Çok yalnızım ve bunalımdayım yol göstericek kimse var mı?

içimi size dökmek istedim çünkü yalnızlıktan ölüyorum anlatıcak başka kimsem yok. ne kadar arkadaşım varsa bir şekilde uzaklaştılar, hadi dışarı çıkalım bişeyler yapalım diyceğim tek bir insan evladı bile kalmadı. zaten sosyal fobim vardı şimdi iyice tavan yaptı psikiyatriste gittim o da fayda etmedi. kenarda köşede insanları izleyen biri olmaktan yoruldum en güzel yıllarım bu şekilde heba olup gidiyo. dışarda akıp giden bir hayat var ve ben şu lanet olası hastalığım yüzünden dahil olamıyorum. çok şükür ailem var, maddi durumumuz iyi, sağlığım yerinde, istediğim üniversiteyi de kazandım ama sanki ölümcül hastalık yayıyomuş gibi toplumdan tecrit edilmiş birine döndüm. elinizde imkan olduğu halde o imkanları kullanamamak nasıl can acıtıcı bir durum bilseniz. artık sona geldiğimi hissediyorum bu durum beni intihara sürükledi. her an her saniye kafamda intihar düşüncesiyle dolaşıyorum ama çok günah olduğunu da biliyorum. resmen araf noktasındayım ne kalabiliyorum ne gidebiliyorum. yaşama hevesim tükendi, mücadele gücüm bitti. herşeye en baştan başlamak için de gücüm yok. napıcam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar tanımadığınız halde yardımcı olmaya çalıştınız bir nebze de olsa derdime deva oldu yorumlarınız, Allah razı olsun.
Çok yalnızım ve bunalımdayım yol göstericek kimse var mı?