Annemi çok seviyorum çünkü ilk olarak beni 9 ay karnında taşıyan sancılar çeken doğurduktan sonra senelerce uykusuz kalan kendi hayatindan vazgeçen benim canım yandığında yüreği kanayan son bir damla su olsada benim ihtiyacım yok diyebilen ben üzüldüğümde boynuma sarılan benim için ağlayan hasta olduğumda ben uyurken bile başımda gözünü kırpmayan benim için minicik bedeni ve kocaman yüreğiyle azicik üzülsem kırılsam ortalığı ayağa kaldırıp hesap soran ve ben daha 3. sınıftayken giden sevgisiz babamın yerini doldurup hem anne hem baba hem kardeş hemde arkadaş olan ve babam gittikten sonra 16 sene ne kadar acı çeksekte boynumuz bükük okula gitmeyelim diye kendi yemek parasından kısıp bize harçlık verip kıyafet alan ve bu kadar sene boyunca bizi kimseye muhtaç etmeden dimdik yetiştiren hasta olduğu halde bizim için kendini hiçe sayan ameliyatlı halde çocuklarımı özledim diyerek zorla evine dönen hiç bir alahın kuluna bizi ezdirmeyen sevmeyi sevilmeyi öğreten günahı sevabı yanlışı doğruyu öğreten ve hiç bir nedeni olmasada milyonlarca neden sevdiğimi sayabileceğim böylesine sonsuz bağlı kalıp sevebileceğim tek kişi ve kocaman yüreği tertemiz kalbiyle hayatımdaki en cesur ve güçlü kadın ben anneme hem hayranım hemde hemde bir anne olarak aşığım yanlış anlaşılmasın bu sözüm yani uzun lafin kisasi benim annem kanatları olmayan bir "Melek" onu çok seviyorum "TÜM ANNELER KUTSALDIR ANNELERİMİZİ ÜZMEYELİM KIRMAYALIM İNCİTMEYELİM TÜM ANNELERİN, ANNELER GÜNÜNÜ ŞİMDİDEN KUTLR ELLERİNDEN ÖPERİM."
İlk okula gittiğimde elimden tutan kişi oydu. Her acıktığımda bana yemek hazırlayın kişi oydu. Başımda bir sıkıntı gelse, ilk yanımda olan oydu. Benim canım yandığında, canı yanan tek kişi oydu. Benim yüzüme ilk o güldü. Bütün sırlarımı dökebildiğim tek kişi oydu. Her ne kadar üzsem de, bana hiç kırılmayan kişi oydu.
Hayatıma giren ilk kadın olduğun için teşekkür ederim anne :)
Beni karşılık beklemeden seven, koruyan, sahiplenen tek insan o. Ben belki de onu, doğduğumdan beri onunla birlikte yaşadığım ve ona alıştığım için seviyorum. Ama o beni ilk gördüğü andan beri seviyor, ben ağlıyorum, ben onu rahatsız ediyorum, benim ona hiçbir yararım yok aksine tüketici ve zararlıyım. Ama o yine de seviyor beni her koşulda. Bir gün kafasına silahı dayasam "Sen öldürme, günaha girme." deyip kendi öldürür kendini. Bu yüzden erkeklere üzülüyorum, asla anneliğin nasıl bir duygu olduğunu anlayamayacaklar.
Ne duygulu başlık olmuş... Benim annem, gençliğini heba etmiş bizi büyütmek için. Köyden gelmiş, 23 senedir çalışıyor gık demeden. İki çocuğunu da okutmuş, meslek sahibi etmiş. Bir gün kötü söz getirtmemiş evine. Ne anlatsak az kalır. Herkesin annesi çok özel; benimki daha da özel.
Annemi cok seviyorum cünkü; bana birşey oldumu bir o ağlıyor, gerçek gözyasını bir o döküyor.. 26 yasında bile olsam, koltukta yatıp uzandığım zaman, gelip üşüme kuzum diyip getirip kücük cocukmusum gibi yorganla usutmu örtüyor. Kimse görmesken açlığımızı gören anamızdır.. Hayatımın her zerresinde benım yanımda olan, gercekten nazımı kahrımı ceken bir o oluyor.. Off püff desemde yinede evladım diyip herşeyi sineye cekip bütün kalbiyle bir o seviyor beni.. boşa dememısler ana gibi yar mekke gibi yar olmaz diye.. 9 ay karnında tasır 90 senede kahrımızı nazımızı ceker.. Allah analarımıza uzun omurler versın onları basmızdan eksık etmesın ins.. Onlar olmassa biz bir hiçiz..
Aslinda çünküsü yok bu kelimenin... Beni önce dokuz ay karnında taşıyan, ardından karnım doymadan yemek yemeyen.. hastalandıgımda başımda bekleyen. ben uyumadan uyumayan kadın annem. Yaşım kaç olursa olsun hep arkamda duran bana sarıldıgında bana güc veren annem.. o benim herşeyim... Annemi Seviyorum..
Bir neden olmamalı anneyi sevmek için çünkü o yaşamı sevmek için bizi bir neden yapmıştır zaten. Yasama sebebi, hayattaki tek varlığıyım ben annemin. Gözünden sakındığı biricik kızı.. Dokuz ay karnında taşıyıp, benden önce ölen iki çocuğundan sonra benim de ölmemem için beni kaybetmekten korkan tek varlık çünkü.. Yemeyip yediren içmeyip içiren kendini düşünmeyip beni düşünen tek insan.. Bişey aldığında sen neden yemiyorsun diye sorduğumda tokum ben diyen biri.. Ve beni özlemi tek hasreti olarak gördüğü için adımı özlem koymuş daha ne olsun :)
Annemi cok seviyorum çünkü -canım acıdığındada anne derim. -mutlu oluncada aneeeeeğğğ derim -korkuncada annnaaaa derim -minnakken derlerdi ya ananın üzerine yemin et diye korkardık annemıze birşey olur diye yemin etmezdik =)
Annemi çok seviyorum çünkü o benim gözlerim. Doğruyu gösterir her zaman bana. Annemi çok seviyorum çünkü o benim ellerim. Kardeşimin, ailemin, sevdiklerimin ellerinden tutmasını öğretir bana. Annemi çok seviyorum çünkü o benim her şeyim. O benim ömrüm. Onun gibi olmak istediğim, özendiğim tek kadın annem. Güçlü olan, güçlü olmayı öğreten, fedakar, merhametli, sarıldığında içimde ki kötü hisleri anında yok eden tek insan annem. Geleceğim, geçmişim, dert ortağım, can yoldaşım, sırdaşım daha bir çok şey. Annemi çok seviyorum evet ve onun kızı olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum...
Annemi seviyorum çünkü beni sevdiğini en çok belli eden kadın annemdir. ona her zaman için güvenebilirim beni kandırmaz ya da kötü bir davranışta bulunacağım zaman beni doğru yola yönlendirir. hata yaptığımda bataklığa saplandığımda beni çekip kurtarabilir hayatta yaptığım tüm yanlışlara rağmen her seferinde yardımıma koşar çünkü. Aslında karşılığını fazlası ile alıyor hayattan bu yaptıklarının ama yinede benim de onu sevmem bir ödül olsa gerek. sonuçta Karşılıksız Hiçbirşey yoktur. Duygularımı bir kenara bırakacak olursam o annelik şevkatini benimle gideriyor. Benimle ilgileniyor Hayatta sahipsiz olmadığımı hissettiriyor. bende ona Anneliğini yaşatabiliyorum varlığım ile aslında olay bu kadar basit duygusuz baktığımızda bu tespiti yaparken bile içim acıdı Anne Seni Seviyorum
beni bu yaşıma kadar getirmiş, hala ilgisini eksik etmeyen, ayaklarının altı öpülesice tek insandır. saygıda kusur ettiğim zaman özür dilerim gider elini öperim. halen daha hadi evlende senden kurtulalım demedi :D tam tersi beni çok sevdiğini zaten her defasından söylüyor, böyle bir anneye sahibim iyi ki, herkesin annesi iyi olmayabilir, onlarada üzülüyorum, onlarda bir annenin şefkatini hak ediyorlar. ama her insan aynı olmuyor katagorisini göz önüne alırsak gayet normal bir durum. anne ve baba olan kişiler bu sıfatları hak etmiyorlar.
Onu seviyorum çünkü beni hiç kimseye kötülemedi, kendisi de kötü görmedi. Erkek arkadaşlarımdan rahatça bahsedebildim benimle bir dost gibi oldu. İlk sigaramı o içirdi ilk nargilemi o içirdi. Ki arkadaş ortamında tadı güzel gelir bir şey sanarsın dedi öyle de oldu. Sayesinde uzak durabildim. Onun bir sürü sırrını sakladım o da benim bir sürü sırrımı sakladı. Her daim kolladı, korudu. Babam hasta olduğu için o girdi bir hastaneye temizlikçi oldu. Ve oradan çıkıp her gün bir de düğün salonlarına tuvalet temizlemeye gitti. Bizim için milletin pisliğine katlandı. Onca yıl çalıştı şef oldu, ilkokul mezunuyken şimdi üniversiteye girdi. O benim idolüm. Karşılaştığı herkesin imrenerek baktığı bir kadın. Gencecik yaşında çektiği çilelerle romanlara konu olacak bir kadın. Üç öğün kavga edilen bir evde herkesi birbirine bağlayan cinnetleri durduran kadın. Bizim için kendisini heba eden feda eden kadın. Melek gibi bir şey ne bileyim ben..
Annem.. Tarihi alnındaki çizgilerde taşıyan annem. Annem bir taşra kadını..
Tercihlerin dışında mecburıyetlerin yön verdiği bir hayatı tamamlamak üzere olan annem, benim annem..
Gözlerinde bir asrı taşıyan, cefa zulüm ve çaresizlikler arasında çocuklarına bir nafaka, bir avuç sevgi verebilmek için kendini paralamış annem, benim annem. Cehaletin cahilliğin mektep yollarında giderilmediğini, okuma yazma bilmeden de bir ömrün insanlara saygılı olarak, haklarını koruyarak, değer yargılarını insan üzerine kurarak geçirebileceği konusunda emsal teşkil eden annem, benim annem..
İncinmiş bir ruh taşıyarak 'kimseyi incitme oğlum' derken gözlerinden süzülen yaşlar gelir aklıma, katığına ortak...
Yokluk içinde yaşamasına, büyümemize rağmen güzel olanı, iyi olanı zikretmekten bıkmayan annem, benim annem..
Dualarını ensemde hissettiğim, tek yarim olan annem, benim annem..
Annemi çok seviyorum çünkü üvey anne zulmüyle büyüdüm ben. İnsanın öz annesi gibisi olmaz. Açlık varlık içinde yokluk şekliyle olunca insanın hem gözleri hem de kalbi ağlar. Az çektirmedi bana şerefsiz.
Annemi çok seviyorum çünküsü yok o benim annem... Beni gerçekten seven besleyen büyüten bana aile saadeti yaşatan içinde olduğu için evde huzur saçan mutluluk saçan sabah öğlen ve akşam bana yemekler yapan ve bu kadar tatlı bir insan nasıl sevilmez... Annesini sevmeyen ve annesi için ölmeyecek insan benim gözümde insan hatta hayvan onu da geçtim yaratık bile değildir... En çirkin yaratık olsan anneni seversin... tabi bazı anne olamamış anneler var sözüm onlara değil...
Cunku o babami gaza getirip sonra sakinlesmesini ister Cunku 4 kisiysek 3 parca varsak tokum der Cunku yemez yedirir icmez icirir Cunku sana kizsa bile ici parcalanir dayanamaz Cunku baba evinde direkse anne kaleyi korur Cunku annem cok guzel Cunku annem en zor zamaninda canini bile verebilir Cunku annem bana bize en ufak birsey olsa melek gibi kanatlarini acar korur Cunku Annem Cunku Annem bir MELEK Cunku annem bizim giyimimize dikkat etmemizi ister
Çünkü beni şu hayatta herkesten iyi tanıyan, her zaman yanımda olan, koşulsuz seven, bir şeyler yolunda gitmediği zaman yanında olmak için can attığım, mutluluğumu anında paylaşmak istediğim tek insan. Yanında değilim belki ama sesini duymak bile varlığına şükretmeme yetiyor.
annemi çok seviyorum çünkü yaşama sebebim o benim... ayakta durabilme sebebim... şu hayattaki tek desteğim vazgeçilmezim... dilerim Allah her iyi kuluna annem gibi anneler nasip etsin... ama evlatlarından yana yüzü gülmedi anneciğimin... hiçbir anneye de kötü evlat nasip etmesin Allah'ım... evladı dahi olsa hiç kimsenin anneleri üzmeye hakkı olmamalı...
Annemi cok seviyorum cunku o bir melek. cunku onun kalbinde en ufak kotu niyet yok. cunku her hatamda beni affetti arkasini donmek yerine destek olarak hatalarimdan kurtulmami sagladi. cunku bana insan olmayi ogretti. Annemi cok seviyorum cunku o benim en iyi arkadaşim.
Çünkü hayatı senden öğrendi ben anneciğim.. onca yalan sevginin içinde yalansız sevensin sen beni.. çıkar ilişkilerinin yaşandığı koca kainatta senden öğrendim çıkarsız sevmeye.. ve öğrendim ki eller sahiden senin kadar kıymet bilmiyo annem eller senin acıdığın gibi acımıyor bana.. iyiki varsın iyiki... <3
onlarca neden siralanabilir ancak bazi sevgiler vardir ki hicbir cümle kifayet olmaz ifade etmeye, kelimeler ciliz kalir... tasiyamazlar o sevginin karsisinda kücüldükce kücülürler... anne sevgisi de buna en temel örnektir
gücüne inandigim kelimeler bir bir yenilir anlatmaya kalkissam anne sevgisi bambaskadir... nedeni nicini de aranmaz
Annem dünyaya gelme nedenim belkide. Doğduğum anda bana vaad edilen bir melek belki. Ya da beni tüm kötülüklerden korumaya adanmış bir beden. Nefesimi takip eden bir silüet. Dünyadaki her şeye bedel olan tek şey benim için. Kelimelerle anlatılmaz sevgisi, özlemi, şefkati, merhameti. şu an sınırlı kelimelerle onu anlatmaya çalışıyorum. Ömrünü ömrüme sığdıran kadını kelimelere sığdıramıyorum. Yaradandan sonra tek sığınma kapım. İyiki varsın iyiki benimlesin.
"13 Yaşında " Anne Ne Var ! " 16 Yaşında " Anne Beni Rahatsız Etme ! " 18 Yaşında " Bu Evden Gitmek İstiyorum ! " 25 Yaşında " Haklıydın Anne " 30 Yaşında " Annemin Evine Dönmek İstiyorum " 50 Yaşında " Annemi Kaybetmek İstemiyorum " 70 Yaşında " Annem Eğer burada Olsaydı Benim İçin Herşeyi Yapardı " Annemi Çok Seviyorum Çünkü Sadece 1 Annem Var.
çünkü o benim herşeyim, çünkü beni 9 ay karnında taşıyıp parmağımın ucuna taş değse canını verir, çünkü her ne olursa olsun karşılıksız sevgi gösteren tek kişi olur her zaman, çünkü ne hata yaparsam yapayım beni koruyan tek kişi o olur, çünkü O HAYATIMIN TEK ANLAMI.
Çok çok seviyorum hatta 4 mayısta doğum günü ne alsam diye düşünüyordum.
Çünkü diye bir şey olamaz yeri gelir kendimizden nefret ederiz yeri gelir birine kızarız, motive eden bizi karşılıksız seven ilk kadındır. Hepimizin şüphesiz ilk öğretmenidir annelerimiz...
Annemi seviyorum çünkü; bana doğru yolu gösteren o, kolkanat gelen o, karşılıksız seven o, kıyamayan o, üzülsem benden çok üzülen o, yere düşsem kaldıran o, yalnız kalsam da dert ortağım olan o, kötü olanlara karşı iyi olmamı isteyen o, sevmeye öğreten, ağlamayı öğreten, yemeyi, içmeyi öğreten kısacası 9 ay karnında taşıyan o!!!
Anneler ne mi? Melek, Aşk, Kucak, Sevgi...
Anneler İyiki var, anneler ve babalarımızı üzmeyelim. Sonuçta bir gün biz de "anne, baba" olucağız. :)
Annemi çok seviyorum çünkü hayatımdaki en değerli insan o , benden vazgeçmeyeceğini bildiğim tek insan ve nasıl olursam olayım (üzgün , mutsuz farketmez ) yanında kendimi mutlu, huzurlu hissettiğim tek varlık :) Allah kimsenin annesini ve sevdiklerini başından eksik etmesin :)
ölümü göze alarak doğurdu beni, hastalıklarımla uğraştı didindi çabaladı, her ağladığımda o da ağladı, aşık oldum kalbim bin bir parçaya ayrıldığında saçlarımı okşadı, ve daha nicesi... onu çok üzdüm ama o hep bağışladı beni. evet annem o benim yukarı daydığımdan daha fazlasını yapan kutsal kadın. işte bu yüzden seviyorum onu...
Aglarsa anam aglar, gerisi playback yapar~ Ana gibi yar bagdat gibi diyar olmaz.. Daha devam edimmi:D Anneme olan sevgimi nasil anlatabilirimkii.. Hayatta iyiligimi isteyen beni karsiliksiz seven ve benim icin herseyi yapan tek insan❤Allah onlari bizim basimizdan eksik etmesln.
Ama bir seye dikkat cekmek istiyorum site de bir suru kisi var ve kimin annesi babasi olduğunu bilmiyoruz. Bu tarz sorulari pek tasvip etmiyorum. Daha duyarli olmaliyiz. Insanlarin yaralarina tuz basmisiz gibi oluyor.
Cunku annem. Annem olmasi zaten yeterli bis ebep digerleir bahanedir. ne yani. ben annemi beni cok seviyo diye sevsem ve bigun annem beni sevmeyi biraksa bende annemi mi birakicam? ya da annemi yemekleir icin sevsem bigun yemek yapamayacak kadar yaslansa annemi sevmeyecek miyim? Gereksizdir bu tip seyler. benim icin annem olmasi bile yeterli <3
Annemi sevmek için neden aramıyorum Benim annem sadece o her ne kadar ayrımcılık yapsada sonuçta insan evladını daha az sevemez bende bir anneyim onu anlayabiliyorum onun bizi büyütürken çektiklerini düşündükçe hiçbir sekilde bizim ona daha fazla çektirmemize gerek yok. ANNEMİ SEVİYORUM O BENİM ANNEM SADECE BENİM.
Annemi çok seviyorum, ayağının altında cennet olmasada, beni doğurmamış olsada çok severim.. Komşum olsa annem yine çok severim, normal vatandaş olsa yine severim farklı milletten dinden olsak yine severim.. Öyle bir kalbi var ki.. Allah'ım onu başımdan eksik etmesin..(amin)
sevmek tamam ama, "çok" sevmemin sebepleri var aslında.
tırnağını keserken biraz fazla kesersin de etin acır ya hani... canından bir parça olarak koptuğumda, tüm acını unutup kucağındaki bebeğe "mutluluk" diyebildiğin için çok seviyorum mesela...
deprem gecesi merdivenlerden koşarken düştüğünde, düşen sen olmana rağmen bizi kucaklayıp "iyi misiniz" diye sorduğun için çok seviyorum mesela...
çünkü var olmamı ona borçluyum. çünkü beni dünyaya getirip büyütüp adam olmam için sayısız sıkıntılara kanlandı çünkü beni koşulsuz seviyor çünkü ben düşsem bitek o tutar elimden. çünkü beş kişilik ailede sofraya dokuz tane tatlı konduğunda bir tane yiyen hep annedir.
Anneler iyidir , zor da kalınca baba dan korur , hakkımı helal etmem der sütü korur , babamızla konuşamadığımız da kız arkadaşınla aran nasıl der , para durumun nasıl der , oğlum , kızım karnın aç mı der , sabah işe giderken uğurlar , sayamayız yani , Anacıklar iyidir iyi :)))
O dur beni ninnilerle uyutan.. gecesini gündüzüne katan..
beni neden kendinden uzaklaştırdı diye yıllarca düşündüm , öfkelendim.. acı çektim. Ama kokusunu , sesini varlığını hissettikce bütün öfke yok olup gidiyor.. seni seviyorum annem ez te hezdıkım diyamin bütün annelerimizin anneler gününü kutlayalım bari 😊😊😊😊
9 ay benim gibi 4 kilo doğan bir ayıcığı taşıdı :D Beni dünyaya getirebilmek için 17 kilo aldı. Çünkü beni koşulsuz seviyor. Ne hata yapsam affeden tek kişi o. Destekleyici ve hoşgörülü, beni anlıyor. Bir sıkıntım olsa çözebilmek için dünyayı yıkar. Dünyanın en fedakar insanı.
yazabileceğim güzel şeyler var ama anneleri olmayan insanlar var. Onları hüzünlendirmek istemem. Ama illaki herkesin yazacağı güzel şeyler vardır. Sanırım sen burada aldığın en güzel cevabı annen için kullanacaksın?
Annemi çok seviyorum Çünkü beni 9 ay karnında taşıdı. Geceleri uykusunu bölüp beni kontrol etti. Yedirdi içirdi. Altımı temizledi. Büyüttü. Korudu. Bu yaşıma getirdi. Okuttu. Bana hayata bakış açısı sundu. Beni koşulsuz sevdi. Hep iyiliğimi düşündü. Ve benden razı oldu. Bu yüzden annemi seviyorum
Annemi sevmem icin neden sebep olmasimi gerekli? Cunku annem Cunku beni canindan var etmis Anne ve babalar evlatlarini nasil karsiliksiz sebepsiz severse Evlatlarda oyle sevmeli Sebepsiz seviyorum aneyimi :))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gecenin Üçünde Tlfn Çaldı Yatakta Korku Ve Panğkle Fırladı çocuk nefes nefese açtı Telefonu Efendim ; oğlum Nasılsın Aa iyiyim Anne Hayırmı Bu Saatte? Yoo hayır Yavrum Sesini Duymak İstedim Sadece ! İyide anne Bu Saatimi Buldun bunun için? Ne o rahatsızmı Oldun Yavrum Evet Anne Rahatsız Oldum Haklısın Yavrum Bundan 25 Yıl Önce Yine Bu Saatlerde Sende Beni Rahatsız Etmişttin Doğum günün Kutlu Olsun YAVRUM Ben Annen !!! Başka Söze Gerek Varmı?
En güvendiğiniz kişi gittiğinde bile şaşırtırcasına sizin yanınızda olan, en iyi arkadaş dediklerinizden daha iyi moral verebilen , ve gerçekten de hiç terk etmeyen varlık olduğu için.
Annemi çok seviyorum çünkü 4 yaşımdan beri hastane odalarında acıdan kıvranırken yanımda sadece o vardı bıkmadı usanmadı benim çektiğim acılara ortak oldu ağladığım da hasta olduğum da yanımda sadece o vardı.
Annemi sevmem için bir nedene ihtiyacım yok bazen sinir etse bikr yine köpek gibi peşinden koşan benim onsuz yapamıyorum o bnim bir parçam canını yediğim ya tontişim benim o ♥♡♥♡
Annemi çok seviyorum çünkü beni 9 ay karnında taşıdı benim icin akla gelebilecek tüm fedakarlıkları yapti beni her zaman koruyup kolladı ben üzüldüğümde benim yanımda sadece o oldu beni hep her durumda düşünen o oldu beni mutlu etmek icin herseyi yapan o oldu ben onun yanında kendimi güvende hissediyorum onun yanında çok mutlu ve huzurluyum belki bende bir gün anneliği tadarim bende onun gibi bir anne olmak istiyorum
Çünkü , korkularımı , zaaflarımı ve bütün sırlarınımı bildiği halde bana karşı kullanmayacağından emin olduğum tek insan ve huzuruma sebep, o güçlü kadın..
Annemi seviyorum çünkü o benim annem varlığına aşık olduğum Allah'tan sonra bize merhamet eden bizden hiç bişe beklemeden bizi seven insana ANNEM denir.
Cunku o benim omrum hayatim yasamim hayalim askim dunyam herseyim en degerlim herkesten koruyan herseyi affeden her kotilugi uzak tutan beno koruyup kendini atese atan benim icin can veren obenim ANNEM... annelerimizin degerini bilelim arkadaslar ...
annemı cok sevıyorum cunku hem annelık hem babalık yaptı benı bugunlere getırdı ama sonra bır kuş gıbı ucup gıttı benı annesız bıraktı canım annecım sen kalbımde yasayacaksın daıma
Aslinda cunkusu yok O bana hastaligimda yanimdaydi eve bana yeni bır hayat verdi ömrüm boyunca hakkını ödeyemeyecegim şeyler yaptı onun için nedensizce çok seviyorum
Ömrünü harcadı benim mutluluğum için. Uykularından vazgeçti, ben ağlıyorum diye gülüşünden vazgeçti. Her hatamda sarıldı herkesten fazla sevdi. Herkesin gittiği zamanlarda o hep yanımda kaldı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anne kelimesi dediğin zaman dünya'nın en yüce varlığı annelerdir. Bütün olumlu şeyler anneler'de toplanmıştır bütün olumsuzluklar mutsuzluklar anneler'den uzaktır. CANIM ANAM VE DİĞER ANNELER'E ALLAHIM UZUN ÖMÜRLER VERSİN RABBİM KİMSEYİ ANNESİZ BIRAKMASIN. BABANNEM'i dün kaybettim acısı kalbime oturdu . (
annemı cok sevyrm çünküsü yok sebebi yok nedeni yok keske bu hayattan bu kadar cabuk gıtmesydı tanıyabılseydm ama nasıp degılmıs mekanı cennet olsun canım annemın
Annemi çok seviyorum çünkü; üvey olduğumu hiç hissettirmedi kendi doğurduğu çocuktan bir an olsun ayırt etmedi kimsenin etmesine de izin vermedi. Bana o üvey zaten diyen annesiyle 3 yıl konuşmadı
En İyi Cevaplar