Ailemde önemsenmiyorum , değer görmüyorum?

Kedimi bildim bileli böyleydi bu. Ailem beni hep diğer 2 ablam ve abimden dışlamış gibi hissettm. Bunu zaten 7 yaslarında farketmeye baslamıştım çünkü abımle aramda iki yaş vardı ve o hep daha cok sevilir , ona hep daha cok narclık verilir ve yine o benim canımı acıttıgında kimse bana destek olmzdı. Yazdıklarım can sıkıcı olabilir , okumayın ben içimi dökmek için yazıyorum çünkü bunaldım. ailemin durumu cokcok ıyı gerckten ıyı. Abım sbhtan akşama kdr boşboş gezer okumaz ben sbhlara kadar ders clısırım bir iyi ünivrsiteye gitmek için. Ablalarım evli. Annem ablamlarkmın ynında bana çok kötü davranıyor. Sürekli bana böyle bir laf sokma cabasında , bazen yerın dıbıme sokuyorb. En ufak hatalarımı hepsı yuzume vuruyor. Sustukça üstüme geliyorlar , konuştukça dahada kötü. Bende ne yapacıgımk bılemıyorum. Keşke bır unv kazansamda rht etsem diyorum. Ben hep herşeyimi ailemden gizlemek zorunda kaldım herşeyimiii.. Çünkü ne desem bişey bahane ettiler , kötü şeyler aradılar ben herşeyimi onlardan gizli yaşamk zorunda kaldım en cokta bu agırıma gidiyor ben giç rahat yasamadım söyleyin napayım? Sırf buyuzden psikoloji okumk istiyorum , 18 yasındayım.
Ailemde önemsenmiyorum , değer görmüyorum?