Kendinden tiksinme?

Arkadaşlar yeterince özgüvenim yok hatta hiç özgüvenim yok diyebilirim kendimden tiksiniyorum yaş olmuş 20 herkes 14-15 yaşında sanıyor beni r leri söyleyemiyorum kimse ciddiye bile almıyor boy desen 1.68 boyum var boyum da çok kısa göz altlarım mos mor güneşte iyice yayılıyor morluklar kahverengiye dönüyor zaten bunlar yetmezmiş gibi epilepsi hastalığı var bende belki bir ümitle kendimi en azından beğenirim haliyle başkaları da beni beğenebilir düşüncesiyle spor yapmaya başlamıştım 1.5 yıl felan oluyor kendi halimde evde dambıllar felan herşeyi kurmuştum kendime

Fakat bir türlü spor salonuna yazılmak nasip olamamıştı hep bir sorun çıkmıştı doktoruma danışmıştım böyle böyle diye protein ağırlıklı besleniyorum her gün tavuk yiyorum felan filan doktorum izin vermişti kendini çok yormucak şekilde yapabilirsin demişti fakat tekrar sorunlar çıktı kolumda kasılmalar oluyordu ve sağ dizimde doktorum kollar iyi dedi dizlere baktı ben bir ara kas gevşetici kullanmıştım ağrılardan ötürü doktorum dizlere bakarken reflekslere dizlerim anormal derecede hareket ediyordu her vuruşta çok hareketli senin dizler diyip 3 tane mr istedi bel dizler ve beyin için ayrıyetten boyun için de çektirmiştim

boyunda fıtık başlangıcı çıkmıştı fizik tedavici istemişti bunu daha önceden olan bir olaydı egzersiz yaparak düzelir bu ilaca felan gerek yok demişti

3 lü mr da 16 yıllık doktorum vermişti onlara baktı geçen gün birşey gözükmüyor dedi bu sefer kan tahlili istedi emin olmak için kan tahlilinde üre mi nedir tam anlamadım o aşırı yüksek çıkmış yaşlılarda yüksek olurmuş genelde bende onlardan da yüksekmiş yani bu vücuttaki su azlığıyla alakalıymış ben her gün kuru kuru şeyler yediğim için ve normalde 3 lt su içerken son bir kaç haftadır az su içme ihtiyacı doğuyor beslenmeni 2 hafta değiştir dedi herşeyden sulu yiyeceklerden ye bol su iç yoksa daha ciddi şeyler olabilir dedi

Güncellemeler
+1 yıl
sporu da az yormadan devam edebilrsin dedi fakat nasıl yormadan istediğim şeye kavuşabilirim ya mantığım almıyor millet 7-8 ay yiyor bulk yapıp hayvan gibi ağırlık çalışıyor 2-3 ayda herşeyi kısıyor öyle yağları suları atıyor vücuttan o aylar içinde bulk dönemleri iyide o 2-3 ay definasyonda beslenme şekli çok dert epilepsi de açlık yasak bir kere orda karbonhidratı kesiyosun için kazınıyor ben geçen sene 1-2 ay boyunca low carb yaptım nette sırf gördüm diye denemek için 6-7 cm inceldim 7-8 kg
Güncellemeler
+1 yıl
vermiştim o da baya zorlamıştı beni gelen geçen vuruyor ya tek amacım kendimi biraz olsun beğenmek başka birşey değil bunu da kas yaparak başarabilceğime inandırdım kendimi ve 2 tane üstte karın kası çıktı diye ne kadar sevinmiştim motivasyon kaynağımdı o 2 tane pack kendimi sevmeye başlıyor gibiydim ta ki bu sorunlara kadar
Kendinden tiksinme?