liseli kızların geldii durumamı yanalım yoksa erkelerin yaptıklarınamı?

Burada kıza yancak alemi yok. Liseye yeni geçmiş büyüdüğünü düşünüyor ve o yüzden böyle giyiniyor. Burada ona yürürdüm gibi cevap yazanlar utansın. yani tamam 15 yaşında olabilir ama o yaşıma göre nasılım diye soruyor. adam altına alacağı kadına düşünerek cevap veriyor. Yani bu görüş değişmeli.
büyüdüğünü düşünüyor ama o insanlarda tavsiye vermeliydi erkekliğimden utandım
büyük ihtimal ama birisi ufaksın demiş demekki büyük
tamam büyümedi ama lisede bizde yaptık yani lise 1 e gidip lise 2 yle çıkan kızlar gibi. yani güzel olduğunu düşünüyor ve erkekler sevgili giyim kuşam ve vücudunu keşfetmeye bu yaşta başlıyorlar. yani kızda hayata dağir öğrenme ve heveside var. yani uyarılmalı doğru yol bu denmeli. yani burada olması bile gerçek hayatta olmalı.
devir değişti artık elimde bir resim var 14 yaşındayım seviglimle nasıl yakınklalşabilirim ikimizde istiyoruz diye kaşarlık merakı var bunlarda
tamam cinsellikte yazsa idi bende kıza kızardım ama yazdığı yer nasılım bölümü. zaten 16 yaşındayım 14 yaşındaki kardeşimi yapmalıyım diye soru soran malları katmıyorum bile.
bilmiyom liseliler hep zomuşlar artık
seneye kalmadan aklı başına gelir merak etme
sen öyle san lise 3 gelsin bakireliği kalmaz
akılsız ise öyle olur ama aklı var ise düzelir
kızlarda akıl varmıki hele o yaşta bugun 2 kere kızın hesabını kapttırdım netten konuştugu kşiiye ilk gün aşık olmuş buluşcam bilmem ne yapcam sarılmak istiyorum demiş
o zaman yazık yazık
bak şimdi yorum yaptım 17 yasında kız filipinlerden sevgilim var diyo filipinler ne demek yaa japonya gibi uzak akıl var mı :D
Zaman cok kotulesti be dostum. Yeni nesil serbestlestikce azgin sayisi da dogru orantili artti. Iste son durumda bu :/ kotu bir tabloyu gozler önüne sermissin tebrik ederim ;)
aynen öyle herkes birbirinden yüz bulmuş
Alan memnum satan memnun derler ya oyle işte :/ kiz kendini ve egosunu tatmin etmek icin fotoğrafı koyuyor hödüklerde teker teker dökülüyor
kız 18 olsa neysede 15 ne yaa
Cocuk daha cocuk :/ yeminnen rezil durumdayiz
öyle
Sübyancılar işte o şahıslar :) Sabiye bakılırmı be :S Ben şurada 19 - 20 yaşındaki kızın yorumuna yorum yazarken utanıyorum benden yaşça küçük diye ben bunlara bir saydırırım ne ailesini bırakırım nede sülalesinide :s
Reha muhtar deyimiyle ben onlara... demek isterdim ama diyemiyorum...
aynen
Her ikisinede tabiki. Nesil nereye gidiyor. ne hallere geliyoruz.
Cevap
3Cevap
Her ikisine de yanalim ikisinide bir anneyle baba yetiştiriyor ama nasıl bir anneyle baba orasini bilemicem artik. Çocuklarıni yetiştirirken ahlaktan yoksun bireyler olduklarını gormuyolarsa bunun en büyük sorumlusu onlardır diye düşünüyorum.
kızda haklısın da ordaki erkjekler zaten babalık çagında lar
Liseli bir kızın bunu giyinmesine yanmayacaksın onun için bu bir heves. Asıl problem çocuklara cinsel obje olarak bakan pisliklerde.
o kızı uyarmak yerine resmen asılıyolar
bunda haklısın o konuda biriside eteğin kısa az uzun giy demedi. herkes yol bulmakla ilgilendi. kızdaki heves ve illaki giyecek ama öyle diye yavşamanın alemi yok
Liseli kızın bu etekle bu sitede bu soruyu sorma amacı ne
Bu erkekler genelevde mi dünyaya geldiler?
Benim aklıma da bu sorular takıldı.
soruyu sorma amacı resimden belli erkeklere bişey dicem sana ayıp olcak
15 yasında kıza saldırıyorsan kusura bakma fesatsın
@olalala852 fesat kim?
sen
@olalala852 neredn cıktı bu soruyu nasıl okuyosun?
İştebunlar hep Türk abazalığı. Bir şey yazma beğendiysen bile küçük kız be.
o gözle bile bakmicaksın
iğrenç bir durum, vicdanı unuttum ahlak da kalmıyor artık
çağdaş modern bir lise öğürencisi dir sorsak
Ben o erkeklere yanalim derim abi. Küçük daha öyle şeyler yapabilir ama bu yorum yapanlar sözde ergin bir birey. Tam şerefsizler.
Kızda bacaklarını açmayacak abi.
kardeşim kız 15 yaşında aklı bir karış havada
Tamam işte onunda aklı bir karış havada olmayacak. Ki eminim kız bu erkek milletinin farkında. Hatta önlemini gizli kullanıcı olarak sormakla almış. Bu kıza herşey müstahak
orasıda öylede en azından uyarsınlar bari
Neden sen uyarmıyorsun. :)
ben oraya liselerdeki rezilliği görün yazdım uyarı olarak anlasın
kızın suçu şimdi erkekleri suclamayin burada
şöyle düşün o yaşta kızın aklı bir karış havada olgun değil o kız actı diye benim askıntı laflar etmem gerekmez
neresi kızın suçu bırak be. nasılsın bölümündeki soruya yavşayan erkekte sorun. kızın suçu ne. o konuya baktın mı. eteğin boyu kısa biraz daha uzun giy diyen yoktu. kızda değil erkeklerde sorun.
@meraklıkız12 haklı nasılım sorusunda nırmal kızlara bile yürüyolar
kızın duymak istediği bunlarda olsa uyarılmalı
tamam bunu bulmak istiyor olması önemli değil. erkeklerin yıllardır elime kaldım karı bulun l*n bana modundan çıkması lazım.
İkisi de değil, elli yaşında da olsa yürür bunlar.
İki tarafta normal değil.
o* çocukluğu.
keşke açabilseydim isimlerini
16-17 olsa neyse yaaaav 15 cocuk resmen
ben 18 den aşağısını kabul etmem ki yorum yapanlar 25 üstü ya da ergen
25 üstü gözüküp erken olanlar o erkekelr merak etme sen
degil tabi ki
ne hale gelmişz
insanligin gidisati kötü
kızların özentileri
özenti ucuruma sürükler... her Zaman söylerim
aileleri bakmıyosa benmi bakayım
gün gectikce hersey zorlasiyor... cocuklari egitmek bile zor ya gercekten ne desek bos
ilerde hayırlı evladım olsunda bunları gördükçe insan kız evlet yetiştirmeye korkuyo
Amin, dikkat etmek gerekir
haklısında bakalım
Değil 😡😠😡😠
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar