birine huzur vermek ne demek?
Size huzur veren insanlar hakkında ne düşünürsünüz?
Huzur vermek ne demek?
Size huzur veren insanlar hakkında ne düşünürsünüz?
Huzur vermek ne demek?
Yanindayken iyihissetmek demek annen arkadasin baban kardesin sevgilin kim olursa olsun yaninda huzur buldugun insan varsa dertler cokta onemli gelmez kendi basinayken agladigin seylere onunlayken bakarsin bu da dert mi dersin :) ve herkesin yanindayken huzur buldugu kisi icin siralayacak bir cuval nedeni vardir farkli farkli :)
Yeni tanıştığım birinin öyle demesi ne anlama gelir?
Uzun uzun yazdığınız, bana yardımcı olduğunuz, sayğı duyduğunuz için çok teşekkür ederim.
:)
Yeni tanistigin birinin demesi kendi adima dusunursem yeni tanistgim birisine dersem yaninda rahat oldugumu herkesten farkli bir yere koydugumu gostermek icin derdim ve biri bana derse de bunu kastettigini dusunurdum tabi samimi mi degil mi o da senin hislerine kalmis bunu birine soyleyebilmek ayri bir huzur birinin sana soylemesi ise bence apayri bir huzur :)
tekrar tesekkurler :)
Yanında olmasa bile onun varlığını hissedip mutlu olabilmektir o konuşurken sesinin melodisinde kaybolup gitmektir gözlerine baktığında derinlere inip ordan çıkamamaktır ona sarıldığında kendini en güvenli yerdeymişsin gibi hissetmektir bence yani ben öyle hissediyorum hep
çok güzel özetlediniz, teşekkür ederim :)
Cevap
4Cevap
huzur veren insan yanında en rahat olduğun insan demektir bence. Yanında kendini iyi hissettiğin birisidir
bana yeni tanıştığım insanlar bile onlara huzur verdiğimi söylüyor, sizce beni seviyorlar mıdır?
umarım öyledir, çok teşekkür ederim :)
İnsanların mutlu yaşama isteğini artırmasıdır. Bana baktığında gülümsemendir.
Huzur = Mutluluk + güven.
yeni tanıştığın birine bunu deyebilmen için o kişi nasıl biri olmalı?
anladım..
Peki, çok teşekkür ederim :)
öyle insanlar yok sahsen benim etrafimda
onları kırmamayı düşünürüm
ona sevgi aşılamak demek
Mutlu etmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar