Adam öldurmek isteseniz nasil öldurursunuz ve nereye saklarsiniz?
:D
:D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok iyi bir kıyma makinesi alırdım önce. Eğer aileme zarar veren bir insansa insanın en çok acı alan bölgesi olan parmak uçlarından çiviler sokardım. Önce dişlerini, sonra tırnaklarını çekerdim ve insan vücudu bir müddet sonra doğasına aykırı şekilde acı çektiği zaman bayılır. Bunun içinde yanımda şok cihazı götürürdüm. Her bayıldığında tekrar şok vererek uyandırırım. En sonda bütün acıları tattırdığıma emin olurum ve boğarak öldürürüm. Kıyma makinesindende geçirim kıyma şekline getirir ve pişirirdim. Kediye köpeğe verirdim sevap sonuçta :)
Tuylerim diken diken oldu :(
Atarım beyaz transporter ın içine, çıkarım dağ başına, kazarım mezarını, kafasını koparırım ve bedenini ayrı kafasını ayrı gömerim toprağa.
Ben işkence etmem direk kafasını koparırım. Kafasını koparmadan önce bana bakıp abi abi diye ağlayacak kızsa eğer eşşek gibi zırlayacak ama bir şey yapamayacak. İşte böyle ben öldürürsem kafa keseceğim inşallah.
Insallah diyo bide :D
aşırı kin doluyum bakma sakin göründüğüme :D
Sakin ol aman :D
Kolay yoldan ölüme karsiyim once onu ormana goturup kiyafetlerini cikarip uzerine tatli birseyler dokerim bal gibi mesela.. ne kadar bocek varsa yavas yavas gelir hakkindan iki gune daha sonra bocek enzimleriyle yumusayan derisini yuzup tuzlu su dokerim uzerine daha sonra kargalar fareler onun etlerini kopara kopara isini bitirirler.. bu sure zarfinda onun bilincini acik tutarim ben ki her seyi hissedebilsin :)
Senden iyi ortak olur :D
Yarin gel evraklari dolduralim :D
Once bicaklarim sonra kitir kitir keserim sonra etini kopeklere yediririm ve o kopegi yakarim avusturalyaya gomerim hepsini :) Eski sevgilimi boyle yaparim!!! SAKA DEGILL
Cevap
30Cevap
Eğer adam öldürseydim ilk okulda çenemi yaran çocuğu ve lisede okulu bırakmama sebep olan insanları öldürmek isterdim bazen deliriyorum keşke hepsini yere sersem bıçak var sopa var hepsini bıçaklasam vicdanım rahat etse diye ama saldırmadım sinirimi tutmak zorunda kaldım eğer yapsaydım hapis yiyecem ve günah işlemiş olacağım için yapmadım ben fiziksel olarak güçsüzüm sinirlendiğim de deliririm gözüm döner o an kendimi güçlü görürüm ve o yüzden de hep ben kaybederim insanlara zarar vermedim ama kaç kişiye zarar vermeye çalışmıştım daha önce babam dayım arkadaşlarım abim sinirlendiğim için hep tabi. Hiç. Birisine bir şey olmadı ve bu daha çok öfkelendirirdi ama bir zaman sonra vicdanım yüzünden sinirim geçerdi ve pişman olurdum ah keşke lise yılında sevmediğim insanlara zarar verseymişim 4 sene geçti neredeyse
Öldüreceksem çok kötü birşey yapmış olmalı beni çok kızdırmış olmalı.. Önce ruhsatsız silah bulurdum tenha yerde o kişiye denk gelince önce yakın mesafeden bacaklarından vururdum kaçmasın diye sonra ağzını kapatıp kolunu keserdim sonra kellesini keserdim tam koparırdım vücudundan ama elime eldiven ayaklarıma kaloş takardım iz kalmasın diye yüzümü de maske ile.. öldüreceksem de hakkını verirdim
Temiz is diyosun :D
E yani... Niye enayi gibi hapse gireyim ki silahı kaldırıp at üstüne ruhsat yok el izi yok yüz maskeli kamera işe yaramaz ayakta kaloş ayak izi yok... Ama yakarak öldürmeyi de düşünebilirdim canlı canlı benzin döküp çığlık attırarak ama bunu yapmak için özel mekan lazım ya da çok fazla tenha olmalı yoksa benzin kokumdan bulabilirler
Bıçaklarım. Silahla öldürürsem önce silah bulmam falan gerekir. Silahın mermisidir ateş ediliş biçimidir illa bir ipucu yakalarlar. Bıçak iyidir. Sonra adamı/kadını bir poşede koyup arabaya (arabamın olduğunu varsayıyorum) koyarım. Öldürdüğüm yeri de amonyakla bir güzel temizlerim. Cesedi ıssız bir yere götürür yakarım.
Senlede ortak olunur temiz is yaparsin sen :D
Asitte eritirim saklarken oldurmek icin kafaya tek kursun :D
Headshot :D
biranın içine ilaç koyup uyuyarak ölmesini beklerdim tabiki böyle bir istek yok fakat değişik bir yöntem
Demi temiz iş :D
soruya bak ya saçma sapan iş yapmayın
emin ol seni öldürseler diğer dünyada ne b*k yerim diye düşünmezsinde
Alakaya maydonoz
Eziyetle işkenceyle sonrada etlerini parçalar farklı noktalara gömerdim.
en kusursuz cinayet birinin yaşama sevincini öldürmek.. cezası da yok..
Gider herkesin içinde döve döve. Saklamam ibreti alem için.
Kimsenin görmediği bir yerde öldürüp, ayağına taş bağlayıp dereye atardım.
Batsin kalsin orda diyosun :D
Yes.
Acı biberle öldürürüm nasıl olacak dersen oda meslek sırrı :D
Deniyelimmi bir ustunde nasil oluyomus:D
Acı biberlede insan öldürebilirsin çok kolay :DD
Gel deniyek iste sende
yok fikir benden sadece :D
Canim da cekti ha
hele bir öldürün müebbet veririm çıkamazsınız hapisten.
Sokakta öldürülmesi gereken onca soysuz varken yüce adalete bırakalım olayları yani öyle mi?
Valla bisi deniycez ya
Susturucu silah ile kafaya sıkarım tele bağlar denize atarım şişip yukarıda çıkamaz parmaklarınıda alırım parmak izi olmasın
:D dusunceli insan
fazlasıyla :)
bıcaklarım sonra ekektrikli testereyle parçalarım kıyma makinesingen geçiririm sonra o kıymaları lav silahıyla bişirip kargalara veririm
Saklamam oldurdugum yerde birakirim ibreti alem icin gider yatarim
Sulalem raad :D
En iyi yer mezarlık olur bir ağaç çalsan ormana saklasan farkedilmez hesabı ;-)
Bende oyle dusunmustum :D
Çok düşünüyorum bunu bir çok yöntemde var saklamam yok ederim ayrıca. Seri katil olmak isterdim 😈
Bu kim la
Seni ilgilendiriyor mu kim olduğum
Kimsin uzak durrucaz senden :D
Bana dokunmayan yılan bin yaşar merak etme sen dokunamazsın zaten ☺
Şimdi ifşa olmaya gerek yok, ama kesin bıçakla, arkasından yaklaşıp boynunu keserim. Kanlar elimden akıcak filan. Sonra saklama yerim de hazır.
Neden gizlice aaa
10 gün sonra haberlerde kimliği belirsiz biri bilmem kimi aynen burada yazdığım gibi öldürdü diyince anlarsın :)
ilk yapacağım ulu orta planımı önceden anlatmamak olurdu :)
Engin bilgilerinden faydalanmak istemistik
Kanepenin altına naftalin oda kokusu filsn idare eder
Sen nasil durcan o evde
Kokar o
Bos siringayla hava basarim damarina kendi kendine olsun p**evenk . saklamaya da gerek yok
:D degisik usengec katil
boğarak oldururum sonrada tekneyle denize açılıp ayağına taş bağlar atarım :D
Derisini yüzer, omurgasıyla başını bir düzen keser buzdolabında saklarım o yeahhh
Yavaş yavaş öldürürdüm her parçasını ayrı ayrı doğrar sonra paket yapardım sonracağıma bir aparmanın bodrum katına atar kaçardım.
Balta ile. Yolumuz Raskolnikov yolu!!!
Hurrrrraaaaa
birini öldürecek cesareti kendimde bulamıyorum
Iki bicak sapliycan la
:D ulan adam öldürmüş gibi konusuyon
Daha gecen gun hallettim birinin kafayi ayipsin
Şükür onu düşünecek bir psikolojim yok:)
uykusunda yastıkla boğarm :D
Al iste gizli gizli yapiyo herseyi :D
Suikast = ) deli planlar = )
Etinden lahmacun yapar dağıtırım en temizi
Onumuzdeki 3 sene lahmacun yemicem
deri eldivenlerimi giyip telle boğarım
Yardim ederim
Öyle bir isteğim olmaz
Kafa keserim büyük ihtimal sonra ormana gömerim
bir kaşık suda boğar cesedini kalbime gömerim
Kalbine mi ilginc :D
Bakicaz :D
kendimi öldürüp ortalığa atardım :P
Bizede kolaylik saglamis olursun :D
haha eyvallah :p
Denize atarım ama asla öyle bişey yapmam :)
denize atarsan cesedi suyun üstüne çıkar bence 10 tane çöp torbasına koy içine taş doldurup denize at illa denize atıcaksan :D
Evet yuzeye cikar falan simdi ifşa olursun
Ne saklayacam pişirip yerim canım
Sendeki midede masallah :D
Paylaşımcıyımdır sende istersen verebilirim :)
Saol ben oldurup yedimde geldim :D
Ahaha buyur bir de bizimkinin tadïna bak yahu :)
Zehirlerdim 😂
Fare zehriyle mi :D
Ormana gömerim
Bulunur ki :D
işkence ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar