Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Ne yapmalıyım?

Artık hissizleştiğimi düşünüyorum. Her şey anlamını yitiriyor. Ailem sürekli psikolojik baskı yapıyor. Bende dayanamıyor bağırıyorum. Geçen gün cinnet geçirip onlara saldırdım. Yine beni suçluyorlar. İsteyerek yapmıyorum engel olamıyorum bir düşünün niye istiyim diyorum. Sonuçlarını çekceksin düşünseymişsin diyorlaormuşum gibi. Anlamıyorum. Sürekli evde oturduğumu söylüyorlar bir şey yapmıyormuşum. O kadar ders çalışıyorum görmezler. Hep bilgisayarı görüyorlar. Sanki dünyada sadece para yiyor boş vakit geçiriyormuşum gibi davranıyorlar.Önce ailemi sonra kendimi öldürmeyi düşünüyorum. Onları gördükçe psikolojim bozuluyor. Geriliyor tik oluşturuyorum onda bile kızıyorlar. Hurma yıkarken bir avuç aldım niye hepsini yıkamıyorsun diye azar yiyorum. Sürekli her şeye izin verdiklerini para verdiklerini söylüyorlar. Sevgi göstermediler ki. Evin ortasında bir ateş yakıp bütün paraları değerli ne varsa yakasım var. O gün cinnet geçirdikten sonra ise hiç pişman olmadım. Rahatladım huzur buldum. O kadar ruhuma eziyet etmişler ki. Hep kendilerine göre biçiyorlar. Onlar haklı ben suçlu çıkıyorum. Ama bu hep böyleydi. Yıllardır benzer mevular gündeme geldi. Rüyamda bile akrabalarım beni suçluyor. Biri mesajıma geç cevap verse aklımdan benden neferet ettikleri seneryoları geçiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ailem beni seviyormuş ama hiç çözüm sunmuyorlar gerçekleri kabul etmiyorlar.15 yaşındayım.
Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Ne yapmalıyım?