Güzellik & Bakım Kalpli jakuzide banyo yapmak ister miydiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Bunu görene kadar Kalpli jakuziye ihtiyacım olduğunu bilmiyordum 🥹💅#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 🌸🩷💕 Güncellemeler+1 yıl Aşkoyum ve bu kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca aşko olduğum harbi olamayacağım anlamına da gelmez! Akıllı olun 🍼 Güncellemeler+1 yıl Güncelleniyor Kalpli jakuzide banyo yapmak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl O jakuzinin içine kalbimin sahibiyle birlikte giremeyeceksem olmaz olsun. 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Jakuzi olsun da her türlü yaparım. Güzel görünüyor 🥰 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Denemek lazım. Görünce kendimi bebek gibi hissettim. 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olur, şöyle masajlı falan bir de, bizim küvet tam kesmiyor zaten 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl yok benim küvete ve jakuziye fobim vargiderinden korkunç el çıkacak hissini yaşıyorum :D 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayatımda hiç jakuzili girmedim evlenince evime jakuzili banyo yaptırmayı düşünüyorum 😂😂 1 1 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Jakuziye* Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kiminle gircez buraya 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tek başına. Ben böyle sorular sorduğumda neden sürekli bu eylemleri iki kişilik olarak düşünüyorsunuz Yorumla uusluu +1 yıl Hiç girmedim, korkarım ben 🤣🤣🤣 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Ay ne romantik 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bayıldım. İçinde keyif yapmak isterim. 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Mutlaka jakuzi gerçekten mükemmel bişey 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Beyaz olanı hiç bişeye tercih etmem😂 1 6 Yorumla Ayhnn_ +1 yıl Beyazzz ❤❤❤❤ Yorumla Rozes52 +1 yıl @Ayhnn_ yes Yorumla Ayhnn_ +1 yıl Beyaz olsun 3 kuruş fazla olsun🙃 Yorumla Rozes52 +1 yıl @Ayhnn_ ahahaha aynen 😂 Yorumla Ayhnn_ +1 yıl Takip attım beyaz seven roze 😉 Yorumla murattiii +1 yıl Jakuzi olsun da renk önemli değil Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Kesinlikle çok zevkli olur Ama tek başına değil 1 0 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ama bu cokzelll🥺 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet 🥺😍 Yorumla
VForVandattA Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yanımda kim olacak 😂 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dedem Yorumla VForVandattA +1 yıl Sen gir dedenle 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yok sen gireceksin Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Partner olursa yanimda neden olmasin ki;)) 0 0 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Neden kalpli 😂 0 9 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sen sor diye Yorumla Ozangibiii +1 yıl Sordum işte normal jakuzi olmuyomu Yorumla Edameda06 +1 yıl Yahu kardeşim normali soracak olsam normali sorardım.. Yorumla Ozangibiii +1 yıl Kardeşim niye kalpli işte benim evde var ama kalpli değil kalpli olunca dahami coşkulu oluyor 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bu görseli gördüm ve hoşuma gitti Yorumla Ozangibiii +1 yıl Pratik değil bence yuvarlak veya kare iyidir içinde 2 kişi olacaksak hele 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl İçinde iki kişi olup olmadığı hakkında bir detay vermediğime göre sadece kendi açınızdan düşünmelisiniz Yorumla Ozangibiii +1 yıl Öyle yaptım zaten ne Tripli kızsin ne desem çakmaya calisiyosun 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 💁♀️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen yapmak istersen senin için alabilirim 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
O jakuzinin içine kalbimin sahibiyle birlikte giremeyeceksem olmaz olsun.
Jakuzi olsun da her türlü yaparım. Güzel görünüyor 🥰
Denemek lazım. Görünce kendimi bebek gibi hissettim.
Olur, şöyle masajlı falan bir de, bizim küvet tam kesmiyor zaten
yok benim küvete ve jakuziye fobim var
giderinden korkunç el çıkacak hissini yaşıyorum :D
Hayatımda hiç jakuzili girmedim evlenince evime jakuzili banyo yaptırmayı düşünüyorum 😂😂
Jakuziye*
Kiminle gircez buraya
Tek başına. Ben böyle sorular sorduğumda neden sürekli bu eylemleri iki kişilik olarak düşünüyorsunuz
Hiç girmedim, korkarım ben 🤣🤣🤣
Ben sığmam onun içine 😂
Güzel bi hatunla iyi giderdi 🙃
Ay ne romantik
Bayıldım. İçinde keyif yapmak isterim.
Mutlaka jakuzi gerçekten mükemmel bişey
jakuziyi buldukta kalplisi oldu
Yok sevmem jakuzi
Beyaz olanı hiç bişeye tercih etmem😂
Beyazzz ❤❤❤❤
@Ayhnn_ yes
Beyaz olsun 3 kuruş fazla olsun🙃
@Ayhnn_ ahahaha aynen 😂
Takip attım beyaz seven roze 😉
Jakuzi olsun da renk önemli değil
Kesinlikle çok zevkli olur Ama tek başına değil
Ama bu cokzelll🥺
Evet 🥺😍
Sığmaya bilirdim ona biraz kısa sanki :))
Ben isterim, o da ister ise ne ala..
Yanımda kim olacak 😂
Dedem
Sen gir dedenle 😂
Yok sen gireceksin
Pembe pembe kıçdkkdkdk
Karşı cins ile güzel olurdu. D
Partner olursa yanimda neden olmasin ki;))
İstemem
İsterdim.
Hayır ben almıyım
istemem
Süpermiş
isterdim
İsterdim
Hayır
Hayıır
Neden kalpli 😂
Sen sor diye
Sordum işte normal jakuzi olmuyomu
Yahu kardeşim normali soracak olsam normali sorardım..
Kardeşim niye kalpli işte benim evde var ama kalpli değil kalpli olunca dahami coşkulu oluyor 🤣
Bu görseli gördüm ve hoşuma gitti
Pratik değil bence yuvarlak veya kare iyidir içinde 2 kişi olacaksak hele 🤣
İçinde iki kişi olup olmadığı hakkında bir detay vermediğime göre sadece kendi açınızdan düşünmelisiniz
Öyle yaptım zaten ne Tripli kızsin ne desem çakmaya calisiyosun 🤣
💁♀️
Sen yapmak istersen senin için alabilirim
?