Türk erkeklerinden nefret ediyorum neden sapık ruhlusunuz? Taciz vakası?

Türk erkekleri neden böyle anlamıyorum? Artık hepinizden soğudum. Yabancı erkeklere kurban olayım hiçbiri sapık ruhlu değiller gece vakti bile başına birşey gelmeden gezebiliyorsun dışarıda.

Neyse konumuza gelelim kuzenimi çalıştığı işyerinde taciz etmiş sapığın biri duvara sıkıştırmış senin o güzel dudaklarını öpücem demiş olayın ilginç tarafıda orada çalışan tüm kızlara yapıyormuş. Müdüre şikayet etmişler müdürde sapıktan yana olmuş.

-Annemide çalışırken taciz etmişler adam pipisini açıyormuş bu nasıl iğrençliktir ya Allah belasını versin bu sapıkların.

- Bizim apartmanda yaşlı bir moruk var annemi apartmandayken şıkıştırmış ohh falan demiş benide markete indiğim zaman karşıma çıktı apartmanda göğüslerimi sıktırdı bağırdım ama daha ileriye gidemedik çünkü rezil olurduk birde bu olay var (elaleme rezil olma, adın çıkması) sırf bu sebepten ötürü kızlar ses çıkartamıyor.

-Küçükken 13 14 yaşlarındayken sabah okula giderken bisikletli bir adam dibimden geçerek elini popoma değdirip gitmişti

Nefret ediyorum türk erkeklerinden :( Evlenmeyeceğimde kocamda tacizci ve sapık olabilir başkalarına öyle yapabilir. Sonuçta bu sapık ve tacizcileri aileleri iyi biliyor haberleri yok ama kocaları elalemin karısına kızına sapıklık yapıyor. Midem bulanıyor artık

Türk erkeklerinden nefret ediyorum neden sapık ruhlusunuz? Taciz vakası?