Böyle bir rahatlik yok ya huzur buluyorum resmen sizde benim gibi suyu severmisiniz
Evet bayilirim
Kız banyo da çok durma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilimsel olarak cevap veriyorum. Kendini Yalnız hissediyorsun ve erkek arkadaşın yok? Doğrumu
Yok yanlış cevap bu bir ödül du sınavlarim bitti😂😂
Erkek arkadaşın var mı?
Var
Kendini yalnız hisseden insanlar sıcak suyun altında daha çok vakit geçirirler. Çünkü insanlar devamlı birilerine sarılma ve sıcaklığını hissetme ihtiyacı duyarlar. Aşkın, sevginin özünde hep bu sıcaklık hissiyatı vardır.
Işte bu konuda haklısın ama bu sefer ki yanlizliktan değil di işte ama genel olarak bu yüzden çok suyu severim
Bunu ben demiyorum bilim sölüyor :) bende sıcak suyu vücudumdan akıtmayı çok severim. Neden sevdiğimi bende yeni öğrendim. Çok yalnızım be atam sendromuymuş
😂😂😂😂yanlizligimi bir kez daha bilim yüzüme vuruyor en sadigi şu boşver akıp gidiyor kimseye benden başka yar olamadn
Gece gece yalnızlıktan şair oldun :D uykum gelmese duşa girerdim şimdi. Nasıl canım küvet ve sıcak su istedi bilemezsin. Ördeğim nerde beniim...
Ya bende istoyorum o ordeklerden çok kıskandım şimdi öf ya😢😢😢😢 bana ördek alırmısın tatlis sana bir tane daha şiir yazarim😂😂
Sevgilin olmasa alırdım ama malesef... Sen hobi olarak gene yaz :)
Sevgilisi olana ördek alinmiyormuymus😂😂
Yo alınırda Sen şimdi hazır küvet, ben ve sıcak su üçlüsü varken birlikte yüzdürelim diebilirsin işte o sıkıntı :D
Sevgilim olmasa bile demez dim korkma😂😂
ok o zaman yatar ben , iyi geceler
Benım ewde kuvet yok bı legene doldurup denıyım dur😋
Kap gel hemen
Hyr ya ben kuvette sen legend de oturacaksin😂😂
Olmaz buraya da sigamayiz😂😂
🏃🏃🏃hadi kendine ii bak ben kacar😂😂
aşırı güzel hele de köpüklüyse :) pembe veya mavi köpüklü banyo düşünsene aşırı şeker !! :D
loş bir ışıkda hafif bir müzik ve kitap okumak... kim sevmez ki
Cevap
17Cevap
84 yaşındaki teyzeler gibi buruş buruş olursun çok oturma.
küvete girdiğinde suda, popo tarafında kabarcıklar çıkıyo demi itiraf et
evet canım oda sevdaya dahil
Ohh bode sigara yakıcan müzigide acacan :Dd
biraz zenginiz galiba
anladik zenginsin kuvetiniz var :/ xd
Çok su gider israf hep
Ohhh çok harika misss
süper olur benıde alsana _))
Bayilirim
ben salonda sıcak suyu açıp küvete oturuyorum
Severim.
Evet.