Çok paranız olsa Türkiye dışında yaşamak zorunda olsanız nerede yaşardınız?
Dubai
Londra
Paris
New york
Los angeles
Tokyo
Rio
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dubai müthiş sıcaklıkta ama belli bir tarihi olmayan bir şehir.
Çok bir dalgası yok açıkçası..
Paris.. gezilmek için iyi bir şehir olduğunu düşünüyorum ama fransa sonuçta..
daha insanına değer veren ülkeler dururken..
New york ; her çeşit insanın olduğu bir yer , fazla kalabalık.
Los angeles ; güvenlik bakımından hava kirliliği bakımından vasat.
Tokyo bir ihtimal ama japoncaya ya da aynı aileden olan benzer dillere dayanamıyorum.. Ve böcek yiyorlar :/
Rio da belli bir dil yok. Her çeşit insan var yine. Portekizce öğrenmek gerekli diye düşünüyorum..
Sona Londra kaldı. Londra çok başka geliyor bana. İklimi aman aman değil lakin güzel işte. derli toplu. Yeşilliğin fazla olması , çok kalabalık olmaması İnsanına değer vermesi. Nüfusu istanbulun yarısı kadar..
Tercih etme hakkım olsa ve gidebilsem 1 dakika düşünmezdim.
(tabiki hepsine gitmedim. tahmini olarak bahsediyorum, duyumlardan falan.. Araştırmalarımdan.. yanlışım varsa düzeltin nazikçe )
Evet bende londrayla dubai arasinda kalmistim. Londra cok güzel insanlarida cok iyi ancak ingilterenin soguk atmosferinden tedirgin oldum biraz
Hiç biri... fizanda yaşamak istiyorum ben... ki çok parayada gerek yok zaten harcayabilecegin bir yer yok pek ...
Los Angeles tarafları varya bro hani müstakil evler var geniş alan sessiz sakin orada yaşamak isterdim.5 10 tane eş alırdım hem onları yaşadıkları hayattan kurtarır. Banada hayat arkadaşı olurlardı kesinlikle sapıklık değil yani insanlık denir buna param var ne de olsa oyun oynardık film izlerdik eğlenirdik cinsel olarak oynaşırdık birlikte sabah koşusu yapardık. Hepsinden çocuk yapardım aileyi genişletirdim. Eserler yazardım vs. yani hayatımı yaşardım bro :)
Çok param yok türkiye dışında yaşamak zorunda değilim ama türkiyede kalmayacam çünkü burası artık yaşanmaz bir hale geliyo isviçre veya norveç e gitmeyi düşünüyorum
Cevap
10Cevap
Sao Paulo Rio Lima Montevideo Santiago
norveç
Japonya
tokyo
Amerika
Rio De Janeiro <3
ispanya
Isveç
Suriye ya da Irak
New York