AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
Annemi çok seviyorum cunki; Tüm kadınların bana verdikleri herseyi bir araya toplasam annemin en küçük kabini doldurmaZ
Annemi cok seviyorum cunku o benim kimsesizligim o benim dert ortagim o benim siginacagim tek liman o benim nefesim o benim kalbim kisaca herseyim
Annemi cok seviyorum cunku karsiliksiz her zaman seven biri hayatinda arkadan vurmaya calisan onca insan varken sirtina yaslayabilecegin emin bir duvar.
Annemi seviyorum çünkü
https://data2.whicdn.com/images/115464522/large.jpg
çünkü hayattaki tek varlığım tek dostum tek arkadaşım tek sırdaşım ailemden kalan tek insan
Annemi çok seviyorum çünkü benim annem sebebi olamaz
Çünkü beni cikarsiz sevdigine inanadigim tek insan kendisidir
Annemi cok seviyorum çünkü ben onun sayesinde varım :) ♥♥ O benim herşeyim
Ćünkü Karsilik beklemeden Seven Tek insan... Seni Coooooookkkkk Seviyorum Annemmm ♥♥♥
annemi çok seviyorum çünkü; o beni çıkarsız sevem tek insan.
Annemi seviyorum çünkü her şeyimi ona soruyorum her şeyimi ondan istiyorum beni 9 ay karnında taşıdı besledi büyüttü ne denebilirki Allah annemden razı olsun ve bende 2 ay sonra anne olacam :)
Annemi çok seviyorum çünkü hayatıma can, mutluluk katan en değerli varlığım 😍
Annemi cok seviyorum cunku beni cikarsiz, koşulsuz öldükten sonra bile sevecek tek kişi.
Bir evlat sahibi olmayan zor yorumlar... o doğum mucizesi bile ona kurban olmaya yeter de artar bile
Annemi çok seviyorum çünkü o benim annem, başka hiçbir sebebe ihtiyacım yok.
Annemi cokk seviyorum cunki o benm yasama sebebim, o benm canım kanım herseyim. :)
Annemi çok seviyorum çünkü benim mutluluğum için herşeyi yapmaya çalışıyor.
CANIM :) bu kelime artık herkese densede çokk özell. canım yani onsuz hayat yok o bana hayat veriyo
Annemi seviyorum çünkü onu sevmek için binlerce nedenim var ama hiç bir nedene ihtiyacım yok <3
Annemi çok seviyorum çünkü beni ninni lerle uyuttu bana en sevdiğim yemekleri yaptı üstüme çok düşerdi benimle uyurdu
Annemi cok özlüyorum cunku cok kucuktum onu kaybettiğimde
herkez annesi ile oynarken parkda
bense tek başımaydım okul yollarında
Annemi çok seviyorum çünkü yeri doldurulmayacak tek özel kişi. Rabbim sağlıklı uzun ömurler versin cumletimize inşAllal 😊😊
Annemi çok seviyorum. Beni karşılıksız ve gerçek anlamda sevebilen/sevebilecek tek kişi oyken başka neden aramama gerek yok.
Çünkü O benim annem canım bir tanem hayatım herşeyim. Beni her kötülükten koruyor bazen çıldırtsa da kötülüğümü istemiyor.
annami çok seviyorum çünkü bir çoçuk babasız büyür ama annesiz büyüyemez babasız büyüyenler bilir...
çünkü kendisinden kalma siyah beyaz bir fotagrafindan öte tanima firsatim olmadı..
208/208 eşitlik gördum bozmaya geldım :D:D cnku benı en ıyı anlıyan annem :D
Cunku onun yerini hic kimse dolduramaz, o artik bir melek❤️
Anamı çok seviyorum, ÇÜNKÜ; o benim ilk aşık olduğum kadın!
Annemi cok seviyorum cunki o ozguvenimin bir numarali mimari
Çünküü çok çünküsü var, nasıl sevdiğimi bile anlatamazken ben çünküsünü nasıl tarif edeyim
Onun sayesinde varim, hayattayim. Onun sayesinde ayaklarimin ustunde durabiliyorum.
Annemi seviyorum çünki sigara icince suratı mayışıyor yumuş yumuş oluyor 😎😁
Annemi seviyorum çünkü beni karşılıksız seven tek insan.
cunku bu dunyada sevgisinden emin oldugum tek insan
orayı doldurmaya kelimeler yetmez kınayesiz kalır anne la o 3 4 kelimeyle anlatılırmı hic
Nedeni yok ama onu benim en yakın arkadaşım gibi olduğu için binkat fazla seviyorum ❤️
Öyle aman aman bir sevgi beslemiyorum anneme karşı. Yinede iyiki var diyorum.
annemi çok severim. Bunun için de bir nedene ihtiyaç duymam
Çünkü o benim herşeyim, dünyadaki en değerlim, yaşama sebebim
çünkü:
bu hayatta en çok ihtiyaç duyduğum ve en çok saygi duyduğum kadindir annem...
cunku; dunyada sahip olamican tek zenginlik annedir annelerimize sahip cikalim lutfen onlar bir dunya harikasi
Çünkü 5 kişilik bir ailede o an için 4 dilimlik pasta varsa "ben zaten bu pastayı hiç sevmem" diyen kişidir anne.
Annemi çok seviyorum çünkü benim için her şeyden öte
çünkü beni ne olursa olsun seviyor ve asla terk etmiyor.
Aynen "ölümsüz, ebedi ve ezeli annem" olan Allah'ı sevdiğim gibi...
Allah'ıni cenneti ayaklarının altına koyduğu birisini sevmem için bir nedene ihtiyaç yok.
çünkü onu mutlu etmek için anne bile demek yetiyorken napayım diğerlerini...
Ağlarsa anam ağlar yerisi yalan ağlarda ondan..
Annem seni çok seviyorum.
Annemi çok seviyorum çünkü Çok güzel terlik atıyo :D
o bu dünyada beni gerçekten seven ve bu sevgisini hiçbir zaman tüketmeyecek birisi.
çünkü o benim hayatımın tek kadını
çünk
o beni buryaa kadar getirdi...
çünkü : ne kadar deli ederse etsin benim her zaman yanımda o tek dostum allahtan başka :((
Annemi çok seviyorum çünkü yemek azsa ben tokum diyen annedir...
Cunku o en anlayışlı insan.
bir tek annem olsun bana birsey olmaz.
Çünkü benim için kendinden fedakarlıklarda bulundu.
çünkü yalansız dolansız beni seviyor trip atmıyor benim mutluluğum için elinden geleni yapıyor
Zamanında onu aşırı üzmeme rağmen hala bana olan sevgisinden gram eksilme olmadığı için
Koşulsuz şartsız sevgisine, merhametine, korumacılığına hayranım.
Çünkü o bütün sevgileri hak edendir. bütün fedakarlıkların temsili ve sevgilerin en temiz halidir
Annemi seviyorum o bir melekdir benim herseyimdir canimdir düstümde annem benim ellimi Tutup kaldirirdi hasta oldumda annem yanimdaydi anne bir melekdir candir beni bu yass getiren annemdir