Yılbaşında saç düzleştirici hediye almak istiyorum. Saç düzleştirici tavsiyeleriniz için bana bu konuda fikir verebilir misiniz? Ne marka ve ne özellik taşımalı bir saç düzleştirici? Hangi marka saç düzleştirici alayım? Hangi marka saç düzleştirici almalıyım?Saç düzleştirici hangi marka almalıyım?
Anladığım kadarıyla saç düzleştiriciyi bir kadın için hediye almak istiyorsun. Biz kadınlar saç düzleştiricimizle bütünleşiriz, bazen markete bile çıksak saçlarımızı düzleştirmek isteriz. Ancak aşırı ısı saçlarımızı yıpratıyor ve zarar veriyor.
Piyasada çok uygun fiyatlara satılan düzleştiricilerin de potansiyeli hiç iyi olmuyor, saçları yeterince düzleştirmiyorlar. Hediye için kaliteli bir şey gerçekten iyi olur :)
Saç düzleştirici hangi marka almalıyım diyorsan buraya!
Saç düzleştirici alırken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta vardır. Bilindik markaları tercih etmek bozulduğunda yaptırmak ve garanti kapsamı için oldukça idealdir. Isı ayarının bulunması, kaç dereceye kadar ısındığı da önemli bir ayrıntıdır.
Dümdüz, bukleli, hacimli saçlar aynı saç şekillendiriciyle yapılabilir!
Benim tavsiyem kesinlikle Dyson Airwrap olur, saçları aşırı ısı olmadan yıpratmadan şekillendiriyor. Isıyı her saniye kontrol ediyor ve 150 derecenin altında tutuyor. Saçları yüksek basınçlı hava akımını kullanıp coanda etkisi yaratarak şekillendiriyor, kullanımı da oldukça pratik. El yakma gibi riskleri yok.
Hacimlendirici fırça, bukle, düzleştirici tarak, ön kurutma başlıkları sayesinde tüm saç modelleri aşırı ısı olmadan yapılabiliyor :) Harika bir seçim olacaktır :)
Düzleştirici seçimi oldukça önemli. Çünkü saçlarımızı sürekli şekillendirme ihtiyacı duyuyoruz. Ben dalgalı saçları da, bukleli saçları da düzleştiricimle yapmayı tercih ediyorum. Maşa kullanımı bana biraz zor geliyor açıkçası :)
Nasıl düzleştirici tercih edilmeli?
Nasıl düzleştirici tercih edilmeli?
Düzleştirici alırken en çok markasına önem vermemiz gerekiyor bence. Markası bilindik, kaliteli olmayanlar bozulduktan sonra kolay kolay tamir edilemiyor. Performans açısından da çok iyi olmuyorlar.
Ben 4 4'lük, muhteşem bir saç şekillendirici keşfettim ürün inceleme videolarından :) Size de önermek isterim.
Çağla Şikel'in ürün incelem videosunda da hepten aşık oldum Dyson Airwrap'e 🤩 İncecik saçlarına nasıl da kısa süre içerisinde hacim verip, canlandırıyor. Kutu içerisinde işimizi çok kolaylaştıracak yumuşak ve sert düzleştirci fırça, ön şekillendirme için kurutma, bukleler için 30/40 mm Airwrap başlıkları da bulunuyormuş. Yani tüm saç modellerini aynı şekillendirici ile kolayca yapabiliriz.
En can alıcı özelliği ise, saçları aşırı ısı olmadan şekillendirmesi. Hava akımını kullanarak, düşük ısıda yüksek performans sağlıyormuş. Videolarını sürekli izliyorum ve her seferinde daha çok beğeniyorum, bir göz atın bence :)
Saçları şekillendirmek için coanda etkisinden yararlanıp, saç tutamlarını mıknatıs gibi kendine doğru çekiyor bukle başlığı videolarında. Yani saçları sadece tutamlara ayırmak yeterli oluyor, harika bir teknoloji.
Bu ne be...! Kızcağıza hakaret gibi resmen vaşşşşşh...Ala Ala bunu mu aldın..? Yoruma devam bile etmek istemiyorum büyük AYIPP benim sevgilim bana öyle birşey alsa 1 ay küserdim ...
philips saç düzleştiricisi satın aldım darty den orada çalışanların tavsiyesi üzerine saçı düzleştirio çok memnunum en kalitesi başka marka alma kalın olanlarından al
En İyi Cevaplar