Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde saç boyamak kadar zor olan bir şey daha var, o da boya markasına karar vermek. Ama denediğim en iyi saç boyası markasından sonra bu benim için çok pratik oldu. Kalıcı, parlaklık veren ve aynı zamanda bakım yapan bir saç boyası arıyorsan sana harika bir önerim var, Palette Deluxe!

Palette Deluxe saç boyaları Evde saç boyamak hiç bu kadar pratik olmamıştı!

Boyayı karıştırmak ve uygulamak çok basit. Oksidan losyonlu şişeye tüp krem boyayı ekle ve homojen bir karışım oluşuncaya kadar çalkala. Saç boyası uygulamaya hazır! Ellerin de ortalık da kirlenmiyor. Saçlarını tutamlara ayırıp eldiveni giy ve boyamaya başla.
40 zengin renk seçeneğiyle istediğin tonu kolayca bulabilirsin!

Geniş renk skalası Renk skalası o kadar geniş ki istediğin rengin her tonunu bulman mümkün. Mesela, kahverengi saç boyasının koyu tonları da mevcut, açık tonları da. Sarı ışıltılı ya da turuncu yansımalı... Tercih senin. Eğer beyaz kapatmak için tercih edeceksen de rahat olabilirsin. %100 beyaz kapama özelliği var.
İçeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçlarını boyarken bir yandan bakım yapabilirsin.

Değerli marula yağının eşsiz parlaklığı İçeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçlardaki eşsiz parlaklık 8 haftaya kadar devam ediyor. Ayrıca boyayı durulama sonrasında zengin saç bakım maskesiyle de saçlarını güçlendirirsin. Saçların boyadan dolayı sertleşmez ve yıpranmaz. Yumuşacık olur.
12 renkten oluşan Palette Deluxe Yoğun Renkler serisi koyu renk saçlarda bile etkili!

O kadar başarılı renk pigmentleri var ki her bir saç telini iyice sarıp kalıcı ve etkili bir renk ortaya çıkarıyor. Üstelik kutuda gösterdiği sonucu birebir elde ediyorsun. Sonucunda hayal kırıklığı yaşamıyorsun. Koyu renk saçlara sahipsen tercihin Palette Deluxe Yoğun Renkler serisinden yana da olabilir.
Karar vermek zor olsa da benim seçimim: Palette Deluxe 4-0 Kahve!

Palette Deluxe 4.0 Kahve Doğallığı ve sadeliği seven biri olarak Kahve tonunu tercih ettim ve sonuçtan her zamanki gibi çok memnun kaldım. Kutuda ne görünüyorsa birebir aynı renk tonu çıktı ve inanılmaz güzel bir parlaklığı var. Saçın yıpranmış görünmüyor, herkes nasıl bakım yaptığımı soruyor. Hepsi Palette Deluxe saç boyası sayesinde! 🌺
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
En Kaliteli ve En İyi Saç Boyası Hangileridir?
Dünyanın en kaliteli saç boyaları listesi,
- Palette Deluxe - Schwarzkopf (Pure Color) Saç Boyası,
- Loreal Paris Saç Boyası,
- Koleston Saç Boyası,
- Davines Saç Boyası,
- Phyto Saç Boyası,
- Wella Saç Boyası,
- Matrix Saç Boyası,
- Sarah Parker Saç Boyası,
- Garnier Saç Boyası

En kaliteli saç boyası Schwarzkopf Benim saç boyası tavsiye listem bu şekildeydi. En iyi saç boyası markası kişiden kişiye göre değişmektedir. kişinin istediği görünüme, ten ve göz rengine göre değişen saç rengi talepleri de beraberinde birçok markanın en kaliteli saç boyası önerileri listesine girmeye hak kazanmasına olanak vermiştir. Özellikle evde saç boyayan kadınların listesi daha kabarık olacaktır.
https://www.youtube.com/embed/leEyYf7R7MkEn Kaliteli Saç Boyası Markası Nasıl Bulunur?
- Kişi saç rengine karar verirken ten rengini ve giyim tarzını dikkate almalıdır. Esmerlere ve beyaz tenlilere yakışan saç boyaları farklıdır.
- Seçeceğiniz saç boyası renginin saç tipinize uygun olduğuna emin olun. Özellikle kalın telli saçlarda boyanın tutması daha zordur. Eğer saçlarınız kalın telli ise aykırı saç boyalarını kenara bırakmanız gerekebilir.
- Son olarak ise en iyi ve en güvenilir saç boyasını seçmek gerekir. Burada kuaförlerin kullandığı saç boyalarını dikkate almanızı öneririz. Müşterisini ve itibarını kaybetmek istemeyen kuaförler en iyi, en kaliteli ve en güvenilir saç boyasını kullanacaktır.
- Beyaz saçları kapatmak için en iyi tutan saç boyası markalarını tercih etmeli, öncelik olarak renk pigmentasyonuna dikkat etmelisiniz.
Palette Deluxe kullananlar ne diyor?

Palette Deluxe Kullananlar ve Yorumları Palette Deluxe saç boyası kullananlardan biri olarak ben renk pigmentasyonuna bayıldım, renk yoğunluğu mükemmel. Beyazları çok iyi derecede kapatan bir saç boyası. Üstelik içeriğindeki değerli marula yağı sayesinde bir yandan saçlara bakım da yapıyor. Boyama sonrası nemini kazanmış, yumuşacık saçlara kavuşuyorsunuz :)
Kullanıcı yorumları için: Palette Deluxe 6.0 koyu kumral kullananlar nasıl buldu?30 Yorumla
+1 yılBen Palette Deluxe kullanıyorum ve memnunum. Garnier'de aynı şekilde ancak koyu renkler veriyor saçımdan dolayı o yüzden karıştırarak kullanıyorum mesela kumral ve açık papatya rengini karıştırıyorum ve boyuyorum gayet güzel oluyor bal köpüğü karamel çıkıyor :)
21 Yorumla
+1 yılLoreal Excellence ve Palette Radiance serilerinden çok memnunum:) Özellikle kızıllarda çok başarılı rengin tutuşu konusunda. Kutudakinin aynısı oluyor:)
224 Yorumla- +1 yıl
:D öyle sanırım.
- +1 yıl
saıkmısın sözüne demedim öyle yanlıs anlasılmasın.severim seduceri :)
- +1 yıl
sorun yok:) dimi sevilen arkadaş :)
- +1 yıl
küstü :)
- +1 yıl
küsmez o gerek yok böyle seylere :) ama yazdıgında epey etkili bi cümle kabul:)
- +1 yıl
:) saolasın. diye cevap verip odunluk yapmıs olmam dmı :P
- +1 yıl
öykününannesi diyeyim ismi paylasmaya gerek yok :D teşekkür ederim degerli düşüncelerin için
mmm sapıklık ifadesi olmadıgını ve en azından beni arkadasımıza ve dolayısıyla genele aktardıgın için.. küsmek yok , hepimiz arkadasız burası güzel bir platform .. gülmek eglenmek ögrenmek paylasmak güzel.. teşekkür tekrar.. :D - +1 yıl
mmm beklenen cevap geldi. :)
- +1 yıl
çok naziksiniz yahu siz.hepimiz kırılcaz nezaketten şimdi :D
- +1 yıl
şu dk itibariyle sevmiyorum ozaman hahah :D
- +1 yıl
:Ddaha fazla sulandırmayalım bence soruyu.iltifatları özelden kabul edin artık :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
+1 yılBoya, istediğiniz rengi her zaman hazır boyalarda bulamazsınız. En iyisi mi bir kuaförde yaptırın saçlarınızı, renk kaygınız ve memnuniyet sorununuz olmaz. Ayrıca istediğiniz renk olmazsa kuaföre çıkışabilirsiniz fakat hazır boyayı evde yapıpta istediğiniz gibi olmazsa kendinizden başkasına sinirlenmeye hakkınız yok:)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlis kesinlikle neva coloru öneriyorum yanı her boyayı her işlemi saçıma uygulamış biri olarak söylüyorum bunu rengi tam veriyor kuaför boyası zaten ucuz diye kullanamam diyenler çok ama en iyi rengi verdiği gerçeğini değiştiremez diğer markalara gelirsek kolestonun boyaları 1 haftada alıp gidiyor palette çok güzel renk veriyo ama oda cabuk akıyo garnieri hiç önermiyorum en iyisi neva color kalıcılık ve renk olarak
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKutuda göründüğü gibi durmaz hiç bir boya maalesef annenin saç rengine göre farklılık gösterir, gratiside gidiyorsun loreal alıyorsun market vs yerlerde çakma oluyor genellikle absürt biyer den alma derim
00 YorumlaKuaför boyaları, saç renklendirme işlemleri için kullanılan özel formüle sahip ürünlerdir. Bu boyalar genellikle kuaför salonlarında profesyonel saç stilistleri tarafından uygulanır. Saç boyaları geniş bir renk yelpazesine sahiptir ve farklı tipte saçlar için özel olarak formüle edilmiş ürünler bulunabilir. Bazı yaygın kuaför boyası türleri hakkında aşağıdaki linkten bilgi alabilirsiniz.
00 YorumlaKoleston'u öneriyorum.. Ben hatta Natural olanını kullandım kendi saç rengim gibi duruyordu tavsiye ediyorum..
03 Yorumla
+1 yılPalette kullanıyorum hep kendim boyarken ve bir kere bile pişman etmedi. Sadece sarı tutmadı o da açmadan zor zaten.
10 Yorumla
+1 yılSyoss baya iyi anneminkini boyamistim siyaha ben karamel kestane falan icin koleston a boyuyprum memnunum ondan siyahini denemedim
16 Yorumla- +1 yıl
Bende beyaz var o yuzden kullaniyorum :)
- +1 yıl
Evet var baya
+1 yılBenimkinden biliyorum Loreal kullanır ve memnundur. O hiç değişmiyor ama kadınların önerisi daha iyi bu konuda.
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılBoyamayin kimyasallar saçın rengini yok götürüyor beyazlamaya basliyor ayrica saçları yipratiyor o boya
00 Yorumla Merhaba kızlar ben Zigavus'un bitkisel saç boyasını kullanıyorum. Çok memnunum saçlarıma zarar vermiyor ve renk kalıcı oluyor.
00 Yorumla
+1 yılTabikide koleston bide eczaneden koleston saç renk açıcı alıyosn ikisini karıştırıyosn harikulede bir sonuç çıkıyor yalnız oksijen değil renk açıcı
03 Yorumlasaçlara hiç bir şekilde zarar vermiyor ama boyanın rengini açıp saçta tam olarak o arkadaki gösterilen rengi vermeyi sağlıyor
+1 yılLoreal öneririm :))) ama kategorinin flört olması ilginç
01 YorumlaBence hic boyatma boyali degilse boyatmak pismanliktir.
10 Yorumla
+1 yılKoleston kalıcı ama kimyasal çok Alma loreal iyi palette çabuk akar
10 Yorumla
+1 yılGarnier'i öneririm. Amonyaksız. Saça verebileceği en az zararı verir. Diğer markalardan daha masum
10 Yorumla
+1 yılSiyah zaten süper bir renk bilmiyorum vardı da bildiğim unuttum
12 Yorumla- +1 yıl
🙂🙂🙂tabi ki
Siyah mavi, yap o çok hos. Sacimi hic boyatmadigim icin marka öneremeyecegim
10 Yorumlaloreal abi yüzyılın markasıdır dogrumu yazdım :) loreal di demi o :D
10 Yorumla
+1 yılsarı ve kızıl tonlarında palette iyi, kahverengi ve siyah tonlarında da koleston iyi bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen loriel parisi palette ve bir marka daha kullandım hel siyah ve gece mavisini iyiydiler ama benm saçımdan mi kaynaklı bilmiyorum ama çok çabuk akip giti 1 ayda 3 boya da öyle yapti ama çok güzel boyalar
10 Yorumlatenin hangi renk foton olsaydı dha rahat karar verirdik :/
00 Yorumla
+1 yılkızıl tamda burdakinden😉
00 YorumlaKoleston disinda hepsi iyi Loreal biraz daha profesyonel
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılloreal ama o senlede alakalı kepek için şampuan felan kullanmaman gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkoleston canım sarı yapmıştım hastalıklı gibi durdu hemen gittim kahve aldım anlıyacağın aynı günde 2kere boyadım saçlarıma bişey olmadı kolestondan vazgeçmem
01 Yorumla
Gizli Soranherkes kolleston diyo bende ondan alayım bari
Palette dedim ama loreal da iyidir en azindan ikiside saci sertlestirmiyor
00 Yorumlahiç boyatmadım saclarımı biliyorum ama avonun sac boysını pek övüyolar. cok iyiymiş öyle duydumm.
00 Yorumlakuaförlerin kullandığı goldwell marka çok iyi piyasada bulursan al ama sanmam.. diğerlerinde schwarzkopf palette ve loreal paris iyidir.
00 Yorumla
+1 yılLoreal paris elseve çok güzel yapıyor bakmalısın mutlaka :)
10 Yorumla
+1 yılhir up kullanıyorum ben. accık istediğimden koyu oluyor ama
11 Yorumla😄 ahahahah
+1 yılKestane kahverengisi dene tabi ten rengi faktoru ve iklim faktoru de onemli.
04 Yorumla- +1 yıl
Anladim. Bulabildiniz mi bari
- +1 yıl
Nasip kismet
Saç boyasının kalitelisi olmaz hepsi de zararlı bitkisel çözümler bulun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhepsinin ismi güzel yaa seçemedim şimcik :D l"oreal daha seksi gibi isim olarak :D ( hiç saçımı boyamadım hangisi iyi bilmiyorum ben isme bakıyorum :D )
00 Yorumla
+1 yılLoreal Paris, Koleston. Şuan saçımda aynı boya var Kolestonun 4 ay oldu yaaa :D
03 Yorumla- +1 yıl
esmer oldugum icin sarı hic kullanmadım :( bu acık kahve gibi bir sey.
Saç Bakım konusunda 10,3b cevap paylaştı. Sarı renk Garnier aldim saçlarım kahve rengi oldu :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılparaben hatta alkol ve parfüm içermeyen bir saç boyası kullan hem yakmaz saçlarını ama pahalı olur işte
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılloreal paris amnonyaksız en güzel saca zarar vermiyor.
00 Yorumla loreal tek geçerım.su ana kadar dıbım ayrı uçlarım ayrı hıç olmadı loreal sayesınde.
02 Yorumladoğru secim bilyim :D
Arkadsm benim
Annem kuafor AKOS marka boya oneririm03 Yorumla
+1 yılKoleston çok iyidir.Çok kaliteli yani iyi işte koleston al. :))
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılloreal paris kesinlikle bide threea var ama onun fiyatı uçuk biraz
01 Yorumla
Gizli SoranTesekkurler
Şimdiye dek hep kolestonla boyadım bir sorun yaşamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSyoss profosyonel kalıcı boya.
Ben bu boydan memnunum baya00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçına yazık olur oryal kullanman gerekecek, manic panic iyi
00 Yorumla
+1 yılPhyto.. bir Fransız markası süper bir boya fiyatı diğerlerinin 4 5 katı
04 YorumlaBazı dermokozmetik eczanelerde satılıyor
Oralarda bulabileceğini sanmıyorum
Saç Bakım konusunda 15,3b cevap paylaştı. Uzun zamandır palette kullanıyorum, en iyisi mi bilemem fakat bana göre iyidir
01 Yorumla
+1 yılen iyisi Schwarzkopf saçı yıpratmıyor ve dökmüyor Zararlı madde ORANI az
00 Yorumlabir kuaför markette çalışan olarak bence en iyisi Schwarzkopf
09 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsaça en az zararı olan hangisi ise onu istiyorum :)
Gizli Soran+1 yılnasıl alabilirim
Gizli Soran+1 yılOlur ist yaşıyorm arkadşım koyu kestane istıom
Gizli Soran+1 yılmesaj at
loreal paris, şimdiye kadar en iyi sonucu onda aldım
00 YorumlaKızlar en iyi saç boyası markası = Filli boya :))) üstüne tanımam
12 Yorumla
Gizli Sorançok güldük
Walla market ürünü değil ama kuaforler de bulunan marka olmalı.
00 YorumlaLoreal mükemmel l 😡👑💄👛👠🎂🐱🐣🐹🐰🐑😊😄😱😳😒😍😷😨😘🙏😹😿💛💞🍑🍓🌼🍁🍀🌰🍇🍉🌈:-D ;-)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsaci basi bosver yemek pasta yapmayi ogren evde kalacan guzel bayan
10 Yorumla
+1 yılloreal paris ve syoss
03 Yorumla- +1 yıl
orginalinin dısındakini nadiren beğeniyorum
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılLoreal kokusunda güzel
00 Yorumla
+1 yılRengine göre değişir hangi renk alacağına bağlı
00 Yorumla
+1 yılBoyama bence iyi boyle
00 Yorumla
+1 yılSchwarzkopf veya koleston
00 Yorumla- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri