+1 yılbir kere daha böyle bir soru gelmişti ona yazdığımı yazıyorm küvettin içine ilk plastik bir naylon serdikten sonra cesedin kolunu bacağını ayırırım fosforik asit dökerim sabaha kadar asitin içinde bekletirim etlerini erimeye başlıycak kemikleri yumuşıyacak sonra tıpayı açar asit gider giderden aşağıya sonra blendır gibi bişiyle ya da bir testere vb aletlerle cesede dalıp iyice ufak parçalara bölerim sonra naylondan tutup bir poşete koyarım poşeti 4 kat yaparım içinede bol bol toprak ve gübre koyarım diyiceksin bu kadar işlem nedne lazım insan vucudunda 5 litre kan ver hepsi boşalmış olucak ve küçük parçalara bölünmüş olucak belli olmıycak yani bir trafik çevirmesi felan olursa asla belli olmaz neyse onu öyle çuvallarım sonra duşa bol bol çamaşır suyu dökerim giderin üstünde ki demiri söker orda saç kıl tüy kalmadığına emin olurum giderden aşağıya 20 lavoba aç dökerim arkasından da bol bol kaynar su ve çamaşır suyu dökerim sonra banyoyu komple çamaşır suyuyla yıkarım sonra hazırladığım gübreye benzer cuvalı sırtlanır arabbaya koyarım bagaja sonra bu şile yollarına çıkarım ıssız olur sabahın 5:30 da 6 sında rahat giderim sonra şile vvardıktan sonra bir yerde kahvaltı ederim ve bir çicek saksısı alırım ya da bir fidan sonra şile yollarında ıssız bir yere ilk çuvalımı boşaltır arkasından da fidanı koyarım sonra arabayı direkt iç dış yıkamaya götürürüm tekerlekleri değiştiririm sonra küreği çöpe atarım
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAkvaryumda piranalara parça parça atardım. Sonrasında ise kan dolu suyu toprak emsin diye. Sonra o toprağı kireçlerim, çimento filan bir şekilde kapatırım orayı hem kokusu gitsin hem ipucu kalmasın diye.
Diğeri ise mezara gömmek pek ziyaret edilmeyen taşı mermeri yapılmamış olanlar tercih edilebilir mesela.
Fakat ne kadar iyi saklarsan sakla polis gelir sana ulaşır bu kız en son senin yanındaymış derler mezarlıkta araştıracakları için kamera kayıtları filan kalırsın öyle evinin civarlarını da kazırlar 1. alternatif en iyisi kanıtlayamazlar ancak polislere inandıramazsın ama yine de yemezsin ceza falan.10 Yorumla
Denizde de illa ki bulunuyor gömsen yine çıkıyor en güzeli yakacaksın küllerini kuzey rüzgarına doğru serpiceksin özellikle kuzey 😂 ha bir de cinayet mekanını çok iyi temizlemen lazım bunun için domestos kullan 😂 bir sprey var bu polisin parmak izi almasına engel oluyor ismini bilmiyorum ama araştır bulursun bu arada kanka kimi öldürcen 😂😂
20 Yorumla
+1 yılKüçük küçük parçalara bölüp klozete atıp atıp sifonu çekerim 🔪🔪
Birde a101 den falan bir kıyma alıp çekerim sokak köftecilerine satarim.
Biz ara sıra bunu konuşuyoruz da bir kere böyle dedim annem kustu 😩😩22 Yorumla- +1 yıl
O değilde melek gibi duruyorsun normalde
- +1 yıl
Melek gibiyim normalde zaten de işte arada şeytan beni dürtüyor 👻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
İlk önce ufak parçalara ayırırdım. 1-2 gün kanın süzülmesi ve kuruması için beklerdim. Daha sonra üstlerine ufak ufak benzin döküp kömürleşene kadar ateşe verirdim. Bütün parçalar bittikten sonra kömürleşmiş parçaları kırıp kırıp toz haline getirir onları bir kısmını lavaboya döker sifonu çekerdim. Bir kısmını denize dökerdim. Bir kısmını çöpe dökerdim. Bir kısmını oraya buraya sallaya sallaya bitirirdim. En sonda ciyanet aletleri kıyafetleri falan parçalardım komple onlarıda bu şekilde yok etmeye çalışırdım. Neden gizli olarak yazmama müsade etmedin ki.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Logara, denize, dereye atarsanız ceset er geç bulunur ve maktul kayıp olmaz, cinayet soruşturması açılır ve muhtemelen yakalanırsınız.
En temizi ormanlık bir yerde gece vakti derince bir çukur açık gömmek. Ama benden uyarması, muhtemelen yakalanırsınız yine. Vicdan azabı, gereksiz yere bunu birilerine anlatma ihtiyacı, kameralarla dolu sokaklar vs. sizi bir şekilde ele verir.21 Yorumla1 - sanayi tipi kıyma makinasında çeker denize serpelerdim balık yemi sıfır delil
2- lav bulunan yanardağ kraterinin içine atardım bulmak imkansız
3- timsah dolu bir nehre atardım tertemiz.
4- ganj nehri kenarında ölü yakıcılara verir yaktırırdım küllerini nehre savururlar üfle gitsin.
kolay gelsin10 Yorumla
+1 yılAman şimdi bunlar potansiyel zanlılar deyip almasınlar bizi içeri 😀
31 Yorumla- +1 yıl
Amaç o zaten
metrobüsün içine atardım kokudan öldü sanıp bir şey yapmazlardı
31 Yorumla- +1 yıl
Ahaha
+1 yılbu tür paylaşımların yapılmaması gerektiğini ve yapılan paylaşımın suça ön ayak olacağını belirterek konunun düzenlenmesini rica ederim
22 Yorumla- +1 yıl
İnsanımızın o kadar beyinsiz olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
geneli öyle
gider bir ormana gömerdim 2 metrelik bir çukur kazardım köpeklerin kokusunu almasın hayvanlar eşelemesin diye + olarak üstüne kireç dökerim kokuyu onler kirecin içine de çeşitli bitki tohumları atarım
üstünü yapraklarla kapatırım
suç aletlerini denize atarım etrafı temizlerim
mümkün oldugunca çok uyurum psikolojinin temizlenmesi zihnin berraklaşması için00 Yorumla
+1 yılAsit ile eritmeye çalışırım bunun hakkında deepweb'de bir makale okumuştum iki kişi arasında konuşmalar geçiyordu nasıl anında cesedi yok edebilirim diye. Yanlış hatırlamıyorsam Sülfürik asit ile eritiyorlardı.
10 YorumlaYaptığım birşey ve güzel sonuç aldım denizde kamerelara takılmamak için bottan kıyıya geldim oraya çağırdım kızı gezicez diye susturucu silahla sıktım 4,5 kere mermiyi boyadım öyle doldurdum ayağına taş bağlayım denize atmıştım aliminyumla ama paslanıp parçalanmaması için sonra taaa kartal tarafından çıktım botla hiçbirşey yok 2 senedir 👍🏽
027 Yorumla- +1 yıl
cidden mi
- +1 yıl
anaaam
- +1 yıl
korktum
- +1 yıl
ya ciddi misin ama
- +1 yıl
ama ben gerçek mi değil mi anlamadım
- +1 yıl
şaka mıydı yani
- +1 yıl
abii bir doğruyu söyle ya
- +1 yıl
çok gerçekçi anlatıyosun
- +1 yıl
böyle şeyler hayal ediyon yani
- +1 yıl
iyi :) ne dersen
- +1 yıl
- +1 yıl
O gözlükler senin mi
+1 yılIlkten cesedi parçalara ayırırım sonra asit ile eritmeye çalışırım , eridikten sonra o sıvıyı buharlaştırmaya çalışırım olmadı tuvalete döküp şifonu çekerim
10 YorumlaKedilerim ve ben yerdim sonra parçalayıp kemikleri sokak köpeklerine yerdirirdim diş gibi kaybolmayanları da ete sıkıştırır köpeğe yediririm böylece hepsinden kurtulurdum
10 Yorumla
+1 yılCesetin üzerine işaretimi bırakır insanların bulabileceği bir yere koyarım. Kimse katili bulamaz ama.
234 Yorumla- +1 yıl
Kusursuz bir planla
- +1 yıl
Maktülün kalbini alırım öldürdükten sonra. Kimya deposuyla işim yok. Benim kendi işkence yöntemlerim var.
- +1 yıl
Orası da bana kalsın. Psikolojik işkence tercihim.
- +1 yıl
Kedi meraktan ölür bilmiyor musun? Doktor-hasta ilişkisi gibi biraz, özel. Psikoloji mi okuyorsun?
- +1 yıl
Nedir?
- +1 yıl
Niye ille de ben?
- +1 yıl
Pekala
- +1 yıl
Öldürdünmü lan birini?
- +1 yıl
Pekçok maktülüm var..
- +1 yıl
Waooovv 👋 selametle 😂
- +1 yıl
Senin de sıran gelecek. Zemherirde görüşmek üzere..
- +1 yıl
Ee görüşürüz madem bizimde elimiz armut toplanıyor sonuçta 😠
- +1 yıl
Sen ölürken kalbini söktüğümde güneş buluşacak efrazatla..
- +1 yıl
Ahahha
- +1 yıl
Ve ruhun giryezarda..
- +1 yıl
Ayh sağol baya güzel oldu bu 😂
- +1 yıl
😂😂 Hadi hadi şaka yaptım. Kitabımdan alıntı yaptım sana. 😂😂😉
- +1 yıl
Ama baya eğlendim be 😂 teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim güzelim 😉😂
- +1 yıl
😏😏😏
- +1 yıl
😎😎😎
- +1 yıl
😗😗😗.
- +1 yıl
😙😙😙.
- +1 yıl
Ahhshdhhd
- +1 yıl
Sjsjfgjk
- +1 yıl
Ay yeter snsjd
- +1 yıl
Aynen 😃
Etmezdim zaten yakalasalar da 2 yıl yatıp çıkardım herhalde, yaşasın adalet sistemi
31 Yorumla- +1 yıl
Sanırım haklısın
Benzin döküp yakarım muhtemelen, tüm delillerle birlikte.
Ya da asitle eritip kanını denize dökmek de etkili olabilirdi.10 Yorumla
+1 yılkıyma makinesinden geçirip o nla yemek yapıp insanlara dağıtırdım
12 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin
- +1 yıl
evet ne güzel. işte kanıtta kalmaz
+1 yılEğer cesedin saklanması mümkün ise o cinayet kimsenin görmediği bir yerde işlenmiştir demektir.
Ben cesedi yok etmem, altından benim adım çıkacak bütün delilleri yok eder orada bırakırım polis arasın dursun00 YorumlaParçalara böler bir kısmını denize atar bir kısmını da yakar ve gömerdim.
10 Yorumla
+1 yılpiranhalara atardım adamı canlı canlı onlar bitirirdi :)
11 Yorumla- +1 yıl
@Akrepkızı1992 bakalım senin cevap ne :)
Kişilik & Karakter konusunda 683 cevap paylaştı. Denize atarsan 10 güne kalmaz bulunursun.
Asitle yakmak en iyi çözüm10 Yorumla
+1 yılmerdiven altı kasaplara verdim mi ertesi gün millete kıymalı pide olarak dönüş yapar.
10 Yorumla
+1 yılEge kiyilarinda muren coktur ayagina ayak kemigine bir tas baadinmi 1 haftaya hicbisey kalmaz
Bide mobese falanda yok temizzz 😂😂00 Yorumla
+1 yılEğer asit küvete zarar vermiyorsa küvete koyar üstüne asit dökerim
10 Yorumlaherşeyi temizlersin belki ama vicdanını nasıl temizliceksin..
20 Yorumla
+1 yılBuyuk ihtimalle yerdim hem insan Eti en lezzetli et olarak sayılıyormuş demek lazım 😂
10 Yorumlafilmde görmüştüm ya asit dolu varila koyuyolardı ya da domuzlara yediriyolardı ki mantıken ceset yok etmenin en iyi yolları :D
016 Yorumla
+1 yılParçalar halinde farklı bölgelere dağıtırdım. Deniz, kara.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılCeseti benzin döküp yakardım
Kalan küllerini sobada bir daha yakardım
Dumanıyla çay yapardım
Ama mesela00 Yorumla
+1 yılOnce delilleri yok etmek icin cesedi kimyasallarla yikarim debize atarim
00 Yorumla
+1 yılValla eğer bir cinayet işlediysem battı balık yan gider diyerek yakardım iz bulunmasın diye :d
00 YorumlaCesedi timsahlara yedirirdim. I * törkiş dexter.. :/
10 Yorumla
+1 yılAraba kiralar, halıya sarıp denize atardım.
12 Yorumla- +1 yıl
Bende
- +1 yıl
O zaman dans
Kişilik & Karakter konusunda 413 cevap paylaştı. Cesedi yok etmeye gerek yok diğer kanıtları yok edeyim yeter
00 Yorumlaİzmir kızı 35 Burdaysa lütfen bırı söylesin sıyah elbıseli boyalı kırmızı dudaklı
20 Yorumlavicdanım el vermez biz diğer mahallenin bakkalından ekmek aldığımızda bizim mahalledeki görmesin diye arka sokaktan dolaşan insanlarız bizden zarar gelmez :D
10 Yorumla
+1 yılBaşladık madem deyip seri katil olurdum yakalanana kadar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Kusursuz cinayet yoktur biz varız arar buluruz 🤔😂
10 Yorumla
+1 yılsaçlarından tutup sürükleye sürükleye taksimde bir tur attırdıktan sonra besiktaş iskleden denize atarım :)
00 Yorumla
+1 yılYakarak
Küllerini de denize atardim
Yakarkende sigara yakıp izlerdim00 Yorumlaİntihar ile suçlamaya çalışın. Bir yalan yaratın en küçük detayına kadar işlenmiş. Planlanmış bir cinayet olmalı.
00 Yorumlakasabım köfte sucuk yaparım
20 Yorumla
+1 yılBir asit eritirdim ya da yakardım
10 YorumlaCinayet işlemeyi varsaymam bile
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yerim hazmedip yok ederim
10 Yorumla
+1 yılİcini doldurup Madame Tussauds a koyardim
10 YorumlaEmniyetin bahçesine gömerdim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük parçalara ayırır yerdim
10 Yorumla
+1 yılben buzla öldürürüm delil yok ortada kanıtta yok
10 Yorumla
+1 yılasitle eritmek en garantisi
iz kalmaz00 Yorumla
+1 yılküçük parçalara ayırıp yakardim
00 Yorumla
+1 yılYakmak en iyi çözüm sonrada yakıtğını gömüceksin.
00 Yorumlakusursuz cinayet yoktur
00 Yorumla
+1 yılyak gitsin en iyisi temiz iş :)
00 Yorumla
+1 yılKıymalık yapar öğrencilere yedirirdim
10 Yorumlayakarım
10 Yorumla
+1 yılyakarim gomerim. D
10 Yorumlabreaking bad de asitle eritiyodu cok tuaf sahneydi
00 Yorumla
+1 yılAsitte eritip kanalizasyon a dokerim
00 Yorumla
+1 yılParçalayıp yakarım semt semt dağıtırım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMorgda boş bir ranzaya bırakırdım, arada kaynardı.
00 Yorumla Sen öldür beraber gömeriz🔫😃😄
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar