3 4 cm çaplarında genişte değil ama tam saat yerinin 4 5 parmak üzerinde bir iz. Lark diye ben buradayım diyor yani. Artık çok usandım ne yaptıysam geçmedi 4 5 yıldır. Zımparaladım. Böyle oldu ama sildim yara kremi sürdüm şişti bu sefer bembeyaz oldu. Hücre yenilenmesiydi amacım. Sonrasındada dogru tedaviyle izi hafifletmek başka boyuta taşımak. Ama olmadı sanırım çok derin yapamadım çok canım yandı. Muhtemelen izim daha çok büyüyecek ne yapacağım şimdi ben?
Nasihat vermeyin, herşeyin farkındayım. Iyi ya da kötü bir yöntem arıyorum kendimce.
Bende de bir hayli var. Bir arkadaştan şöyle bişey duymuştum. Sıcak ekmek içi basınca kolun su topluyormuş ve sonrasında jilet izleri kayboluyormuş.
Neyse ünideyken. bir akşam bunu yapmaya karar verdim. Ayık kafayla olmaz dedim gece boyu içtik sonra sabaha karşı 2-3 arkadaş fırına gittik, içerden çıkan ekmeği alıp içini açıp direk koluma bastık, biride tuttu altınada yapıştırdı kolun bildiğin ekmek arası oldu. Ulan sanki kolumu yiyecek. Fırıncı mala döndü ne yapıyor salaklar diye bakıyor. Biraz tuttuktan sonra bıraktık. su topladı, yara oldu derken bir sabah kalktım ve baktım ki kolumda yine aynı jilet izleri :S Demem o ki hiç bişey değişmedi.
İşe başladığımda estetik cerraha gittim lazerle silinir mi diye? Adam elini omzuma attı ben bu izi silebilsem paraya para demem dedi (A. K nasıl bir doktorsa). Velhasıl hayata küsmemeyi öğrendim yaptığım mallıkla barışık yaşıyorum. Arada insanlar bön bön bakıyor ama olsun ben pek oralı olmuyorum...
Geçmez o hücre yenileme dediğin şey bile estetik açıdan aynısı olmuyo farkı sen anlarsın cerrahi yöntemlerle totondan parça alıp oraya koyabiliyolardır tabi ne kadar iyi olur tartışılır
Kardeşim jilet izin hala duruyosa benden sana en güzel tavsiye. Doa kimyasal sitesisinsen TCA %40 al ve yaranın üzerine uygula kesin çözüm. Ama 3 ay sürer tabi
vayyy jiletin orda ne gezdiği neyse ney işte demenden belli asabi kız seni... bir pansuman yaptır ve onunla yaşamaya devam et zamanla geçer tabi estetik yaptırmazsan.
En İyi Cevaplar