Hocam en iyi taktiği uyguluyoruz:
1-) Çalışması devam eden bir inşaat'a gece giriyoruz,
Eğer hâla döşenmemiş toprak varsa orayı derince kazıp cesedi gömüyoruz. En fazla 1ay a orası betonla kapatılır ve ortada delil falan kalmaz.
2-) Özet olarak perklorik asidi (2 litre) cesedin üstüne dökmeniz yeterlidir, fakat bunu sakın ha kendi derinize değdirmeyin boku yersiniz.
Öncelikle bir gaz maskesi takıyoruz, cesedi varsa evdeki mermer kuvetin içine güzelce yerleştiriyoruz.
Üzerine soğuk su tutuyoruz. (yaklaşık 5 dakika)
Ardından üzerine
50 CC "HCL" (Hidroklorik asit)
50 CC "HBR" (Hidrobromik asit)
50 CC "HNO3" (Nitrik asit)
120 CC "H2SO4" (Sülfürik asit)
50 CC "H2CO3" (Karbonik asit)
70 CC "HCLO4 (Hidrojen klorat)
Döküyoruz.(Yapı marketlerinden çok kolay alınır.)
Kapıyı kitliyoruz içerinin hava almamasını gerekiyor yaklaşık 37-38 dakika sonra cesetten eser kalmayacaktır, kemikleri mikroskopla görünür hal alacaktır.
Fakat içeriye 14 saat sonra girin ve küvete sıcak su dökün iyice, işlem tamamdır.
Parmak izinizi yok etmek için; Bildiğiniz üzere dokunduğunuz her madde de parmak izimizin kalması mümkündür, bunu önlemek için elinize alkol dökün ve kurumasını bekleyin.
Ardından plastik bir doktor eldiveni takın fakat bazen siz farkında olmadan çok hafif aşınma yapabilir. iz bırakmaz fakat etrafa bulaşan kan varsa mutlaka üzerinde iz bırakır bunun için kanın üzerine amonyak dökün ya da sıkın ardından kaz tüyü ile toz alır gibi silin.
(İŞLEM TAMAMDIR Artık rahatça evinize gidip viskinizi yudumlayabilirsiniz.) 😏😎240 Yorumla
En İyi Cevaplar
tamam ama işlediğin yer ne ne ile işliyorsun elimize bir kaç done ver sana neler yazım :D
07 Yorumla
Soran+1 yılo da senin hayal gücüne kalmış
Soran+1 yıltamam o zaman evinde bir hayat kadını öldürdün dairede ve işlek bir caddede oturuyorsun elinde sadece bir bıçak var başka bişeyin yok ve birde köpeğin var cesedi gömme yakma ve eritme ihtimalin yok nağparsın
Soran+1 yıl:D.
+1 yılBen önce güzelcene bir yakarım cesedi ardından yaktığım yerdeki toprakları da alır bir büyük poşete koyardım sonra o poşeti de yakardım dkfgjk sonra tekrar yaktığım şeyi bir poşete koyardım ardından bir mezarlığa gider geçe vakti baya baya derinleri kazardım sonra poşeti atardım içine :D tamamdır
20 Yorumla
minik minik parçalara ayırırdım sonra köpek lere verirdm kemikleri yakardım derisini saçlarını filan yakardm küllerini kalan artıkları toprağa gömerdim ama çok derine tabi ve orda çürürdü zaten kül ve kemik hemen yok olur. bu arada kimi öldürdünde bunları soruyon rahmetlinin suçu neydi :D
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yılCinayet işleyecek kadar aptal olanlar cesedi saklamak için uğraşır peki cinayeti kendisine işletirsek?
Adamı tüm ailesini öldürmekle tehtit etsek ve bunu durdurmanın tek yolunun 5 dk içinde kndisinin binadan atlaması olduğunu söylesek ve bunun olacağını ispatlasak sizce nasıl olur du?23 Yorumla- +1 yıl
Adam kendisini atar
Sende hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam edersin - +1 yıl
Nasıl ispatlayacaksın bunlarıda düşünmen lazım şöyle yaparım böyle yaparım diyerek kimseyi inandıramazsın
Derisini yüzüp yakardım kemiklerini de kırıp köpeklere verirdim. Ya da asite atar eridikten sonra kalanı da gidere boşaltır orayı çamaşır suyuyla yıkardı. Veya denizde çok zaman harcarsam açık denize gidip balıklar yesin diye suya atardım ağırlık var tabi ki. Veyahutta yurtdışında insanların gitmediği bir ormana gömerdim böcekler yerdi benim fikirlerim bu kadar 😄😄
112 Yorumla- +1 yıl
alın bunu alın bunu burdan :D
- +1 yıl
Ne oldu :D @geceyolcusu41
- +1 yıl
seni tutuklayamazlar :D
- +1 yıl
Zaten tututklayamamaları için böyle zahmetlere giriyom ya :D @geceyolcusu41
- +1 yıl
seni kimse bulamaz :D sakın yapma olurmu sen iyi bir insansın :D
- +1 yıl
Nerden biliyosun :D belki zaten cinayet işledim :D @geceyolcusu41
- +1 yıl
kimi öldürdün len :D
ne oldu anlat bakim detaya gel :D - +1 yıl
- +1 yıl
başkan büyüksün sakin ol :D
- +1 yıl
Denerim yeğen :D @geceyolcusu41
- +1 yıl
bir sıkıntı felan olursa bana söyle sen ben cok sakinimdir ben hallderim sen bulasma bosver :D
+1 yılBu soruyu seri katileri görmek için hazırladığını düşünüyorum. Bizim toplumumuz cesede saygısızlık yapmayacağını ikimizde biliyoruz. Seri katil olmadımız için bir cesette olmayacak. insanları yaşatmaya sevdelıyız bizler...
14 Yorumla
Soran+1 yılsen öyle san.
- +1 yıl
Saklaman gereken bir ceset vargibi konuşma hiç bir şey saklı değildir ne yaptın söle bir :)
Soran+1 yılben yemedim köpeğim yedi :D
- +1 yıl
:) o ceset bırakmaz korkma
- Diğer konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılallah belanı vermesın bu soruyu ben sorucaktım cok sacma olur dıye sormamıstım ben bır cınayet işlesem ustune bir cinayet daha işlerdim biri dişi biri erkek olsun :D cesetlerimin :D bu iki ceseti yok etmezdım içindeki ne kadar malzeme varsa söker temizler yıkar sonra şişme bebek hesabı seks shopa gonderırdım :D hadi kolay gelsın :d
20 Yorumla Aşama aşama gitmekde fayda var.
Önce kimsenin uğramadığı yere gömerim. Gömde den önce iz bırakabileceğim yerleri keser düzleştirerek köpeklere veririm. Ondan sonra gömerim.
sonra gömdüğüm yerin üzerine beton dökerim. Ama sırıtmıyacak şekilde.
Sonra üzerimdeki kıyafetleri yakarım. İz kalmasın diye hamama gider yıkanırım.
Sonra Ne işim varsa onu yapmaya devam ederim.10 Yorumla- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir tanıdığımız işledi cinayet, istemeyerekte olsa birini kafasından vurdu, sonra panikle köye götürmüş, orda şömineye atmış yakmak için, telaşla işte benzini her yere sallamış, ölüyü yakacam diye evi komple yakmış, jandarma gelmiş tabi hemen yakalanmış, 130 sene yedi
00 Yorumla
11 ayKamera olan yerlerden uzak bir yerde öldürün ormanlık bir yerde ve bunu yaparken elinizde eldiven olmalı (parmak izi kalmasın diye) kafanıza siyah bir şapka ve yüzünüze maske takın tanınmamak için parmak izi kalmasın istiyorsanız elinize alkol dökün ve kurumasını bekleyin akşam ve yağmur yağarken birini öldürmek daha iyi hem yağmur yağdığı için parmak iziniz kolayca silinir
00 Yorumla
+1 yılİlk önce bi haşlama işlemi yapardim büyük tencerelerde :D 4 parçaya bölup yoksa sigmaz. Sonrasinda eti kemikten ayirma işlemi yapardim. Kemik ve eti ayri ayri yerlere alip. İlk önce kemigi ezerek toz haline getirirdim sonrasinda ise etleride daglardaki köpek sürülerine atardim yemeseler bile 1haftaya cürüyüp yok olurdu insan etinin anlaşilmasida zor oralarda.
00 Yorumla
+1 yılÖnce kafasını kolunu bacağını vs. Kestim hava almayan bir poşete koydum (buzdolabı poşeti gibi) sonra çanta poşet
vs. Yardımıyla cesedi gözükmeyecek bir eşyanın içine koydum kokmadan bı an önce gömmem gerek gece olunca evden çıkıp uzat ıssız bir yere gömdüm tabi cinayeti işlemeden önce eldiven takmak şart onun dışında kolay geçmiş olsun00 Yorumla
+1 yılabi ilk önce öldürceyin kişi ile ilişkilerini iyi tutacaksın açıklarını arıyacaksın evine davetediceksin sorna güzel keskin bir bıcagı alacaksın öldüreceksin ya da zehirleyeceksin sonra yıkayacaksın kefene saracaksın
gece mezarlıga gıdıp cukur kazıcaksın ama biri sana yardım ettcek ve gömeceksin cesedi00 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhidroflorik asit bu işi çözer.. camı, mermeri falan delip geçen bir asittir.. bırak tene temas etmesini solunması dahi kişiyi zehirler.. deriye en ufak bir damlası temas ettiğinde ise derin yanıklar oluşturur.. insanda ne et ne de kemik bırakmaz..
00 Yorumla
+1 yılÇamaşır suyuna basar kanını alır sonrada naftalinle dolu bir torbaya koyardım ağzından falan naftalinler sokardım sonrada asit araştırıp bulup 3 gün içinde asitle yok ederdim
00 Yorumla
+1 yılNerede ve hangi koşullarda öldürdüğüme göre değişir seri katilsem hazırlık yapmışımdır ortam uygunsa dexter gibi kaçırır öldürür dezizin açıklarına bırakırdım.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldüşünmeye çalıştım ama bulamadım :( yani öyle bir canilik yapamam ben :( Allahım esirgesin :( yapmış olsam dahi saklayamam ki , gider teslim olurum :( soruya bak seri katilmişim bir de pehh :p..
01 Yorumla- +1 yıl
yaaa ne kadar psikopat varmış yaa :/ okuyunca tiksindim ! kızlardan hiç beklemiyordum oysa ki :(
+1 yıldenize atabilirim, asitle eritebilrim, yakabilirim, gömebilirim, vahşi bir hayvana yem olarak verebilirim ne verim abime?
10 Yorumla
+1 yılOldurme seklim son derece sinsi olacagindan saklamama gerek kalmaz.
Belki bir yagmur sonrasi mantar toplamaya cikilmistir.10 Yorumla
+1 yılYa bir sıvı var kuvete koyuyosn cesedi suyla doldurup dokuosn ustune eriyo kisa surede akio gidio bitti gitti
00 Yorumlatoprağa gömerek en kolayı en hızlı çözüm. Ama prena balıkları ya da domuz çiftliği varsa oda çözüm :D
00 Yorumla
+1 yılıssız bir yere 3 metre cukur kazarım dibine gübre dökerim cesedi atarım uzerine biraz kireç ve potasyum karbonat dökerim sonra 20 lt de su döker kapatırım ustunu 2 aya çiçekler fışkırır ordan dna kalıntısıda olmaz
20 Yorumla
+1 yılseri katilsem cesedi yok etmem zaten sanat eserimdir.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen islemek istedigindenmi fikir almak istiyorsun?
yaksan da eninde sonunda ilahi Adalet bulunur hic film seyretmedinizmi01 Yorumla
Soran+1 yılsalak salak konuşma la kaybol.
+1 yılhazırlardım baya cukur bıyer vb ustune beton dokerdım ayyy
00 YorumlaParçalardım :D sonra tek tek asitle eritirdim sonra denize dökerdim kimsede bulamaz su olucak :D
05 Yorumla
Soran+1 yılpeki miden bunu kaldırır mıydı parçalıycaksın ve asitle eriteceksin sonuçta
Soran+1 yılilk kurbanım sensin canım ve seni parçalayıp asitle eriticem ne dersin :)
Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. herkes potansiyel seri katil mübarek.:) asit kuyuları, piranalar..:)
00 Yorumlaevet birini gömmüştüm hala aynı duruyor orada :D :D :D :D :D 💂💂💂💂💂👮👮
00 YorumlaEtleri kısım kısım keser sobada yakarm ya da sominede olmadı kıyma haline getirir hayır kurumlarına bagislarm. ya da kusbasida olabilir
00 YorumlaCesedi yok etmeme gerek yok delilleri yok etsem yeter iz birakmayim arkamda sıkıntı olmaz. Ama illa cesedi yok etmem gerekiyorsa cesedi ormana götürür etçil hayvanlara yediririm.
00 Yorumla
+1 yılSanirim tekneyle denize acilir ve cok derine iyice tas baglayip atardim
00 YorumlaBen kesin yok etmem.
Bulunmaktır seri katilliğin altında yatan gerçek00 Yorumla
+1 yılÖnce keserim tek tek sonra yakarım her parçayı ayrı bir şekilde sonra denize puffff yaparım :))
00 Yorumlaıssız bir yerde gece yarısı cesedini yakıp küllerini saklamak için kazdığım çukura atardım.
00 Yorumla
+1 yılÖldürdükten sonra etlerini piranalara yedirirdim kemikleri de denize epey açıldıktan sonra atardım suya..
00 Yorumla
+1 yılKüvete atarım çeşitli asitlerle fermantasyonla eritirim en güzeli ve polis delil bulamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılhangi asit türünü kullanıcaksın ve nerden bulacaksın?
- +1 yıl
A dan Z ye seri katiller Ansiklopedisi diye bir kitap vardı orada yazıyordu hangi asidin kullanıldığı
domuzlara yedirmek (hanibal)
poşete koyup göle atmak (dexter)00 YorumlaKiza bakla yemek tarifi ister gibi ceset yok etme yontemi soruyo
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyağına çimento döküp denize atardım, da Ankarada deniz yok. -,- En iyisi yakıp gömmek -,-
00 Yorumla Ben kendi gtümden korkan bir insanim nasil insan öldürüp saklıyım kanks
10 Yorumla
+1 yılEski bir kuvetin icerisinde asit banyosuna atarim. en temizi
10 Yorumla- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle yakarak yok edemiyorsun. Asit kuyusunda yakmak isterdim.
01 Yorumla Allah akıl fikir versin şeytan'ın tuzaklarına düşmem asla
10 Yorumla
+1 yılBen o vicdanla yasayamam , gidip teslim olurum. Ama illa ki taktik istiyorsunuz en iyisi hidroklorik asit dokup eritmek, ya da daga cikip topraga gommek
00 Yorumla
+1 yılİlk altna bir naylon kordum sonra ayaklarıni ellerini kırardım sonra parcalarinı ayırıp kemiklerini de ayıracan kemiklerini erit kalan et parcalarini ya balıklara ya da köpeklere yedir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu soru birde popüler mi oldu şimdi allahım ne günlere kaldık 😢
00 Yorumla
+1 yıl10 metrelik bir alan ayarlardım güzel bir ateş yakardım baya bir insan etini eriticek kadar.
00 Yorumla- Diğer konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılYa daga gmerdm ya da bos bir arazide lastikler arasnda yakardm :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönce parçalar sonra yakar en sonunda çukura gömer üstüne beton dökerim.
06 Yorumla
Soran+1 yıluf ben o kadar uğraşamam
Cevap sahibi+1 yılyani?
Soran+1 yılöldür şekil ver çöp poşetine koy göle at bulunacaktır zaman kazandırır ve ceset ortaya çıkar bu şekilde namım da yayılır
Cevap sahibi+1 yılyok etmek değil miydi soru?
Soran+1 yılbir süreliğine yok etmek siz kendi düşünlerini söyliyceksiniz ister sonsuza kadar yok etmeye çalışırsınız ister bir süreliğine istersenizde hiç yok etmez ortaya bırakırsınız sizin hayal gücünüze kalmış
Cevap sahibi+1 yıltm.
+1 yılParcalar etli pilav olarak dagitir kemiklerini köpeklere verirdim :)
10 Yorumla
+1 yılCesedi yakıp gömmek tabiki kullandığım aletleride yakmak
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. üzerine beton dökerim heykelmiş gibi köşeye bırakırım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılparçalar her parçasını ayrı bir yere derine gömerim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaklamak her zaman risklidir ya yakacaksın ya asitle eriticeksin ya da hayvanlara yediriceksin ortadan kaldırmak saklamaktan daha sağlıklıdır
00 Yorumla
+1 yılValla bir cenazeyi çok görmemek lazım
10 Yorumla
+1 yılyakmak lazım en iyisi odur
10 Yorumlao anın şokuyla ne yapardim bilmiyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Acaba ne yapardım 😏😁
00 Yorumla
+1 yılBizi de suçuna ortak edicek
00 Yorumla
+1 yılKezzap dökerek hayırdır birini mi öldürdün 😊
00 Yorumladoğrar doğrar klozete atar atar sifonu çekerim
10 YorumlaYakardm küllerini de hatra diye saklardm ;)
00 Yorumla
+1 yılyakarım küllerini bile bulamazlar
02 Yorumla
Soran+1 yılnerde yakıcan biri görürse ya da kokuyu alırsa
- +1 yıl
katili işleyen biri onu da akıl edebilmeli ben ederdim
- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı