Seviyorsanız mesleğinizin sevdiğiniz yönleri nelerdir ?
Sevmiyorsanız o mesleğe giriş sebebiniz nedir ?
Sevmiyorsanız o mesleğe giriş sebebiniz nedir ?
3D modelleme yapıyorum ve işimi inanılmaz derecede seviyorum.öyleki sabah işe giderken çocukluğum aklıma geliyo böle büyük bir hevesle istekle gidiyorum hergün çünkü gittiğimde çizim yapacağımı biliyorum buda beni inanılmaz derecede mutlu ediyor..herkes sevdiği işi yapmalı.parası için bütün ömrünüzü stres ve sıkıntıyla geçirmeyin..
işsizim.meslegimi sevmiyorum.sevdiğim yada sevebileceğim bir meslek bulamıyorum.bu durumu çokta önemsemiyorum.
İşsiz geçinmek zor :)
Hemsireyim. Cok seksi oldugum icin tabii zorluklari oluyor. Hobi olarak masaj salonunda calisiyorum. Mamamin selami var. Sizi cok mukmuk
ben de kolonyacıyım yazacaktım unuttum bak mama
müşteriden bol ne var site abaza dolu sıpa. ben kolonya dayandıramam diye korkuyorum
kötü yola düşürdün beni sıpa her anlamda <3
okulda da bana manukyan derlerdi
sizinle çalışmaktan zevk duyarım bhffhfhıf ;)
tercumanim,isimi cok seviyorum,cocuklugumdan beri istedigim yerdeyim:-)
İnsanın sevdiği istediği mesleği yapması çok güzel :)
İnş. Allah herkesin gönlüne göre versin :)
Cevap
6Cevap
Moda tasarim yuksegini yapiyorum. Seviyorum. Istedigim meslek en sevdigim yonune gelince her begendigim kiyafetin daha guzeli benim olabilir :) Bu dunya da ki en sevdigim sese gelince kumasi keserken ki ses varya boyle yavas yavas bitiyorum ona.
ögretmenim cok seviyorum meslegimi hatta baska bi meslek istiyodum eskiden ama simdi iyiki bu meslekte kalmisim diyorum
Öğretmenlik severek yapılırsa bence çok güzel kutsal bir meslek ama sevmeden para kazanmak için yapanlar öğrencileri eğitimden soğutabiliyor..
aynen öyle
psikoloji okuyorum,bölümümü seviyorum. meslek olarak yapar mıyım bilmiyorum ama yaparsam da severim heralde
Mesleğimi sevmiyorum ( Bağırarak söylediğimi düşün)
Değişecek ama (Sakinleşmiş olarak düşün)
torbacıyım
ne seviyorum ne sevmiyorum
birşeyler yazmayı karalamayı isterdim full time
Musterim olmadigi zaman pecetecilik yapiyorum.
Sitedekiler isten sayilir. Mesai arkadaslarimiza vermeyelim. Iyice orsp oldun basima :(
Ahaha ata <3
Bu arada seni ben kesfettim. Kapana kisilmayi bekleyen bi elmastin sen.
her ne kadar devlet kabul etmesede metal öğretmenliğinden mezun metalurji mühendisi.sevmiyorum babam zorladı
Finansçıyım ve bu işi çok seviyorum. Ama kötü tarafı, elin parasının idaresiyle uğraşmak. :)
Öğrenciiyim abi ya zorla girdim :(
Tadını çıkar bence :)
:D
şiddetle iş aramaktayim
öyle böyle değil :/
bu iş için insanlardan bile vazgeçerim
hangi iş o :)
mesleğime karşı nötrüm :/
Sporcuyum işimi seviyorum :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar