Durumun gerçekten zorlayıcı görünüyor ve bu tür bir stresle başa çıkmak zor olabilir. İlk olarak, yalnız olmadığını ve bu tür durumlarla başa çıkmak için yollar olduğunu bilmelisin. İşte bazı öneriler:
Öncelikle, maddi sıkıntılarını hafifletmek için yapabileceğin en önemli şey, gelirini artırmanın yollarını bulmak. Tecrübesiz olsan bile, yarı zamanlı işler veya freelance projeler bulabilirsin. Örneğin, kafelerde, restoranlarda, mağazalarda veya süpermarketlerde çalışmak mümkündür. Ayrıca, internet üzerinden yapılabilecek işler de mevcut; makale yazmak, veri girişi, online müşteri hizmetleri gibi işler deneyebilirsin. Bu tür işler genellikle tecrübe gerektirmez ve sana bir miktar gelir sağlayabilir.
Eğitimine devam etmek, gelecekte daha iyi fırsatlar elde etmen için çok önemli. Dershaneye gitmekten vazgeçme. Eğitimini ihmal etmemeye çalış ve mümkünse burs ve yardımlara başvur. Okul veya dershane bursları, maddi yükünü hafifletebilir. Ayrıca, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları bazen öğrencilere maddi destek sağlayabilir, bunları araştır.
Ailenle konuşarak, durumu onlara anlatman ve birlikte çözüm araman önemli. Annenle veya diğer aile üyeleriyle açık bir şekilde konuşarak, duygusal destek alabilir ve belki de pratik çözümler bulabilirsiniz.
Psikolojik olarak kendine dikkat etmen de çok önemli. Bu tür bir stresle başa çıkmak zor olabilir ve bir psikolog veya rehberlik servisiyle konuşmak, duygusal olarak desteklenmene yardımcı olabilir.
Kendine kısa vadeli ve uzun vadeli hedefler belirlemek de faydalı olabilir. Bu hedefler, maddi durumunu iyileştirmek için atman gereken adımları belirlemende yardımcı olabilir. Adım adım ilerleyerek, durumunu biraz olsun hafifletebilirsin.
Son olarak, kendini bu kadar değersiz hissetmemeye çalış. Güzellik veya tecrübe eksikliği, seni daha az değerli yapmaz. Kendine inan ve adım adım bu zorlukları aşabileceğine güven. Pes etmemek ve kararlı bir şekilde ilerlemek, seni daha iyi bir noktaya getirecektir.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. ben yerinde olsam evlenirim. hatunlugun kozu bu. bi tane erkek kafala. evlen. mis. bi bayan için cok da bi mesele değil bence. erkek araklamak mı desem ikna etmek diyim kızlar ıcın cok zor değil bence. güzel değilim demişsin ama yine az cok güzelliğin vardır be. o kadar mı kötü cidden. bilemicem. evlen direk bu dertler kökten bitsin:D
ama tabi sen bu cevabı realistik kabul etmeyeceğinden söyle cevap vereyim. belliki ya giderleri kısıcaksın ya gelirleri arttıracaksın. 2 yol var. para kazanmanın yollarına bakabilirsin. part time işler olur. kımısı yayıncı oluyor sosyal medyada. kımısı takipci kasıyor sosyal medyada tanıtım alıyor firmalardan. yazılımcısındır ordan halledersin. bebek bakarsın komsunun. ya da yaslı bi teyzeye bakarsın. kimisi fotograflarını satıyor.
01 Yorumla
Ben bunu 4-5 seneye yakın çektim babamı kardeşleri hep sömürdü hayatı boyunca hep borç ödedi adam sonra borçları bitti derken abim evlenmek istedi ve evlendi baya borç yaptılar babası yok babamın annesinden istemiyordu kardeşleri desen zaten hayatı boyunca sömürdüler yani kimse yardım etmedi onlara kaldı dediğim gibi 4-5 sene sürdü bu ve hâlâ devam ediyor arada bende kafayı yiyorum diyorum onlar bunlar ne güzel bir şeyler alıyor ben ne zaman alacağım diyorum ama sonunda bitiyor merak etme sadece sabret gidecekse para gitsin önemli olan sağlık kardeşim olunca değerlendir ama unutma 😅
00 Yorumla
Elinde fazla bir şeyler varsa mesela giymediğin iyi durumda kıyafet okumadığın kitaplar gibi ikinci el satan sitelerde satabilirsin
Yabancı dil biliyorsan çevirmenlik yapabilirsin
Dijital çizim yeteneğin varsa logo ya da herhangi bir şey üzerine siparişle çizim yapabilirsin00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yıliş bul bence
00 Yorumla Baban sana hafta da 500₺ veriyor, yeterli bence. Zaten öğrencisin idare et. Baban elinden geleni yapıyor, temel ihtiyaçlarını gideriyor, dershaneye gönderiyor, üstüne gidip üzme babanı.
30 Yorumla
+1 yılBu nasıl üsluptur böyle dehşet verici "güzelde değilim erkeğe kapak atayım" . Tam isabet o zaman. Kimsenin başını yakmayın. Erkekler böylelerini buyrun görün gözlerinizle. Bu nasıl bi zihniyettir kardeşim ya
20 YorumlaBiz erkekler ve bazı kadınlar, ekonomik sıkıntı yaşadığımızda birine kapak atmaktansa kendi emeğimizle para kazanmaya çalışıyoruz. Siz nasıl yaparsınız bilmem.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı şekildeyim Bi ara mekanda çalıştım ailem otelde biliyordu güzel kazanıyordum şimdi ailemi idare edemiyorum ama inan bu hayatta gördüğüm bildiğim en önemli şey para paran varsa o... değilsin öyle yani
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılBöyle bir şey yapabileceğimi düşünmüyorum...
Cevap sahibi+1 yılbacım bunlara prim verme bunlar menejerlik yapıyor kadınları mekanlara gönderiyorlar sözde menajerler mekan buluyorlar sonra kadınların üstünden para alıyorlar çalışmak isteyen zaten hangi mekana gitse alırlar
Cevap sahibi+1 yılee musterisin kıza ne katkın olacak anlıyorsun işte amaç kız düşürmek beleşe
Cevap sahibi+1 yılboş yapma benim gibiler yemez işine bak
+1 yılEl becerin falan var mı dolaptan bir şeyler yapıp satabilirsin mesela çok yapan var üstelik belediyenin ücretsiz kadınları destekleyen kursları da var bildiğim kadarı ile
00 Yorumla
+1 yılpara bulamayınca erkeğe kapak atma filtindeysen mümkünse sevgili yapma
20 Yorumla
+1 yılBöyle sefil biri evleneceği insandan dünyaları isteyecek. Alan erkeğe Allah akıl fikir değil, görecek göz anlayacak beyin versin 😂😂
00 Yorumla
+1 yılEvde paketleme işi veren şirketler var nikah şekeri, kafeler için kağıt peçete, karton bardak vs bunları deneyebilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Parça başı ücret veriyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerak etme ölmezsin. ben 30uma geldim psikolojik hastalığım yüzünden evsen bile çıkamıyorum ailem fakir babam temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyor. en son 2 yıl önce kıyafet almıştım hala ölmedim ama sağlam da değilim ;)))
03 Yorumla- +1 yıl
Sizin rahatsızlığınız nedir yani tanısı nedir tam olarak? Sormamda sakınca yoksa tabii
bahaneler bahaneler. Sanarsın her çalışan tecrübeli bi sen tecrübesizsin. Hafatada bir kaç gün temizliğe gitsen her türlü paranı çıkartırsın
00 YorumlaHaftalık 500 TL neyine yetmiyor, büyük şehirde mi yaşıyorsun sen?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet İzmir'de.
+1 yıl500 TL ben bir ay idare ediyorum nasıl hafta da yetmiyor
10 Yorumla
+1 yılBen telegram airdrop oynamaya başladım güzel para getiriyo.
15 Yorumla- +1 yıl
Donemlik oyunlar ama
- +1 yıl
@dapfrence mesaj attım size
- +1 yıl
Bana daaaaa
- +1 yıl
@Rojjjjjjj89 mesaja gel
Etmek zorundasın burası Türkiye ve yoksul bir ülkedesin
10 Yorumlasugarbaby olabilirsin en azından o kadarcık da bir giderin yok mu?
00 Yorumla
+1 yılHaftada 500 mü? O parayla 2 gün max geçinirsin ya. Çok zor.
00 YorumlaGarsonluk fLan yapcan gdip ya da markete gir başka yolu yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen birde bana sorry hayatin boku vikti bu ulkede 3 aydir ailemle yasiyorum para harcamamak icin allaha cok sukur yurtdisina geri donucem ay sonu isime mina koyulmus ulkenin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnline çalış İngilizcen varsa döviz kazanırsın hemde okuduğun okuyacağım bölümle alakalı bir şey yapmış olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk sorusu arkadaşlar, dikkate almayınız, cicim bu kadar minik olduğunu belli eden sorular sorma, seni kolay harcarlar burada ona göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPart-time garson alırlar dondurmacıda cafe de 500 tl aylık iyi bir para hiç yoktan iyidir
00 Yorumla
+1 yılGarsonluk yapabilirsin yaşın uygun diye düşünüyorum 🤷🏼♀️ üni dönemimde bu şekilde kiramı faturalarımo ödüyordum
10 Yorumla
+1 yılParam yok diye erkekge kapat atmak ne yav bu kadar ezik misin sen
20 YorumlaKuaförde, düğün salonlarında calişabilirsin gayet iyi para alırsın diye de düşünüyorum yani şuanki durumuna bakarak
00 YorumlaKullanmadıgın esya, giysi vs bilmiyom satabilirsin vs.
00 Yorumla500 haftalık çok iyi aylık o kadar vermiyorlar bana
01 Yorumla
+1 yıl"Kadının yoksa parası, @mıdır kumbarası." ~31densonra69
01 Yorumla
+1 yılErkeğe kapak atmak mı?
Yazık sana ya12 Yorumla
Soran+1 yılHer güzel kız erkeğin parasını yemiyor mu açık diyince mi suç oldu aw
+1 yılAnnen yemek yapmıyor mu evde
03 Yorumla- +1 yıl
Ben başka şeye takıldım
Soran+1 yılHayır. Sevmiyor.
- +1 yıl
Evde ne yiyip içiyorsunuz peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl bendende o kadar o yüzden şans oyunları oynuyorum da merak ettiğim ne dershanesi sınav yeni olmusken başka bir kursmu bu
00 Yorumla
+1 yılsen ciddi misin haftada 500 yetmiyor mu sana
04 Yorumla
Soran+1 yılYetmiyor. Haftada 2 dershaneye gidiyorum. Ev shameless dizisindeki gibi. Ne kahvaltı ne öğlen ne akşam yemek var? Herseyi 500 liradan nasıl karsilayim aw
- +1 yıl
Anladım
Soran+1 yılNasil yetsin sòylr
- +1 yıl
herkesin giderleri farklı bir şey söyleyemem ama ben çok rahat kendime yetirirdim
- Para & Ekonomi konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yıl"Güzelde değilim erkeğe kapak atayım"
12 Yorumla- +1 yıl
Benimde ilk dikkatimi çeken kısım tamda orası oldu. Allah akıl fikir versin ne diyelim
- +1 yıl
Aynen abla erkeği liman olarak görmek yanlış kendisi güçlü olmalı hayata karşı
+1 yılTecrübe şart değil iş bulursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar şımarıksın kaç aydır iş arıyorum sen hâlâ sazan avından bahsediyorsun like fakirim v4r0şum
11 Yorumla
+1 yılVardır bir yolu
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmayi, kim tahammül ediyo ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotodaki dizinin adı neydi bilmem ne girls dü ama hatırlamıyorum
01 Yorumla
+1 yılYa bir yol bul ya da bir yol aç.
Hannibal...00 Yorumla
+1 yılBulursun bi abaza sponsor
00 Yorumla
+1 yılHaftalık 500 TL mi? Günlük olması lazım en az
00 Yorumla
+1 yılPara kazanmanı öneirirm
00 Yorumla
+1 yılSen yolunu çizmişsin hayırlı işler
00 Yorumla
+1 yılParayi bulmak için caliş başka yol yok
00 YorumlaHaftalık 500 lira yeter olum.
06 Yorumla
+1 yılPart time iş bul bence
00 Yorumla
+1 yılSabret sabreden derviş muradına ermiş🤣🤣
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 448 cevap paylaştı. Benim bi arkadas cirkin seviyor 😀
00 YorumlaHangilerini oynuyorsun babada söylermisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel olsan kapak mı atardın
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet atardım. Günümüz birçok güzel kızın yaptığı gibi.
Cevap sahibi+1 yılSende biraz olgun erkeklere kapak at olgun erkeklerin kızda güzellik arayışı farklıdır
Soran+1 yılMesela ne gibi
Cevap sahibi+1 yılBiraz fizik biraz arzu meselesi gibidir kaş göz yüz güzelliği aramaz olgun biri
+1 yılalma kendine bir şey öğrencisin altı üstü
09 Yorumla- +1 yıl
Ne biçim bir yorum öğrenci diye almaya hakkı yok mu? Evlenince mi alacak hayat ertelemeye gelmez insan cani nasil istiyorsa öyle yaşamali
- +1 yıl
@Mandalinakbugu09 İsteğin sınırı yok, öğrencisin dersinle konsantre olup şekil, şukulla uğraşma. Zaten ailene yük oluyorsun bide gelmiş şımarık şımarık onu alamıyorum şunu alamıyorum.
- +1 yıl
Max 18 20 aralığında genç bir kızsa ne iş bulabilir? Öğrenciyken çalışsın mi istiyorsun? Annelerimiz mesela çoğu ev hanımı koca parasi yiyorlar hâlâ. Bir aile o çocuğu dünyaya getirmişse tam olgunlaşana kadar bakmak zorunda üniyi bitirdikten sonra yine aynıysa o aileden çıkıyor artık ama öğrenciyken kimse çocuğunu çalıştırmamali hele ki durumu varsa. Söylediğin çok yanliş
- +1 yıl
Ve sorudaki kiz şımarmamiş annesi yemek bile yapmıyormuş evde malzemede yokmuş buna şımarmak diyorsan daha bişey demiyorum
- +1 yıl
@Mandalinakbugu09 Acitasyon yapacaksan sorun yanlış, kendime bir şey alamıyorum demeyeceksin. Geçinemiyorum diyeceksin.
- +1 yıl
Aloo ben soru sahibi değilim daha ne olduğunu bile ayırt edemiyorsun mantikli bir yorum beklemiyorum zaten hadi iyi günler 😂😂
- +1 yıl
@Mandalinakbugu09 Hay Allah durduk yere madara olduk kaybol.
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalış ama helal yoldan bir işe girerek çalış.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaftalık 500 veriyorsa iyi hiç vermiyor
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana babam
Cevap sahibi+1 yılGerçek
Cevap sahibi+1 yılBen pek dışarı çıkmıyorum ayda yılda bir defa falan kıyafet parası verirler o kadar. Keyfi bir şeye hiçbir zaman harcama yapmam zaten para istemek ayıp olur
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen dua et sana para veriyor
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaftada 500 fena degilmis aslinda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIs bulursun. Neden bulamayacaksin
00 YorumlaWork work
14 Yorumla
+1 yılAlışşş...
00 Yorumla
+1 yılMarkette kasiyer ol bir şey ol markete alıyorlar
00 Yorumla
+1 yılCc isine girmek istersen ogretebilirim.
06 Yorumla- +1 yıl
Skimmer diye bir alet var onu pos makinesine takiyorsun sonra skimmer kredi karti bilgilerini topluyor. Buna cc dump diyoruz.
Birde msrx6 diye bir alet var. Bunu pc ye takiyorsun usb ile.
Bununla eski tarihi gecmis kredi kartlarinun ustune elindeki cc dumplari yaziyorsun
Sistem boyle isliyor. - +1 yıl
Yapin diye tavsiye vermiyorum.
Dolandirilmayin diye bilgilendiriyorum yanlis anlasilmasin.
Kredi karti kopyalama cok kolay birsey. Isteyene para bedava ama tabi yapin demiyorum :) - +1 yıl
3d secure yuzunden internetten alisveris yapamazsiniz. Bu yuzden cc dumplari msrx6 ile fiziksel karta ceviriyoruz.
Gidip fiziksel olarak alacaksiniz urunleri.
Temassizda calismaz bunuda unutmayin.
- +1 yıl
Bunu ben yapmiyorum bu arada yanlis anlasilmasin.
Yaptim basim yandi artik yapmiyorum ama akilli olana yakalanmadan yapmak kolay.
Ben aptalim. - +1 yıl
Skimmer illegal bir alet bu arada skimmer bulmaniz zor. O yuzden dark webden cc dump satin almaniz lazim.
Millet niye cc dumplari satiyorda kendi padaya cevirmiyor derseniz maksat burada parayi aklamak.
Msrx6yi hepsiburadada bile bulabilirsiniz.
2000tl bir ucreti var.
Illegal bir alet degil. Bankalarin kartlari yazmak icin kullandigi bir alet ama tabi baska isler icinde kullanilabilir anladiniz siz.
- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat