Görümcem beni istemiyor sanırım. Ne yapmalıyım sizce?

arkadaşlar olay şu ki benim 5 seneden beri devam eden bir ilişkim var ve sevgliminde bir ablası var evli beni şimdiğe kadar hani bir kaç kere görmüşlüğü ve konuşmuşluğu var ama cok fazla münasebetimiz olmadı fakat geçenlerde sevgilime işte benim facemde fotoğraflarımı gördüğünü beğenmediğini falan söylemiş yüz ifadesi tuhaf bi şekilde sonra bende ısrar edince bundan bi kaç gün sonra sevgilim bene anlattı. bnde cok kızdım sanki beni daha önce tanımıyormuydu diye ama oda ona bi daha öyle deme demiş ama aynı şeyi ben yapsam beni beter hale getirirdi sevgilim kızlar ne yapmalıyım sizce ya )= lütfen yardım ediiiiiiiiiiiinnn...
Güncellemeler
+1 yıl
bende kendine başka bir kukla bulki o çok bilmişler onu iyi ezsin dedim yüzüne kapattım telefonu ama ne yapacağımı bilmiyorum şuan birde arada 5 sene var )=
Güncellemeler
+1 yıl
birde diyorki senin abin bana aynısını yapsa ben sni bırakırdım diye bende dedim o zaman ben seni bırakıyorum sonrada özür diliyor bilmem ne sinirle dedim falan diyor ama bana bu meselenin sadece fotoğraf beğenmemekle değil başka konularla ilgisi var gibi geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
napıcam ben yardım edin nolurrr...
Görümcem beni istemiyor sanırım. Ne yapmalıyım sizce?