birgün sevgilim olursa onun evleneceğim kişi olacağını nasıl anlayacağım
Yoksa ilkler zorlumu olur
Off kafam karıştı
Yardım edin
Yoksa ilkler zorlumu olur
Off kafam karıştı
Yardım edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun böyle bir şartı yok. Evlilik işi sevme işidir. Mantığın hayır desede kalbin seni imza atmaya zorlar. Ama ilk ilişkide başarılı olmayanlar sonraki ilişkilerinde biraz daha dikkat ederler. O yüzden bu soruyu çıkar kafadan hayatını yaşa zevk al geçirdiğin zamandan.
Umarım doğru insanı bulup evlenirsin.
zaman belirler bilemezsın bende ılk çıktığım evlendiğim olsun dıe ısterdım ama sanırım nasıp olmayacak bosver evlenme işi bu olaya ole bakma :) mutlu olabıleceğin kişiye bak sen sen ol :)
Hep ilk diye başlarsın ama hiç son olmaz. Demedi deme :)
Cevap
22Cevap
sanırım ıyı kötuyu ayırt edebılıyoruz bu şekılde belkı gelen gıdenı aratıyor kıymetını anlıyoruz bılemıyorum ınsanların bırbırını anlaması tanıması zordur zaman sabır ıster hayatı paylaşmak ıyısıyle kötüsüyle bırbırını tamamlamak zordur o yuzden bazen ılk aşkın son olur bazen aşkı bulmak ıcın denerız şansımızı şansın bol olsun
Bu işler aceleye gelmez sonuçta evlilikten bahsediyoruz. Ömür boyu sürecek bir şey. Bir nevi ölüm kalım kararı da diyebiliriz. Karşında ki kişiyi uzun süre tanımalısın. Huyunu suyunu herşeyini. Tek diyebileceğim; Acele etme (:
çok anlamsız bir şeye kafa yoruyorsunnn...neyin garantisi varki buna kafa yoruyosun yoksa boş boş oturmaktan sıkıldınmı ?
Dereyi görmeden paçaları sıvadığına göre muhtemelen tez canlı bi kızsın ve senin ilk sevgilin yandı direk nikahı basarsın sen :)
sürdürdüğün yada sürdüreceğin bir ilişkide belli olur. evlenmeyi bir ömür yaşayabilir misin kafanda eğer olumlu ise evlenme teklifi almak için sürekli konu evliliğe gelir :))) yaşanılan süren ilişkiye bağlıdır.
Bunu ancak kendin bilebilirsin, iyice tanıman gerek ve herşey iyiyken acaba bu doğru kişimi veya daha iyisini bulabilirmiyim gibi şeyler düşünmek çok yanlış olur
Uzun süre konuş,haftalarca aylarca birbirinizi tanımak için çabalayın.Doğru kişi olduğuna sen karar vereceksin,kriterlerine uygunluğuna sen karar vereceksin
Keşke üzerinde özellikleri yazsada anlaya bilsek, nasip dicez hayırlısı dicez,
bunu bılmen ımkansız kı her kula nasıp olmaz bu bı bana oldu ama:Dtabı bız uzun yıllar sonra evlendık:D o zamanlar evlılıkle ılgılı pılanımız yoktu:D
belli bir yaşa kadar sevgilisi olmayanlar genelde ilk sevgilileri ile evleniyorlar bu arada bakıyorum seninde yaş 24
şansın kalmadığı zaman evleneceğin kişi olduğunu anlarsın artık :) şaka bi yana evleneceğin kişiyi sen seçeceksin sende bitiyo yani herşey
kısmet bu işler kendiliğnden gelişir merak etme sen
geç olsun güç olmasın kader kısmet işi hayırlısı olsun
Kader,kısmet bi de hayırlısı.
bir bakışta bilinmez zaman göre belli olur..
bu işler nasip kısmet.
ben sonuncuyla evlendim.
hadiii :D
anlayamazsın güzelim bilemezsin
kumar gibi olur veya olmaz şans mesellesi
herşey senin elinde ister ayrıl ister evlen
olabilir kismet bacim
Doğmamış çocuğa don biçilmez derler
24 yaşındasın sevgilin hiç olmadı mı ?
ilk sevgilinle evlenirsin senin elinde
belki olur ya da olmaz
ılkler unutulmaz..