Kızlar merhaba. Sizce hangi saç düzleştirici tarağı almalıyım? Saçı kopartmasın ve yıprandırmasın istiyorum. En iyi saç düzleştirici tarak hangi markanın? Düzleştirici taraklar ile başka modeller yapılabilir mi? Önerilerinizi bekliyorum.en iyi saç düzleştirici tarak önerisi
Bir zamanlar ben de düzleştirici tarak arayışına girdim. Saç düzleştirici tarak yorumlarına bakarak kendime en uygun düzleştirici tarağı satın aldım. Düzleştirici tarak pratik oldduğu kadar dezavantajları da var elbette.
En iyi saç düzleştirici tarak hangisi?
1. Dyson Airwrap Saç Şekillendirici
en iyi saç düzleştirici tarak
En iyi saç düzleştirici tarak önerimDyson markasına ait. Saç tipin ne olursa olsun kolayca saçlarını düzleştirmeni sağlıyor. Ayrıca saçları yıpratmıyor ve koparmıyor. Güç şeçenekleri ile ayarlarını kendin seçebilirsin. Ayrıca çıkarılabilen başlıkları sayesinde istediğin saç şekillerini yapabilirsin. Dyson ile saçların için fazla vakit harcamadan rahatlıkla şekil verebilirsin.
2. Remigton saç düzleştirici tarak
saç düzleştirici tarak en iyisi
En iyi düzleştirici tarak olarak önerilerimden biri Remigton markasına ait. Saçların çok kalın telli değilse ihtiyacını karşılayacaktır. Saçları yıpratmadan düzleştirmeyi sağlıyor. Bu tarak ile saçlara belirli saç modelleri yapılabiliyor. Hafifçe kıvırabilirsin.
3. ARZUM AR 5036 Superstar Saç Düzleştirici Fırça
Tarak düzleştirici en iyisi
Tarak düzleştirici en iyisini isteyenler için Arzum markasını da rahatlıkla önerebilirim. 140 dereceden 220 dereceye kadar ayarlanabiliyor. Tarak dişleri seramik kaplama, ayrıca elektriklenmeyi önleyen iyon teknolojisi de içeriyor.
4. FAKIR Illusion Effect Taraklı Saç Düzleştirici
En iyi saç düzleştirici tarak
En iyi saç düzleştirici tarak listemin dördüncü sırasında ise Fakir markası var. Fakir de en güvenilen markalardan bir tanesidir. Düzleştirici tarak ısısı 180 dereceye kadar çıkabiliyor. Kullananların memnun kaldığı düzleştirici taraklardan bir tanesi.
5. Rowenta CF5712 Saç Düzleştirici Fırça
Saç düzleştirici tarak önerileri
Saç düzleştirici tarak en iyisi isteyenler bilindik markaları tercih ediyor. Rowenta da bunlardan bir tanesi. Seramik kaplama olması sayesinde saçlarda kolayca kayıyor, elektriklenmeyi önlüyor. Sıcaklığı 210 dereceye kadar çıkabiliyor. Kablosu 360 derece dönebildiği için çok rahat kullanılıyor.
Düzleştirici tarakların diğerlerinden daha pratik olduğunu düşünüyorum ama çevremden gelen yorumlara göre hepsi aynı performansı sağlamıyormuş. Örneğin; saçlar daha çabuk bozuluyor, daha fazla elektrikleniyormuş. Yani saçları tarama hareketleriyle dümdüz, pürüzsüz saçlara sahip olmak çok mantıklı geliyor :) Ancak iyi bir performans göremedikten sonra bir işe yarayacağını düşünmüyorum.
En iyi saç düzleştirici tarak nasıl bulunur?
Benim her zaman önem verdiğim şey bilindik markalar olmasıdır. Aynı zamanda kullanıcı yorumlarına da oldukça önem veririm. Büyük mağazalarda denemek için imkan sağlıyorlar, gözüme kestirdiğim bir saç şekillendirici varsa mutlaka denerim öyle yerlerde.
Hazırsan sana en iyi saç şekillendiriciyi Çağla Şikel'in videosu eşliğinde göstermek isterim :)
Hacimli saçlara bayılırım, benimkiler çok çabuk kabarır normalde. Çağla Şikel'in saçları kısa sürede nasıl da pürüzsüz oldu :)
Dyson Airwrap Saç Şekillendirici Yumuşak-sert düzleştirici fırçası, yuvarlak hacimlendirici fırçası, 30-40 mm Airwrap Başlıkları ve ön şekillendirme kurutucusu sayesinde dalgalı, düz, kıvırcık, hacimli saçlara kolayca sahip olmamızı sağlıyor. Üstelik aşırı ısı olmadan! Videolarını mutlaka izlemeni öneririm :)
Babyliss saç düzleştirici tarağı uzun süre kullandım, genel olarak saç düzleştirici tarak benim gibi saçları kıvırcık ve gür insanlara göre değil. Eğer saçların az dalgalı kolay şekil alan ve ince telliyse işe yarar.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bunlar düzleştirici kadar zararlı, tavsiye etmem. Dyson Airwrap Saç Şekillendirici tavsiye ederim. Sert düzleştirme fırçasıyla en kıvırcık saçlar bile birkaç fırçalama hareketinde dümdüz oluyor. Üstelik aşırı ısı uygulamadan yani saçına zarar vermeden yapıyor bunu. Ayrıca düzleştirdikten sonra diğer başlıklarıyla da istediğin şekli verebilirsin. Videoda çok güzel anlatılıyor. İzle mutlaka.
e okuldan sorumlu olduğu dersler diye bir bölüm var yanlış hatırlamıyorsam ordan bakıyorsun bende 11. sınıfta girmiştim edebiyat sorumluluk sınavına ama ben kopya çekerek geçmiştim umarım sende geçersin yoksa liseden mezun olamazssın
@kbrbbcn998 doğrudur sen kendini beğenmezsen biz napalım tatlım maşallah nazar değmesin kıskandım sanki gözlerin güzel yüzün güzel birde gamze var daha ne olsun ki.
En İyi Cevaplar