Sevmediğiniz ama size kaliteli bir hayat sunabilecek birini mi yoksa deli gibi sevdiğiniz birini mi seçersiniz
(sevmediğiniz derken sempati duyduğunuz ama aşık olmadığınız)
(sevmediğiniz derken sempati duyduğunuz ama aşık olmadığınız)
Sevdiğim insanla evlenirim duygularımı para karşılığı satamam. Hay ben bu paranın ya ulan ölecez be belki bu mesajı girdikten sonra ölecem ne yapacam parayı. Ölürken bile insan sevdiğinin kucağında ellerini tutarak gözlerine bakarak ölmeli.
Günümuz insani 2. secenegi daha cok seciyor ama sonuc pekde iyi olmuyr evlen bosan. Bnce hersey para degildr hatta hic onemi yoktr kagit paralr gecici sevgi saygi ebedidir
Aşık olduğum zengin adamla evlenmek isterim agsgsh ya da evlenmesekte olur 😄
tam benim kafa ya. işte aradığım kadın. ahh ahh
Sevdim de noldu terk etti gitti şerfsiz zengin olsun
Aile durumum allaha şükür iyi evim var ama o olsun gecekonduda bile yaşardım o derece sevdim fakat sevmek cidden yanlışmış. Mantık evliliği yapanlar daha mutlu
Cevap
12Cevap
Valla ben zenginliğine bakmam karı malı kapı mandalı :D insan olsun ehli takva olsun ya da olmaya çalışsın ben severim zaten onu bide benden yaşça 7 yaş en az kçk olsun öyle istiyorum
zenginlik mal mülk para ne yarar kalbimde sevgin olmadıkça :)
Aşk sevgi işin içinde olmasıktan sorna zenginliğin...
Hangisi adasa onla evlenirim.
zengin biriyle tabi ki..
Aşk evliliği yapmayı tercih ederdim..
Zengin olsun aşk karın doyurmuyo.
b enı seven bırı ılew
Zengin bir avratla evlenirdim cancan.
sen?
Tabii duruma göre değişir ama ben mantıkla karar veriyorum zaten evliliğin aşkı öldürdüğünü düşünüyorum birbirimize sevgi saygımız olsun yeter sanırım rahat bir hayatta bunun önünü açıyo diye düşünüyorum en çok aşık olduğun adamla bile bir yerden sonra en ağır lafları söylüyosun maddiyat yüzünden canım cicim ayları 2-3 sene en fazla gerisi gerçek hayat o zaman mutlu olmak için böyle gerekiyo
zengin
Ask daha iiyi
Aşık olduğum.
aşık olduğum biriyle
aşık olduğum la tabi
Hiç biriyle
zengin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar