Açken banyo ya girdim biraz da su sıcaktı çok sıcak değildi ama sıcaktı yanı sonra bir anda ayakta durmaya zorlandım ve gözlerim karardi az kala düşüyordum sebebi aç olduğum icin kan şekerim düşmüş olabilir mi sizde de oluyor mu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olabilir. Açken de tokken de banyo yapmak iyi değildir yemekten en az iki saat sonra yapılmalı.
Çok açken duşa girmek iyi değil, ama çok tokken de iyi değil. Yemekten 2 saat sonra duşa girmek en iyisi 🌺
Diğer soru kaldırılınca burdan yazıyım dedim😅
Aynen ya kalktı
İyi gidiyordu aslında ama 😂
😅😅 evet herzaman böyle bol insan bulunmuyor 😅 benim kuzenimde odyoloji mezunu
Ama şimdi polis oldu manyak
Hadi ya demekki bölümü sevmedi ben seviyorum şimdilik son seneler daha zorlayıcı imiş ama bilemicem bakıp gorucez 😂
Sevmediğinden değil o zaten polis olmak istiyodu eşide polis olunca gitti oldu 😅hatta bende ona şahit oldum
Her bolumun bir zor yani vardır zaten istediğin bölüm bumuydu?
Yanı aslında değildi gibi bir şey ben öğretmenlik istiyordum ama böyle Türkçe sınıf değil özel eğitim öğretmenliği yanı şimdi odyoloji de aslında bir takım benzer yanları var özel eğitim ile işitme engelli kişilere bakıyorum filan çocuklar geliyor bebekler geliyor filan
Evet ama farklı kulvarlar ikiside biri tedavi biri öğretmenlik
Kaçıncı sınıftasın bu arada okulda durumlar nasıl egleniyomusun😅
Yanı evet şimdi özel eğitim olsaydi ogrencilero odyolojiye yollucaktim şimdi tam tersi oldu işitme engeli olan kişileri özel rehabilitasyon merkezlerine yönlendiriyorum
Bide onu okursun gerekirse üstüne 🙂
Ay Yok o kafa bende ben okumayı sevmiyorum yanı okurum ama hani derler ya üstüne Erasmus iste üzerine 2 yıllık mastir filan ben öyle şeylere gelemiyorum ben ne okumussam ne kazandıysam onu okur bitiririm ister ıssız olum ister okuduğum bölümün mesleğini yapım ben okudum bitirdim kafasındayım nasıl olsa bu hayatta eşek olsan semer vuran çok olur derler bizim buralarda
Evlen gitsin ne okuycan bidaha ya bosver😅
Önce kariyer ama lütfen 😂 Şu an ilk hedefim gerçekleşti ehliyet almak istiyordum aldım çok şükür sırada araba insallah çok yakın zamanda oda olucak söyle 5-6 ayı kaldı sayılır sonra mezun olim zaten hastanesi olan bir üniversite de okuyorum işim de hazır 😂artık sonda evlenebilirim😂az kalmış 😂🤪
Evet sen zaten plan programı yapmışsın gerisine seyretmek kalmış 😂 kocayida buldunmu tamamdır 😂
O da nasip kısmet artık belki olur belki olmaz çok da önemli değil 😂 sadece isterim ki meslek sahibi olsun güvenilir olsun kötü alışkanlıkları olmasın bir de sevmeyi ve saygı göstermeyi bilen biri olsun başka da bir şey istemem
Mantıklı beklentisi düşük ama kişisel kaliteyi arayan insanları severim ıyidir onlar
Hm evet ben mantıklı ama bir yandan da komik olsun isterim 😂 çünkü bana da hep derler bir tek sen güldürüyorsun bizi diye komik insanimdir
Enerjinin uyuşması önemli bende eglenceliyimdir ama herzaman değil bazende sıkıcı oluyorum mesela 😂
Yanı tabii ki de ortamda mesela 3 kisiyizdir ikimiz baya eğleniyoruz ama o bir kişi eglenmeyince enerjim menerji kalmıyor bende o sırada böyle töslemiş bir şekilde kalıyorum enerjimi sömüren insanlar var 😂 sıkıcı oluyormuyum bilmiyorum ama yanı bu durumu karsimdakine sormak lazım 😂 bence sıkıcı degilimdir diye düşünüyorum yanı arkadaş ortamı da etkiliyor bence benim arkadaşlarım deli doludur onlar öyle olunca bende öyle oluyorum 😂
Yalnız baya destan yazıyorum 😂
Arkadaşlar çok etkiliyor gerçekten ben durgundum aslında ama benide delirttiler en sonunda 😂 artık ağzıma ne gelirse dümdüz bir insan oldum valla böyle çok iyiymiş ya😂😂
Aynen edebi yazılar tarihine geçecek bunlar😂😂
Her insanı yargılar misin peki açık kapalı yanı tesettürlü veya değil tesettürlü olan kişiye on yargı ile bakar misin mesela ya da ne bilim sallıyor musun ne olursa olsun mu diyorsun
Yok benim çevrem tesettürlü onun için tesettturude severim ama takmak istemeyen takmasın onun için çok mücadele edildi hem tesettürlü daha güzel bence gizemli🙂😅
Anladım bir de söyle durum oluyor kıza bak bir de arkadaşlarına bak kafası oluyor bazı insanlarda 😂ben mesela tesettürlüyum ama arkadaşlarım açık giyinirler hatta bir arkadaşım hızmalı filan 😂bence böyle olunca karşı tarafa saygı duymaliyiz sonuç olarak kendi tercihi ne yapım ben öyle ise sonuç olarak kişilik olarak insan saygıyı biliyor dürüstlüğü biliyor nerde ne yapacağını biliyor onun yaşam tarzı o yanı o öyle diye ben onla arkadaş olamam gibi bir durumum yok mesela 😂saçma geliyor yanı bu konular bana 😂yalnız nerden nereye geldi konular
Başka soru sorim neyse 😂 hiç sevdin mi bir kızı aşık oldun mu veya sevgilin var mi sevdiğin var mi filan
Evet aşık olmuşluğum var sevgilim yok şu an ama
Senin var mı peki?
Offf bende aşık olmustum ta ki geçen 2 sene öncesine kadar şimdi kendisine Nefret kusuyorum
Neden kullandimi seni
Yok kullanmadı da oda seviyordu bende seviyordum bir anda ne olduysa ortada hiç bir şey yokken dedi olmuyor bıraktı gitti 2 senelik iliski tek bir mesajı ile bitti bende ustelemedim ayrıldıktan 2 ay sonra filan bulmuştu yeni bir tane
Aman boşver pişmanda olmamış anlaşılan
Galiba yanı aman zaten umrumda değil ergenlik aski iste 16 yaşında oldu 18 de bitti şimdi nasip kısmet
Evet insta sözün vardı 😅
Sahte hesab var yaz oraya sonda gerçek hesaba geçerim söz
Ver bakalım
ayse_kirmannnnnn
Yazdim🙂
Noldu sustun bianda 😅
tansyon yükselmiş dikkat et öyle beyin kanaması ya da kalp krizi geçirme riskin olur
Sıcak kan basıncını düşürür. Tansiyonun düşmüştür
Sorun kalktı 😅
Evet iyi durdu ama 😂
Cevabını göremedim bildirim geldi tıkladım kalkmış
Doğrudur 😂 iyi gidiyordu aslında ama saçma yanı niye kaldırılıyorsa
Ne cevap yazmıştın? İletişim amaçlı diye kalkmisyir
Aynen iletişim amaçlı kalktı yanı sadece burası normal hayattan soru mu sorim saçma yanı alt tarafı tanışma filan yanı
E bana ne cevap verdiğini söylemedin 🤔
Sorunu hatırlayamıyorum 😂 kusura bakma bir sürü soru gelince sorun aklımda kalmamış eğer bir daha sorarsan cevaplarım
Hemşehri miyiz falan demiştim heralde ben de hatırlayamadım şimdi sen öyle deyince. Neyse rahatsız etmiyim
Açken banyo yapamam 🌺
Evet olabilir
Şakın yapma