Çok çirkinim paramda yok hayatım boktan. Acısız intehar yöntemi önerir misiniz?

Çok çirkin olduğum için ortamım yok kız arkadaşım yok..
Böyle hayat olmaz olsun diyip gelecek kurma hayaliyle biriktirdiğim parayla Türkiyenin tamamı ve dünyanın bir kısmını tek başıma gezdim. Hala da gezmeye devam ediyorum ama artık kenarda köşede 1lira param kalmadı. Kazancım artık eskisi kadar dolaşmama yetmiyor. Seyahatlarımı otostopla yapmak zorunda kalıyorum durup beni almak için arabayla yanıma yaklaşan insanlar tipimi görünce vaz geçip devam ediyor :(

Yurt dışında kalacak yer ayarlamak için sadece erkek couchlara yazıyorum onlardan bile %001 olumlu dönüş alıyorum.

O kadar çirkinim ki evdeki aynaları söktüm attım.

Düşünün venedik e pisa ve eiffel tower a momaco ya vs gidip fotoğraf çekmeye çektirmeye ihtiyaç duymadım.

Özetle artık bu tiple yaşayasım kalmadı...
Güncellemeler
+1 yıl
intihar kelimesini bilerek yanlış yazdım. Geçen yine intihar ile ilgili 1-2 soru paylaştm saniyesinde kaldırıldı. Sanırım soruda intihar kelimesi geçince otomatik siliniyor 😕
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten intihar edecem diyip kalan bütün paramıda ya herro ya merro diyip kumara bastım parayı 10a katlayıp çıktım 😄😄😄😄😄😄

Kumarhanede saçtıklarımı hiç saymıyorum bile 😄😄😄 gelene 10 gidene 20euro para saçtım kumarhanenin gözdesi oldum. İçeri girdiğimde yüzüme bakmayan çalışanlar çıkarken abi çekmeye başladı. Bir daha ne zaman gelirsin diyolar 😄😄😄 dışarı çıktığımda cebimdeki çakmagı masada unuttugumu fark edip almak için geri döndüm herkes elindeki çakmagı uzatıyor 😄
Çok çirkinim paramda yok hayatım boktan. Acısız intehar yöntemi önerir misiniz?