Çok hatalar yaptım çok pişmanım kötü hissediyorum yaşamaktan korkuyorum?

İlk sevgilimle çok ileri gittik sonra ayrıldım sevmiyorum kendimide sevmiyorum şimdi biri var ama sevgilisi var sevgilisini sevmiyor bunu bildiğim halde onunlayım ortak arkadaşımız var ilk sevgilimle çok ileri gittiğimi boş bulundum anlattım hep acaba ona söyledimi diye düşünüp duruyorum artık kız değilim annemin kınadığı kızlardan farkım kalmadı ben eskiden böyle değildim kendi halinde okuldan eve evden okula kimseye zararı olmayan bir kızdım artık herkesleştim şu koyduğumun dünyasında hiç bir değerim yok ailemle aram çok kötü arkadaşlarımla kötü ne iğrenç bişey olmuşum ben herşey üstüme üstüme geliyor eskiye dönemiyorum yapıcak hiçbişeyim yok elimden hiçbişeyin gelmemesi canımı yakıyor böyle olmak zorundamıydı herşey bukadar basit mi keşke doğmasaydım daraldım bunaldım artık canım yanıyor ölmek istiyorum allahın karşısına nasıl çıkıcam ne hesap vericem çok korkuyorum çok hata yaptım pişmanım allahım affet beni ben böyle olsun istemedim herşeye bir son vermelimiyim bir şansım var mı acaba
Çok hatalar yaptım çok pişmanım kötü hissediyorum yaşamaktan korkuyorum?