
Aslında düğüne lüzum yok... Gereksiz yere bir masraf ve stres kaynağı! O kadar parayı tek bir geceye yatırmak yerine Dünya'nın uzak bir köşesinde en ballısından bir tatil yapmak daha mantıklı... Ha, illa ki düğün olacaksa bu kesinlikle sizin de dediğiniz gibi bir kır düğünü olur. Zira, kapalı mekanlar onca kalabalık insanla birlikte birleşince boğuyor beni!
En İyi Cevaplar