Hdp yi neden sevmiyorsunuz? Hdp yi neden sevmiyosunuz?
Cekemiyoruz galiba
Kesinlikle cekemiyoruz
HDP'yi seviyoruz kanka nerden cikardin?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1. vatan haini çünkü hepsi istiklal marşını bile ezberlemekten acizler..
2. Genel başkanları selo canın kahvaltıda domuz pastırmasıyla beslendiğini alman gazeteleri bile yazdı en büyük destekçileri olduğu halde..
3. ezilmiş haklarının savunucusuyuz diyen vekillerinin bile 3 villası var hepsinin çocukları yurt dışında okuyor beyaz kürt hepsi..
4. şehitlerimizin katili apolarını kendilerine ilah edinmişler , serbest bırakılmasını siyasi baskı olarak kullanıyorlar..
5. Diyanet işlerini kapatmak hedefleri , halkın değer verdiği dini kurumları kapatıp sosyalist terörist örgüt pkk yı güçlendirme gayesindeler
6. kuzey suriye' de kürt devleti kurulmasının en büyük destekçileri
7. çakma komunistleri yunanistanın borcunu ödememiz yönünde çağrılarda bulunuyor , yan gelip yatan bizi düşman bilen hala en çok yatırımını askeri harcamalara yapan ve bu yüzden batan yunanistanın borcunu bizim alın teriyle çalışan babalarımız ödeyecekmiş...
8. Kobane olaylarında insanları sokağa döküp kurban eti dağıtan diyarbakırlı müslüman çocuklarını vahşice katlettirdikleri için..
daha sayabilirim bunları sindir önce...
İzle ve öğren..!
Pkk ilk olarak kürt katliamı yaptığını ve beşikteki 2 aylık çocuğu bile öldürdüklerini ve masum kürtlere acımadığını anlatıyor..! videoda..!
Kandille irtibatta olup pkk'yı savunan bir partiyi seviyorsan bu katliam içinde sevinmen ve pkk'yı övmen gerekli değilmi..!
ÖLDÜRDÜKLERİ MASUM BEBEK VE ÇOCUK RESİMLERİDE VAR..! hemde kürt kardeşlerimizin bebek ve çocukları..!
Pkk yi savunmuyoruzzz...
pınarcıkta bulundum ben bir yılbası idi 10 gün kaldım orda yine duyum vardı o köyü basacağız diye köyde katedilenler izmire tasınmış aileler vardı tekrar dönmüşlerdi köylerine gözünün önünde öldürülmüş cocukları... coluk cocuk demeden öldüren şerefsiz bunlar kendi halkına zulm eden...
Hdp pkk sözünden çıkmıyor.
Demirtaş emanet oyların hakkını vericez diyor..
Kandil deki PKK sorumlusu hak edilen oy diye konuşuyor ve Demirtaşda o yönde sözünü değiştiriyor.
PKK, ya silah bırakma çağrısı 2 kez yapıldı dinlemedi vede ihyadet başkanı öldürüldü. .!
Hani Demirtaş siyasetle sorun çözeceğiz diyordu?
Hdp li millet vekili : Devleti koruyan koruyuculara hitaben :bize cevirdiginiz Keleş silahların namlusunu size doğrultmayı biliriz defolup gidin doğudan dedi..!
Kimin silahını dogrultcak koruyuculara?
ELBETTE PKK LILAR ILE SILAHLARINI. .!
Iste Hdp pkk sözüyle hareket ediyor ve onların elçisi.
Idrakın bu kadar sözle açılmıyorsa sana cevap yazmak boşuna.
ama savunduğunuz partinin başındakiler o... çocuklarını savunuyor onu napcaz?
HDP denilince dogrudan terörist diyecek kadar aklini peynir ekmekle yemis insanlar mevcut malesef...
belki de bu yüzdendir siyasette sularin da durulamamasi... oy verirken o kadar fanatizmle hareket ediliyor ki...
neyse... HDP türkiyenin siyasetine yeni soluk getirmistir... senelerdir olmasi gerken bu zamanlarda oldu... gec de olsa oldu.
bebek katilleri diyenlerin de iyice bir arastirmasi gerekir bu konulari... zira bebek katili olan dönemin hükümetiydi, tipki simdi de girisilen komplo ve tuzaklar oldugu gibi... sadece simdilerde her sey gecmiste oldugu kadar basit ört pas edilemiyor...
neyse... HDP'yi seviyorum
İste buu
@-Şavk hanım,7 haziran sonrası hdp'nin çoğunluğunun ve destekledikleri örgüt ve mensuplarının vede oy verenlerin ve devletin imkanlarına rağmen teröre teröriste hizmet için kullanıp sırtımızı : pkk, pyd, ypg'ye dayadık deyip şehitlerimize üzülmeyen hdp'lilerin genellemesiz varlığını ve amaçlarını görmüş oldunuzmu şuanki durum ile?
Ülke düşmanlarının paralı maşası pkk ve uzantıları.
Okadar masum günahsız insanların ölümüne sebep olmuş asker oldurmus yetmemis köydeki insanların masum çocuklarını kandırip daga çıkarmış onları oldurtmus kardeşi kardeşe düşman etmiş ve hala Türkiye Cumhuriyeti dusmanligini sonuna kadar yapan ve daha nice nice katliamlar yapan allah düşmanı papazla kol kola resim veren, daha Apo'nun resmini asicaz diye mitingde boguren ve Amerikanın yahudinin usakligini yapan Türkiyeyi gavurlara şikayet eden ve bunların hepsinin belgelenmesine rağmen hala onları savunuyosan alcaksin hainsin defolu bu ülkeden madem öyle gidiyor daga çık
sevmek gibi bir mecburiyetim mi varmış hayrola ! kimin neyi sevip sevmeyeceği kimseyi alakadar etmez. sen nasıl diğer partileri sevmiyorsan ben de hem hdp yi hem diğerlerini sevmiyorum... ayrıca apo denilen bebek katilini savunan bir partinin nesini seveyim yaa ! lider dediğiniz o selahattinin terörist resmi varken neresini seveyim... lütfen gidin az ötede sevin ne sevecekseniz. kimsenin ne düşündüğüne de bir zahmet karışmayın artık !
Cevap
81Cevap
Ankette verdigin siklara gore hdp lisin biz hdp ile pkk yi bir goruruz ki hdp pkk nin siyasi kukladidir pkk nin bu ulkeye gram faydasi olmamis yatirimlari yakmis zorla dukkan kapattirmis efnafin cam cercevesini indirmis adam kacirmis kucuk cocuklari dafa sevk etmis kendi icinde sadece 30 bin kisi ic infaz etmis guneye bolgesine yatirim gelmesini engellemis ordaki halkin icini kin ve nefretle doldurmus ateisligi dinsizligi yaymis muslumanlara baski olusturmus yeri gelmis guney kurt halki ile catismis ( pkk ikyb catisti haberlerini oku ) yillarca suriyede kimliksiz yasayan kurt halki icin tek kursun atmadi şu an emperyalistlerin petrolleri icin bir koridor olusturma cabasina girmis ve gelecek 10 yil icinde turkler ve kurt halki arasinda sonu gelmeyecek kanli bir savasin sebebi olacak yapilanmalari simdi neden sevelim?
Pkk silah mi birakti yok hdp turkler bizim kardesimis bu ulke bizim vatanimiz 1000 yildir ayni kaptan su iciyoruz mu dedi yok
(, tv de soylenenleri ornek verme gercekte devleti isidci katil diye yutturup nasil kin nefret propagandasi yaptigini sosyal medyada cok iyi goruyoruz )
Sen simdi nerde yasadigini bilmedigin ablacim kardesim kurt halkina sadece milliyetcilik ve devlet dusmanligi sunan son secim propagandasini bir seyler yapmak insa etmek kardeslik guney dogunun gelisimi uzerine degilde direk %40 karsiti bir soylem yapan yapici degil yikici olan bir partiyi nasil seviyorsun hayatinin en buyuk anlami kurt olmanmi kurtluk evrendeki en buyuk kutsal midir ocalan yaratilmis en ustun kisimidir terorizm bir halkin gelisimi icin ortaya konulmus en onemli dusuncemidir? cevap i bekliyorum gercekci olursa sevinirim
l*n ya devamını okuyayım deken yanlışlıkla eksi verdim kusura bakma
Problem degil kardes ben soruyu soran kisiden milliyetci duygulardan arinmis iyi bir analistik cevap bekliyorum benim kucuklukten cevremiz kurt oldugu icin tum arkadaslarim kurt ama bu kin ve nefreti gordukce orta dogu bu kadar karisikken turkiye sayasinde rahat nefes aliyorken ki bir ornek vereyim suriyede bir yildir isid ile yasayan tel abyad halki pyd gelince bolgeyi terk etmis ve geri donememektedir ( isidi savunmuyorum )
Haha aynisi bende de oldu ben de yanlislikla - verdim kusura bakma 😯😜😚
Sana hersey serbest :P :* de bu kadar eskiye gidip bakmaya usenmedin mi xd @PrettyNaz1
Profilimde gördum o yuzden
Profilinde*
Vatan aşkı ile çıktık biz yola,
Hainin İhaneti yıldırmaz bizi,
Hiçbir derde benzemez bizim bize açtığımız yara,
Hainin mermisi öldürmez bizi.
Senlik benlik kavgası olmasın sakın,
İçinize nifak girmesin sakın,
Ülkü bir amaçtır ulaşmak yakın,
Hainin saldırması yıldırmaz bizi.
Bütün yollarımız dikenle dolsa,
Ne yazar dünya düşmandı yine de düşman da olsa,
Yazarız tarihi yine tekrar yazılsa.
Türk yoktur diyen alçaklar sindiremez bizi.
Yenilmez-sin sen sakın ha sen geri durma,
Tarih yalan söylemez kafanı yorma,
Türklü-günle gurur duy sakın ha yılma,
Alçağın sözleri yıldırmaz bizi.
Bu dava hak davsı, yolu da öyle bir yol ki,
Şeytanın ardından gitmek günahtır bil ki
Sevgimiz şev katımız o kadar bol ki,
Hainin sevgisizliği yıldırmaz bizi.
Çanlı tut vatan aşkını gönül ocağında,
Sevgiyi olgunlaştır aşk kucağında,
Şu kahpe hainlerin kahpelik çağında,
Yaptıkları ihanet yıldırmaz bizi.
Türk olan Türk yolundan dönmez,
Vatanın ocağı yanar hiç sönmez,
Vatan hainleri bunu da bilmez,
Köpeklerin havlaması yıldırmaz bizi.
Tarihle sabittir senin köklerin,
Niyetler doğruysa hak-kaysa eğer,
Allah'ın rahmeti her şeye değer,
Kanı bozuk olan, herkese boyun da eğer,
Şerefsizin oyunu yıldırmaz bizi.
İhanet çamuru yağarken her tarafa,
Vatan Millet dedik çıktık ön safa,
Vatana saldırsa da üç beş beyinsiz kafa,
Bu soysuz sürüsü yıldırmaz bizi.
İhanet cevabın alacak mutlak,
Özgürlük diye feryat eder baksana bir salak,
Birileri bunlara tutuyor çanak,
İhanete pirim verenler yıldırmaz bizi.
Bin yıllık bu ateş bir daha sönmez,
Dalgalanan bu bayrak bir daha inmez,
Vatan hainleri bunu da bilmez,
Bu sırtlan sürüsü yıldıramaz bizi
Senin bakış açına göre illa ki sevmemiz gerekiyor öyle mi? Teröristlerin köpekliğini yapan silah zoruyla kürtlerden oy çalan dilediğimizi yapmazlarda dağa kalkarız diye tehtid eden yurt dışından savaşlar nedeniyle ülkesinden göçenleri toplayıpta oy kazanabilme bahanesiyle zorla türkiyeye getiren eşcinsel bir eş başkanı olan ve da niceleri şimdi bu adamamı oy vermemizi bekliyorsun kürtsünüz ama mal değilsiniz herhalde aponun köpekliğini yapacağınıza yaşadığınız toprağa ihanet etmekten vazgeçin önce!!!
Escnsel es baskan mi arastr gel ln kybllll
Araştırdığım için biliyorum
Sen önce Türkçeyi öğren
ben hdpli değilim. kürt de değilim. Akp polise vur emri verdi. Eskişehirde döve döve bir genç öldürüldü. hatayda İstanbul'da sayısız kişi zulme uğradı. Mhp bayrak millet sloganı atar ama parasız eğitim isteyen genci ülkücüler 10 kişi toplanıp döverler. özelleştirmeye göz yumarlar özgecanı yakan kişi de koyu ülkücüydü hani... Chp desen solcuyum der sağcı genelbaşkan yardımcısı alır o da Atatürk'e hakaret eder. Herkes doğru da HDP mi yanlış sadece?
Kurban oldugumm
akp ile koalisyon yapmayız deyip sonradan kıvırmayan tek parti HDP.
Parasiz egitimi akp getirdi ozellestirme ekonominin gelismesi icin en onemli etkendir ekonomi bilmediginde belli uc bes olum yazmisin bu konuda kimse pkk ya su dokemez
akp getirdi ama artvindeki öğrenciyi ülkücüler dövdü şimdiden alıştılar koalisyona. coca cola içmeyelim protesto edelim diyenler ''Türk Telekom''u kime özelleştirme adı altında sattı onu araştırsın. özelleştirme satmakla kiralamakla olmaz. ekonomi bilmiyorsun dediğin kişi de bir iktisat mezunu dikkat et.
Belli git turk telekomun satilmadan once ve simdiki butcesine bak senin 2000 yilindan onceki ekonomiden haberin var mi ozellestirme parayi verene satmak demek yerli yabanci fark etmez ekonominin ne kadar iyi olduunu git ingilizkere sor anlatsinlae bu hukumet digerlerinden kalan 25 milyar dolarlik imf borcunu bitirdi ve m. b. Kasaina 135 milyar dolar para koydu dostum iktisatci oldugun cok belli cidden
IMF dediğin uluslararası bir fondur. binde 0.5 ile faiz verir. bizim hükümetimiz American Extram Bank'tan 124 milyar dolar alarak faizi %11 olan bir para aldı. senin gibi seçmeni kandırmak için. IMF sizin sandığınız öcü gibi bir ley değildir. İngiliz sistemini burdan anlatma. orda kralice koştu diye ceza aldı metroda. yani ordaki sistem ile burası bir mi yani ekonomik anlamda. ciro konusuna gelince sen özelleştirmişsin şirketi kazansa ne fayda kazanmasa ne fayda. bunu ayırt etmen lazım. devlet sakız parasına peşkeş çekmese ve kendi işletim sistemni oturtsaydı böyle mi olurdu? Tekel kapatıldı çiftçi kan ağladı. telekom sanki hangi kazıklamıyor mu osmanlının vergi toplayamayarak sistemi çetecilere teslim edip tohur hesabı çeteden toplaması gibi ilginç bir durum bu. uluslararası piyasada değeri olmayan bir ülkeyi sen şahlandırmışsın. 2002den bu yana kapatılan fabrikalara işsizlik oranlarına bir bak. hepsi ters orantılı değil. düz mantıkla anlayabilirsin.
Vatanimizi milletimizii namusumuzu koruyan askerimizi sehit eden domuzlar ve domuzlarin siyasi uzantisi olan bir parti...
Bu partiyi savunan o* cocuklari babasi belli olmayan picler burada bu soruyu soruyorlar ve bu aci zamanimizda burada provakasyon yapiyorlar. site yönetimi vatansever degil mi? bu soru neden hala burada? Bu hain o* cocuklarinin hesabi neden hala kapatilmadi. Evet bu hain piclerin bu Allahsızlarin sorusu kaldirilmadi fakat benim bu sözlerim sirf "Kaba ve saldirgan görüs " diye kaldirilacak eminim. Ben vatanseverim ve bu yazdiklarim kaldirilmadan önce bari son sözümü söyleyeyim. Allahın ve sehitlerin laneti bu soruyu soran picin, ona destek verenlerin ve hdpkkya oy veren her o* evladinin üzerine olsun. Yediginiz her lokma gözlerinizden aksin. parcalanin geberin domuz gibi.
Ermeni güdümlü, barış karşıtı,
Kürt Türk her vatan evladına zarar verecek bir parti.
Partileri genel olarak sevmem ama hdp bir başka..
Kesinlikle ama kesinlikle çekemiyoruz. Bu teröristlerin hala mecliste olmalarını gerçekten hiç çekemiyoruz.
İstiyorsan oraya bir de vatan haini olduğu için bir şık koy, gör neden sevmediğimizi.. Vatan haini, görgüsüz, aç gözlü, beyinsiz, ağızlarında salyayla gezen bir topluluk ama en önemlisi de bebek katilleri. Bu yüzden sevmiyoruz sizin gibileri ve HDP lileri...
Demokratız diyip tehditle oy alan parti tıpkı senin gibi. Anket şıklarına bak zorla sevdiriyorsun. Oy veren her birey Kâfirdir. Yasin'in kanı var elinizde. Elin kobanilisini bahane edip kendi halkını katleden Kâfir bir parti ve partizanları.
Allah'ın laneti üzerinize olsun. (Amin)
Türkiyede yaşayıp her türlü hizmetten faydalanıp pkk örgütü altında toplanıp dağa çıkıp bu ülkenin askerlerini öldürdükleri için, o asker analarının evlatları için döktüğü göz yaşları içimizi parçaladığı için, bizim ülkemizde yaşayıp bize milliyetçilik yaptıkları için, kürtlerin saçma sapan ben kürtüm diye böbürlenmelerine hem gülüp hem üzüldüğüm için, apo denen adamın asılması gerekirken onu alıp baş tacı yaptıkları için bu hdp partisini sevmiyorım TÜRK olan kimseden de sevmesi beklenemez ayrıca türk olmak için türkiye cumhuriyeti sınırları içinde yaşamak yeterlidir kürtüz biz diyerek kendilerini toplumdan soyutlayan hatta yaşadığı topraklara ihanet eden insanlara başka bir gözle bakmam beklenmesin
Senden bir halt beklemiyoruz gizlenmis mahlukat
Selahattin güzel siyasetçi aslında ama yanlış yolda. Teröristleri savunmasa bir pkk partisi yerine bir TÜRKİYE partisi olsa desteklerdim.
Tarafszlk boyle bisey iste saol
Neden vatan hainini sevme gibi bir gerek duyalım? İnsanlıktan nasip almamıs yoksunları sevme geregi duymuyorum. Sen sev. Ben sevmiyorum canım. ^ ^
Teröristleri içimize soktuğunuz yetmiyormuş gibi meclisede soktunuz. Ocalan soy adli Süratsız kappe evladı da girdi oraya. Biz uzman Çavuşlar ve TSK var oldukça sizin bu vatanda yeriniz yok. Turk kurt kardeştir. Ama vatani bölmek isteyen terör yandaşı kalleştir. Hdp yanlısı Olupta bizleri yok etmeyi savasi Kan dökmeyi isteyen masum cocukları zamanda katleden o apo soysuzunu lider görenin sonunu Göreceksiniz bir bir. G3 acıtır emin olun.
Ne mutlu Türk'üm diyene !
Vatan tektir bölünemez.
🇹🇷
Seçeneklere bak :D hdp o ç dir. hdplilerde o ç dir.
Vatan hainleri, bebek katilleri, eşşek tecavüzcüleri, k*rtlerin partisi ve o. çocukları oldukları için ona oy verende bunlarla aynı
Hdp kürt felan değil ermenidir hepsi önce buna bir açıklık getirelim ikinci olarak bir Türk vatandaşı olarak utanıyorum onların mecliste boy göstermesine atalarımızın kemikleri sızlıyor bu toprakları kimse kolay kazanmadı şimdi onların bu topraklara ayak basması bile içimi acıtıyor askerlerimize kurşun sıkmış mahluklar şimdi bizim devletimizin başına geçmeye çalışıyorlar Allahım onlara gün yüzü göstermesin inşallah Rabbim bizim yanımızda
sizin hdpye attığınız her oy mehmetçiklere sıkılan kurşun çünkü
bebek katilinin önderliğinde olduğu bir partiyi neden seviyim
Pkk nın kıravat takmış hali çünkü. Medeniyetin yetim bıraktığı hayvanlar
hdp yi sevmeyen ölsün
selo başkan bugün istiklal marşını bile okumadı herkeze posta koydu o kadar hoşuma gittiki anlatamam :)
o* çocukları partisini seven vatan hainidir kayıtsız o* çocuğudur
Neresini seviyim bir soylesenize sevilcek neresi var HDP gibi terörist vatan haini bir partiyi
Ne Allah katında ne kul katında zerre değeri olmayan vatan hainlerinin neyini sevecem neyini çekemicem? Allah topunun belasını versin
Beddua tersine doner bilirm
Kafire , vatan hainine edilen beddua geri dönmez beyin özürlü. Bilmiyosan ögren. o beddua cuk diye yerine oturur.
Ne Alaka mk Nesini Çekemicem Çünkü Terör Örgütüne Destek Veriyor Açık ve Net !
Acik hirszlra ne dyosun?
Hırsızlar 14-15 Senedir İktidarda , Koalisyondan Dağılmış Bir Ülkeyi Kurtardı , Milli Gelir 3 Bin Dolardan 13-14 Bin Dolarlara Yükseldi.
Ama Hiçbi Zaman Terör Örgütünü Desteklemedi , Ülke Bölünsün İstemedi. O Zaman Bende Sana Sorayım , Anayasa Değişikliği Olacak Zaman HDP Üst Kurulu , Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey Diyolardı. Şimdi Noldu? Siz Bölücüsünüz Diyince Bişeyler Mi Battı Alttan?
Ki Hiçbi Zaman AKP'yide Seviyorum Dememişimdir.
Hayvanlari sevseydim veteriner olurdum gerçi hayvanlardan af diliyorum cok asil hayvanlar var
Sen insan ol da once sonra hayvanlari da sorgularsin
Hdp nin sevilecek bir tarafımı var. Hepsinin çıktığı yere neyse.
"Aponun heykelini dikeceğiz." Selahattin Demirtaş
Bizde o heykeli alıp sokucaz münasip bir taraflarına.. Demokrasi adı altında Kürt milliyetçiliği yapan bir partinin Türkiye de işi yok.
Eski bsbknn da sozleri vr bisuru gecmise mazi derler hadi ordn
Onlar sırtlarını pyd'ye pkk'ya dayamış terörist yandaşlarıdır. ordaki kaşar abla öyle diyor. biz sırtımızı dayadık diyor. halkların barışını istiyormuş :D sen onu külaha anlat :D
Türkiye partisi olamadığı için PKK Öcalan partisi olmaktan öteye gidemediği için HDP bana göre asla değişmez yine izleyip görücez neler yapıcaklarını
Hiçbirini işaretlemedim. Anket sonucunu görecek kadar bile merak etmiyorum düşün. Vatan hainliği edemem.
Ctla
Sizin HDP ye attığınız her oy türkiyede savaş çıkması demek çünkü! Ve Mehmetçik'lere Kadınlara Bebeklere sıkılan kurşun çünkü!
Sehitlerimin katilini ve onlari destekleyen karaktersiz serefsiz vatan haini kopekleri neden seveyim. Hepinizin cani cehenneme.
Sosyalizm ile yola çıkıp komünizm ile devam eden ve sonunda faşizme varan bir ideolojiyle hareket ettikleri için. Yaşasın halkların kardeşliği diyip o halklar içinde Türk'leri saymadıkları için ;)
Siz kurdu dislarken ii de biz dislarken kotumu
Bak kendin soyluyorsun faşistlik yapip insaniyeti savunamazsiniz. Ben ve cevremdeki hic kimse kürtleri dislamadi ve dislamiyor. Bizim derdimiz PKK ile... Ama sizin derdiniz asla insanlik konusunda seviyesine ulasmayacaginiz gruplar ile... Dip Not:Biz sadece cehaleti dislarin ve buradan bakinca ne yazik ki tam dışlanası biri gibi duruyorsun ;)
Hangi ülkede yaşıyorsun
TÜRKiye'de illa ırk ayrımı yaptircaniz mk. Ben hic bir zaman bölücü olmadım ama kürt ve zazalar çoğu ayrımcı artık bende yaparım arkadaş
Bu ne be :D hangi şıkkı seçeceğimi bilemedim çekemiyom l*n var mı diğeceğin :D
Ne kadarda sacma bir anket yapmissin yalniz.
Bdpde hdpte ayni. SEVMIYORUM.
Dağda yapamadıklarını mecliste yapmaya çalışıyorlar çünkü !
Liseyi bitireli 2 yıl oldu ama sanırım sen ilkokulu bile bitirememişsin ve kimse beni faşizmle suçlayamaz ben insanların özgürlüğünün peşindeyim Bir düşünceyi yargılamadan önce anlamaya çalışın lütfen olu mu?
Hdpye oy verdim.
Hiçbir partinin taraftarı değilim düsüncelerime uymazsa oyumu degistiririm.
Vatan haini de degilim.
Ahaha k*rt çünkü diyenler bile var ciddi misiniz siz ya? Bu nefretle yaşanmaz.
JÖH lere PÖHlere veya Bordo Bereliler veya SATçılara veya Komandolara sorabilirsin NEDEN HDPlileri Sevmiyormuşuz bir çüzel anlatırlar sana Ama Uyarmadı deme Biraz Canın açıyacak biraz inleyeceksin ki!! Nedenini daha iyi anla.
İstedigime sorarm
biz bu vatana ihanet edenleri sevmeyiz ve affetmeyiz teröristlerin kurduğu partiyse birde
Sensin terorist
Milliyetçi insanız biz hangi milliyetçi vatan hainini sever? Şimdi bana diceksiniz ki her kürt pkk değildir hadi ona eyvallah. Ama kimse bana hdp'nin kardeşim pkk'yı desteklemediğini kanıtlayamaz.
Hdp li k*rtlerin dagda silahla fotoğrafı var mı? daha bişey söylemeye gerek var mi? defolun gidin k*rdistan denen yalan topragınıza.. hepiniz oraya gidip Türkiye'ye savaş açın :)
Kodumun salagi. * git burdan. Pkk nin neresini sevelim. Kodumun hain picleri...
hdp yi sevmediğimizide kim söyledi ben o terör örgütünü cinsel bir obje olarak görüyorum o yüzden skyorum, dikkat et ilişkiye girmiyoruz çünkü beraberliğimiz yok, sadece skiyorum :D
@westside_ söylediklerimi anlamadın mı? mk kaşarı?
Firat`imizin katillerinin yasamasina tahammul edemiyorum, dogrudur.
Insan olsalar tamam da o kadar bile degiller. Hain insanlar geliyor aklima
o. ç. kim sever. Niye çekemeyelim siz kaç paralık canlısınız :D
Canıma kastedenleri sevme gibi bir fantezim yok
Vatan hainlerini sevmiyoruz.
O yüzden.
Vatan hainlerini sevmem. Terorist bebek katilleri.
Herkes neyin ne oldugunu biliyor. Bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet edenler birgün ekmek yediği yerden kurşunu yer net 😠
tbmmdeki kişilerin katil * gerizzekalı bir topluluk olmasından kaynaklanan bir sorun
Elinde donla bayrak yapıp terörist hain şeref yoksunu insanlar sevilmiyo gideceğiz günler yakındır.
Hedepe =Pkk vatan hainlerini sevmem.
Güzel İzmirli işte :)
neden pkk ya dsetekliyor hdp? tterorle demokrasi olur mu?
Vatan haini sevmek mi? Asla!
https://i.hizliresim.com/PoylMd.jpg
Herkese iyi günler.
Açıklayıcı olmuştur..
* koyim kabul etsenizde etmesenizde HDP teröristler için çalışan bir parti, barış falan her şey hikaye, uyumaa uyan artık uykundan
Allah topunuzun belasını versin amuna kodumun yavruları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar