Şöyle bir motoru alabilmek için gece gündüz çalışıyorum çocukluğumun hayalidir yemiyorum içmiyorum aldığımı direk bankaya yatırıyorum hedefim 20 bin ve elimde olan 7.5 küsür inşallah gelecek yaz demeyelim de kışa doğru...
Motorun karsisina araba cikartmayin Allah askina :D cok gicik oluyorum motosiklet nere araba nere :D sen kutu gibi seyin icin emniyet kemeri hava yastiklariyla dolanirken... neyseee :D
Tek amac gorsellik degil :)) dort tarafi kapali , hava yastikli , guvenli 4yere sabit tekerlegi olan herhangi bir arabayla 2 teker bir tutulmaz adamlar ruzgarla dans ediyor :D siz nerdesiniz :D
Motora binmediysen muhtemelen anlatamam ama arabayi direksiyon ve assagidaki pedallariyla kontrol edersin ama motoru ayagindan kafana kadar butun vucudunla kontrol edersin araba ve motor surus disiplini birbirinden cookkkkk farkli oyuzden hicbir araba ve motor kiyas edilmemez
Yaa iste bu yonden bak olaya anladın mı örnek mesela sen gidiyosun motorda birden biri gelip çarptı ölüm riski yuksek anladın mı :D arabada yine bir sansın var seni koruyo.
Ben motor kullaniyorum zaten daha tehlikeli oldugunun farkindayım ama zaten 3 gunluk dunya bari sevdigim birseyi yapayim basima gelecek varsa zira beni bir sekilde bulacaktir zaten olmeyim diye motoru biraksam yarin yolda araba carpmayacagi ne malum :D bosver
Bosver mi :) canının kıymeti yok anlasılan neys :D Benim 1 hafta once dayım motordan kaza yaptı şu an yuruyemiyoda ondan dedim dikkatli ol diye neys iyi geceler.
En İyi Cevaplar