Nisanlim beni istemiyor ne yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar. lütfen bana akıl verin.. 1 seneye yakın görüştüğüm biri var geçen ay nişanlandik babam kesinlikle onay vermedi bu ilişkiye ama aileler tanışınca onunda içine sindi. ben baba mi ikna edebilmek için bütün sülalemi araya soktum çok çaba sarfettim. sonunda babam kabul etti. her şey çok güzel gidiyordu düne kadar.. ben ne yaparsam nereye gidersem haber veriyordum dün kuzenimi dolmuşa bindirmek için dışarı çıktım bu arada kuzenim kız ı dolmuşa bindi bende mağazalara falan baktım eve gidecektim sonra nisanlim ar adi nerdesin dedi bende kuzenimi dolmuşa bindirdim mağazalara baktım eve doğru gidiyorum dedim biraz daha konuştuk kapattık sonra nisanlim beni 5 dk sonra tekrar ar adi ona yalan söylediği mi bana inanmadığını söyledi oysaki ben ona asla yalan söylemedim görüntülü arayinca sinirlendim ve açmadım kamera yi açmadım diye yalan söylediği mi sandı ve şimdi nişanı atmak istiyor. ve işin kötü yanı beni asla bırakmayacağını söyledi ve beraber olduk ben ona inanmıştım şimdi benden ayrılmak istiyor ne yapmalıyım bana bir akıl verin 😔😔
Nisanlim beni istemiyor ne yapmalıyım?