Mobylette tarzi bir sey bu sadece. Cafe racer olmaz bundan. Incecik minicik kucuk motorlu bir sey bu. Parana yazik. Ceviremezsin de. Incecik tekerler , incecik bir şasi. Olmaz. Mumkun degil.
Dededen kalan depodan çıktı.. Orjinal motoru onarmaya çalışırken 400 gaymem gitti... çalıştı ama yürütemedim değişik sorunlar varmış alt motorda.. bende motorunu her şeyini söküp attım... yerine 97 cc mondiali taktım 7 hplik... bir binlik gitti... arkaya Küba çıta lastiği taktım 200 gibi gitti.. fren tertibatıydı seleydi şuydu buydu derken iki bine 80-90 yapabilen böyle bir motor ortaya çıktı gidebilen ve daha geliştirilebilrmi diye düşünüyorum sadece...
Birde cc düşük yemez derken ne anlatmaya çalıştınız?
Olmaz dostum.. kalip olarak musait degil. Az biraz sekil verip modifiye klasik diye satabilirsin anca. veya yadigar olarak kullanirsin guzel bakip.. cocuguna bile kalir. Ama dedigin sey haline gelmez bu motor. Ya yapacak adam yapar yine ama motoru sil bastan yaparlar , harcayacagin parayla gercegini alirsin zaten. Astari boyunu gecer. Bence ugrasma. Yadigar olarak kullan
Galiba haklısın sağ, ol...100 kilometrede 2.2 litre yakıyor en iyisi ondan faydalanmaktı 😀
Aynen. Enteresan bir makine. Iyi bak ve sadece keyif icin kullan. Bakarsin bir gun hasta bir manyak denk gelir. Bana bunu sat kac paraysa verecegim der o zaman degerlendirirsin. Motoru cok cok onemli degil , en baba rektifiyesi 900 lira zaten. Sen metal aksama iyi bak paslanmadan koru vs. Bu yeterli
Gidişi de çok enteresan ve kalkışta aynı kategoride yemediği motor neredeyse yok... sadece eski iki zamanlı Yamaha bws ile eşit kalktı... delight, beat, neos spacy hepsini kalkıştan 80 kilometreye kadar yiyor... ilk vites 43 ikide 70 yapıyor ama sonraki iki vitestede rampa yoksa 85i geçmiyor... sürüş zevki, sesi çok iyi, kalkarken güzel böğürüyor... sürüş zevki ise bir pcx ile aynıya yakın yeni motorlara eş yani...😀
Sağ, ol sen nerelisin bu arada?
Hımm ben Fethiye de oturuyorum eğer yakın olsaydın yakından bak talip olmak istersen derdim neyse...
Buna para harçayıp çevirmeye çalışacağına. Para biriktirip bunuda satabilirsin. Değmez yani. Yapmaya çalışsan gene olmaz öyle söyleyeyim. Her tarafı ince bu motorun. Ve CC düşük yemez yani
97 cc 7 beygirlik mondial cup var bunda... incelikle ilgisi ne bir de onu anlamadım Racer kalın mı olmalı? Gisişinde pek bir sorunda yok 90-95 hıza kadar da çıkıyor...
Birde cc düşük yemez derken ne anlatmaya çalıştınız?
Cevap
1Cevap
Hayır sayılmaz cafe racer böyle olmaz kardeşim bunlar mobilet olarak geçiyor diye biliyorum
Peki nasıl olur bu ona nasıl evrilebilir?
Bu olmaz çok zor kardeşim sana örnek atabilirim ama nerden
Muğla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar