Okuyorum calismiyorum adamdan para istiyorum bin tane lafa geciyor verdigi paranin hesabini soruyor vermiycem diyor ne yapayim yani baska bir yerdn gelirimde yok kendisi yiyo iciyo kimseye hesap vermez zaten memlekette gidiyor arada bir geliyor eve. Cildiricam iyi para verme ben bulurum diyincede kalkiyor bagirmaya bunu hak etmiyor mu yani hem suclu hem guclu? Bu durumda siz napardiniz ne yapmam lazim?
Cevabın nedir?
Bir anne baba çocuğuna bakmakla yükümlüdür! bir baba kızının arkasında durmuyorsa bazı şeyleri karşılamıyorsa maddi özellikle manevi genç bor kızın içindeki boşluğu doldurmak için başka yollara yönelmesi kaçınılmaz oluyor. Ne gibi mesela? Karşılaşıyorum bu sitede kız 18 19 yaşında babası yaşında ki adamq aşık oluyor neden çünkü babadaki eksiklikleri başkasında arıyor! Kız gidip orspu olcam Dememiş sinirlenmiş öyle mi olayım demiş! Ne kadar ön yargılı milletsiniz yaaa!
105 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun sonunda beni anlayan biri.
Soran+1 yılSanirim oyle yapicam uniye hazirlanicam cok ders calismam lazim ama biseyler icinde fedakarlik yapmak zorundayim :(
Soran+1 yılAmin cok sagol canim :(
En İyi Cevaplar
+1 yılYa gizli gizli çalış part TİME is dolu öğrencilere illa o iş mi olacak sacmalama babam bana da para vermiyor görmüyorum bile ben babannemle kalıyorum ama kendi parami kendim kazanıyorm saçmalama doğru düzgün çalış işte
10 Yorumla
Para & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı. Part time işler var oralarda çalışabilirsin. Her paraya ihtiyaç duyan senin dediğin işlere mi giriyor? He canım bunu istiyor diyorsan o zaman yapacağım bir şey yok.
Okulla işi aynı anda yürütemem demişsin diğer yorumlarda ama okulla soruda belirttiğin işi beraber götürebileceğini düşünüyorsun ki sormuşsun herhalde!
O kadar sıkıntın varsa git namusunla part time bir işte çalış ya da burs veren kurumlara başvur.10 Yorumla
Düşüncesi bıle kotu öyle bişey deme bıle bence. Calıs part tıme normal. Yeterkı iste. Tanıdıklardan sor soruştur. Olmadı ozel mesaj at ben senı işe sokarım. part tıme normal masabaşı.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
58Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılcanım bende okuyorum istersem babam para gönderirde ben öyle pek sevmiyorum iş buldum bir kafede okulumdan arta kalan zamanlarda garsonluk yapıyorum elde ettiğim gelir bana yetiyor
32 Yorumla
Soran+1 yılUniye hazirlancam bu sene inemli benim icin :(
+1 yılo nasıl bir baba ya kız çocuğu bu be bir tanede benim başımda var üniversitede okurken adım otlakçıya çıktı herkes yazın cıvıl cıvıl dolaşırken ben botla dolaşıyordum. :( :( :( :( :(
03 Yorumla
Soran+1 yılDusuncesizler :(
- +1 yıl
Ay yazik ya
- +1 yıl
benim bir kızım olsa bir an olsun gözümün önünden ayırmazdım pamuklara sarardım onu imkanım olsa yardım etmek isterdim sana chp gençlik kolları başkanlıklarına git en çokta chp çok yardımcı oluyor benim param bittiğinde chp ye gidiyordum yemek yardımı kitap para yardımı yapıyorlardı allah yardimcin olsun. :( :(
+1 yılne biçim bir kızsın sen yaa!!! ayağını yorganına göre uzatmayı öğren!
22 Yorumla
Soran+1 yılOlmayan yorgana mi?
- +1 yıl
Öğrenciler için uygun işler var part-time.. Şikayetleneceğine çalışabilirsin.
Vermiyo ne demek ya ne bicim babalik bu? Aklindaki sacmaliktan vazgec savciliga suc duyurusunda bulun ozamanda yiyosa vermesin.
24 Yorumla
Soran+1 yılIse yarar mi
Soran+1 yılSagol arastiricam
+1 yılOkurken çalışan bir sürü insan var..2 yıldır kendi mesleğimde çalışıyorum.25 yaşındayım. Ve üniversite yıllarımda farklı yerlerde çalışarak kendi ayaklarımın üzerinde durdum.. Demekki isteyince oluyor. Parttime iş bulabilirsin..
00 Yorumla
+1 yılAynisini aynen banana desene tepkisi ne olacak merak etim 😊 o zaman verir helhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum zaten ben baska yolla bulurum o zamam diye bagirip kalkiyo duramazsin bu evde ondan snra flan diyor
Her para kazanan osplukmu yapıyor hem çalışıp hem okuyan okadar insan var sende onlardan biri olmayı deneyebilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılIkisini birden yurutemem
Soran+1 yılTek ben degilim evde iki tane dja cocuk var onlari napicaz part time aldigim para neye yeter?
Para & Ekonomi konusunda 5,1b cevap paylaştı. ben olsam gider çalışırım
üniversitede bir sürü imkan var
ve çalışan arkadaşım da çok
ama senin zaten aklına yatmış bu
para kazanmak için baaaşka yollara başvuracaksın09 Yorumla- +1 yıl
Haklisin kiz bahane ariyo gibi
- +1 yıl
Parayi kazanip isi hallolunxada cok pismanim sevgilim var nasil soylicem vsvs laflar
- +1 yıl
Aynen saatine 100 lira verim siftah benden... :dddd
- +1 yıl
Ben uyarimi yaptim ama hahahha nasil kaniyo
Soran+1 yılUni ye gitmiyorum uniye hazirlanicam bu sene deli gibi ders calismam lszim
sana yardımcı olabılecek akrabalarındamı yok? yoksa şayet en kötü ihtmalle sana yetecegını dusunuyorum kii öyle cafede calısırsın.
00 Yorumla
+1 yılYazik yaa. Aynisini benim kocamda bana yapiyo bncede hakediyolar da iste sen kendi namusun icin katlancan bosver dua et
03 Yorumla- +1 yıl
@incieslemmm :(
Soran+1 yılYa deli oluyorum birikmisim vardi altin falan param oldugu zaman yatirim icin almistim hepsini bozdurdum sifira indim bundan snrasi ne olck bilmiyorm
+1 yılEğer İstanbul da isen bana ulaş hic karsiliksiz edebildiğim kadar yardim ederim maddi manevi.
00 Yorumla
+1 yılTam olarak tanımıyorum ama ben ne halin varsa gör derdim, başka akraban yok mu?
00 Yorumla
+1 yılacaba burs allma sansın yok mu..
veyahut prime time calısacagin bir iş00 YorumlaOrospuluk mu geliyor ilk aklına. çalışmayı dene okuyup çalışan çok kardeşimiz var.
00 YorumlaBurs veren vakıflara başvurabilirsin. En mantıklısı o olur..
00 Yorumlahangi bölümü ya da kaçıncı sınıfta okuyorsun ve nerde oturuyorsun? sana iş fikri konusunda yardımcı olmaya çalışayım
02 Yorumla
Soran+1 yılLise 3 seneye uniye hazirlancam
- Para & Ekonomi konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılParan yok baban para vermiyor diye ''ospluk'' mu yapacaksın yani? :O
Ayıp ayıp yakışmıyor arkadaş lütfen :S
Gerekirse okuma NAMUSUNLA yaşa...00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnket şirketleri var bir de mc donalds burger king gibi yerler var oralarda hem part time çalışırsın hem okulunu devam ettire bilirsin.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılburs veren iş adamları var sürüsüne ayrıca part time işte bulabilirsin, bana kalırsa zengin bir koca bul bak keyfine :D
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah'a dua et ve sabret. elbette pisman olacak baban. okuyana kadar ise annenden veya kardeslerinde ister oda yoksa sabret parasizliktan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLC Waikiki burger mc Donald'sgibi yerde Çalışabilirsin ONLAR HEP ALIYOR. Kötü şeylere kalkisma. Adaletsiz dünya işte
10 Yorumla
+1 yılgir bir cafede çalış be kardeşim bu kadar basit. Kafanı yorma paranı da kendin kazan lafta işitme
10 Yorumlapart time işler var kafeler de falan orda çalışabilirsin mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbabası para vermeyen erkekler ibnelik mi yapıyor? İlla konuyu cinsellikle bağlayacaksınız, gt çalış namusunla.
11 Yorumla
Soran+1 yılOkul is nasil yurutucem
durumu anlat babana böylemi yapayım diye baban en uygun şekilde sana yardımcı olcaktır :) fikrime katılanlar ne diyorsunuz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim babam da öyle. haftasonları garsonluk yapıp harçlığımı çıkartıyordum ben.
31 Yorumla
+1 yılHafta sonu marketlerde ürün tanıtım elemanları arıyorlar araştır Ajansları
00 Yorumla
+1 yılannenden iste ve bak gör babadan hayır gelmezken başkası ne yapar onagöre düşün ayakların üzerine bas kimseye muhtaç olma
00 Yorumlatakma kafana sabret öyle kötü şeylerde aklından bile geçirme sonu hayatın boyunca izlerini taşıyacağın bir şey olur
00 Yorumla
+1 yılBir an once ekonomik ozgurlugumu kazanmaya calisirim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama olmuyor uniye hazirlancam yeni kitaplar almam lazim hic bide calis diyorlar nasil yurutucem
Verdigiyle idare edeceksin artik oruspuluk care degil
00 Yorumla
+1 yılÇalışmayı denemelisin başka yapacak birşey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılOkulla ikisini ayni anda yurutemem :/
- +1 yıl
Yürütebilen bir sürü insan var bunu düşünüyorsan para istemeyeceksin.
part time calisabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBu durumda yaşınız ve cinsiyetiniz önemli
00 YorumlaÇalış kendine kardeşim
00 YorumlaHem okuyup hem çalışabilirsin? Ospluktan iyidir :)
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 12,7b cevap paylaştı. TEV
KYK
Gibi burs veren yerlere başvuru yap.31 Yorumla- +1 yıl
kyk mı!!! kyk'nın taa anasını şey edeyim
internetten para kazanabilirsin bir kaç site var
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
- Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar para aliyorsun ayda babandan?
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 aydir para almiyorum yatirim icin altinim vardi onlari bozdurdum idare ettim normalde 200 flan veriyordu
- +1 yıl
Bir ise gir o zaman babanin eline bakma
- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılher para bulamayan or. uspuluk mu yapıyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayim nerden bulucam para soylesene okuyorum nasil calisiyim calissam ikisini birden nasil idare edicem ayrica tek bana degil evdeki kimseye vdrmiyor varlik icinde yokluk cekiyoruz iki tane daha okuyan cocuk var bu evde ne yapabilcegimi soyle o zaman
- +1 yıl
canım ben de babamdan para almıyorum.
hem çalışıp hem okuyorum.
part time çalışıyorum.
sen saçmalıyorsun şu an . - +1 yıl
Iyide bnde aynj durumdayim izin vermiyo markete dahi cikmamama napayim sence
- +1 yıl
@incieslemmm tanıdık birilerini araya sok. konuşsunlar o kdar da yobaz olunmaz kusura bakmada.
+1 yılGizlice arakla cebinden
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSu an naptin üzüldüm durumuna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpara vermek zorunda değil gir bir işe çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil degil bize bakmak zorunda
Cevap sahibi+1 yılyoo değil sonuçta size bakması için kimse kafasına silah dayamıyo istediğini yapmakta özgür ister verir ister vermez zorunlu değil ki sen hep birilerine bağlı yaşarsan hayatta kalamazsın
+1 yılhadi gel yap. ilk şukuda benden olsun :D
00 Yorumla
+1 yılYolmalık erkek arkadaş edin.
11 Yorumla- +1 yıl
Hqhah
gıt calış ya ayıp be1!
15 Yorumla
Soran+1 yılOkul is nasil yurutucem solesene?
Soran+1 yılYa calisamam benim sdece ders calismam lazim uniye hazirlancam :'(
- Para & Ekonomi konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılhemen aklınıza niye orospuluk geliyorsa?
00 Yorumla Düzgün bir iş aramak en iyisi
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 323 cevap paylaştı. para kazanmanın yolunu bul babandan da uzak dur
00 Yorumlaçalış illa orsplk yapacaksın diye bişey mi var
10 Yorumla
+1 yılsana bir çare buldum
02 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
anlatirim istersen
İnternetten para kazan
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
Gizli Üye(30-35)+1 yılne biçim baba bu gerizekalı herif
03 Yorumla
Soran+1 yılOkul is nasil yurutucem dedigi lafa bak ya
Kaçamak yap, isteklerin karşılanır ,)
00 Yorumlao* olacağına normal part time iş bul çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizimki de seninkinin alt versiyonu gibi bişey.
10 Yorumla
+1 yılhayat senin istediğini yap
00 Yorumlaben vereyim günlük 200 TL uygun mu
00 Yorumlacalısmıcaksan nerededen bulucan sorması ayıp :)
00 Yorumlabu kafayla senden bı halt olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları