Netflix, BluTV gibi uygulamaları full yüksek kalitede izlemek için ilk çıktığı itibaren izlemek için vakit harcıyorum. Korsan'a karşıyım bir çok kişi illegal yollardan korsan kaçak filmler'e diziler'e başvurmakta arkadaşım 'beni çok sev' filmini nerden izledin korsan link atsana demişti acayip gülme tutmuştu :D siz ne düşünüyorsunuz? Ben hakkını verdiğim para'nın hakkımın yenilmesinden.
Güncellemeler
+1 yıl
Linç gelebilir ona göre önlemimi aldım lütfen kızmayın :D
Bazı şeyler yok ama o bazı şeyler blutv'de çıkabiliyor aradığımı netflix'te bulamayınca oraya baktım 2 seçenek olarak kullanmak daha mantıklı 2 siteyi.
Para yok netflx i olan varsa alabilirim bir iki film izleyip çıkarım 😅
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaklaşık 1,5 senedir netflix gibi uygulamalardan bakıyorum çok para sayılmaz 1 paket sigara parası. Farklı siteden izleyince donuyor film insanı irite ediyor. :D umarım senin de olur
Benimde evde elim armut toplamıyor. İşimizin başındayız ki alabiliyoruz bana kolay gibi geldi ama sizin açınızdan bakınca zor gibi gözüktü. Yeni fark ettim :D istediğiniz şeylere kavuşmanız dileğiyle
netflix'i övmüş gibi olmayayım ama cidden iyi bir site, diğer siteler kasmasa donmasa para vermezdim o yüzden 0 sıkıntı açıyorsun keyfine bakıyorsun mis 🙄
bluetv exxen netflix ve genel olarak tüm filmler diziler hepsi var ve haftalık yeniliyorlar yani o yüzden netflixe verecen parayı yıllık buna ver daha mantıklı
Bazen boşa para verdiğimi düşünsem de korsandan 20dk da bir sacma reklamlar çıkacağına afam akıllı izlerim dizimi filmimi diyip kendimi rahatlatıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Netflix ama bazı şeylerde yok yani
O zaman başka
Bazı şeyler yok ama o bazı şeyler blutv'de çıkabiliyor aradığımı netflix'te bulamayınca oraya baktım 2 seçenek olarak kullanmak daha mantıklı 2 siteyi.
Para yok netflx i olan varsa alabilirim bir iki film izleyip çıkarım 😅
Yaklaşık 1,5 senedir netflix gibi uygulamalardan bakıyorum çok para sayılmaz 1 paket sigara parası. Farklı siteden izleyince donuyor film insanı irite ediyor. :D umarım senin de olur
O bi paket sigara parası için saatlerce calısıoruz 😅
Benimde evde elim armut toplamıyor. İşimizin başındayız ki alabiliyoruz bana kolay gibi geldi ama sizin açınızdan bakınca zor gibi gözüktü. Yeni fark ettim :D istediğiniz şeylere kavuşmanız dileğiyle
netflix kullanıyoruz belki de 2019’dan beri 🙄
netflix'i övmüş gibi olmayayım ama cidden iyi bir site, diğer siteler kasmasa donmasa para vermezdim o yüzden 0 sıkıntı açıyorsun keyfine bakıyorsun mis 🙄
kesinlikle lüks bana göre de
iptv kullaniyorum hepsine bakiyorum 😃
iptv denemedim ama bakacağım ona da tavsiyen nedir neler sunuyor :D
bluetv exxen netflix ve genel olarak tüm filmler diziler hepsi var ve haftalık yeniliyorlar yani o yüzden netflixe verecen parayı yıllık buna ver daha mantıklı
Bakarım teşekkürler düşünmem lazım netflix'liğin aylığını yeniledim o yüzden
Netflix kullanıyorum. Aylık ücretinide ödüyorum
Netflix
Adamsın kanki zora düşünce sende o bataklığa giriyor musun
Bazen boşa para verdiğimi düşünsem de korsandan 20dk da bir sacma reklamlar çıkacağına afam akıllı izlerim dizimi filmimi diyip kendimi rahatlatıyorum.
Zaten hep o reklamlar ömrümüzü harcadı bir filmi izlemek için 40 takla atıyoruz reklam üstüne reklam en iyisini yaptın kral