Sevgilim Benden Önce Bir Şeyler Yaşamış Ne Yapmalıyım?

Merhabalar değerli arkadaşlar, ben dini inancı az da olsa inanan bir insanım bugüne kadar hiçkimsenin ahını falan almak istemedim hep korktum ve kendimi tuttum bazı konularda. Bir kızla tanıştım hayatımın aşkı diyebileceğim bir kız ve onla daha önce yaşamadığım duyguları hissettim. Hiç bu kadar sevilmemiştim. Aynı zamanda kıskanç bir insanım neyse. Kız arkadaşımla beraber de olduk benim ilkimdi ama beraber olmadan önce bazı hatalar yaptığını beni kaybetmek istemediğini söyledi ben de kabul ettim. İşin ayrıtısına girince benden önce 3 kişiyle beraber olmuş. En başından benim için önemli olmadığını sadece onu sevdiğini söylemiştim ama 3 meselesini yeni öğrendim ve her aklıma geldiğinde ciğerimi dağlıyorlarmış gibi hissediyorum geceleri uyumadan önce kaç defa ağladığını bilirim. Ama kıza olan duygularım hiçbir zaman değişmedi ona da bunu söyledim. Bazen onu kıracağım diye çok korkuyorum ve intihat etmeyi bile düşünüyorum. Sizce kafamdan nasıl atarım bu düşünceleri ya da ne yapmam gerek abiler ablalar bana yardım ederseniz sevinirim.
Sevgilim Benden Önce Bir Şeyler Yaşamış Ne Yapmalıyım?