Benim için markete gittiği anda araba kazası dolayı öldü.
Bu pişmanlık hiç geçmiyecek mi?
Etrafım da ki herkez beni suçluyor.
Yalvarırım yardım edin :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben doğduğumdan beri iki kere gördüm. Konuşmuyoruz bile. Benzer durumlar. Ama şöyle söyliyim asla yeri dolmaz.
Acısı da hafiflemez sadece sen o acıya alışırsın. Zamanla biraz daha. Şu an bulunduğun ruh hali daha iyi. İyi derken bir boşlukta oldugunu fark edip kurtulma çaban. Sağlıklı bir ruh hali.
Merak etme o da annesinin yokluğuna alışmıştı. Sen de alışırsın. Herkesin yaptığı gibi. Şu an kafanı dağıtmak içmek falandır. Ama kendini kaybedersin. Ve sağlıklı olan ruh halini de bozarsın. Bu nedenle sadece eskisi gibi olmaya çalış.
Evde kapalı kalıp bunalımlara girmen de olabilir ancak ayaklanman zaman alır.
Başın sağ olsun.
Öncelikle Allahtan rahmet sana da baş sağlığı diliyorum. Bende abimi kaybettim ve tek varlığım oydu
Seni çok iyi anlıyorum ancak ölümü sonsuzluk gibi düşünme. Anneler melektir. Rabbimin izniyle inşallah annen de onun cennetine yerleşecektir. O ölmemiş gibi yap hayattayken sendnen beklentileri neydi onları düşün, yerine getir. Ne olursa olsun yıkılma. Namazını kıl sabır iste derdi veren o. Ölümü sık sık an. Duanı, tövbeni eksik etme.
Çok üzüldüm şu an. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatırsın ve mekanını cennet eylesin.
Hiç bilemiyorum, ateş düştüğü yeri yakar ama sorunu okuduğumda gerçekten içimde bir acı hissettim.
Allah yardımcın olsun, bunu hiç bir zaman unutmazsın tabii ki ama zaman herşeyin ilacıdır, Allah sana yardım eder, imtihan dünyasındayız işte, herkes birşeylerle imtihan oluyor.
Başın sağolsun... Anne kokusu, anne özlemi giderilmez.. Hiç birşey ona denk değildir, fakat ölüm Allah'ın emri... Cennet onun ayakları altına serilmişti zaten, nur içinde yatsın..
Ne de olsa bir gün tüm kaybettiklerimizle kavuşucaz.. Onu yüreğinde yaşat, o zaten hep seninle.. Rabbim sabrını senden eksik etmesin..
Cevap
11Cevap
Arkadaşlar merhaba, sizlerin yorumu ve fikri benim için çok önemli, ben yıllardır annem ile birlikde yaşıyordum babam vefat etmişti, yaşım 32 şimdi size kısa olarak şöyle söyleyim, Annem çok uzaklara İngiltere ye gitti evlendi ben evde tek başıma kaldım annem var iken yanlızlıgı seviyorum sanmıştım, ve aslımda hiç öyle degilmiş, 8 gündür toplasan 12 14 saat uyumuşumdur, ev bana zindan geliyor, özelikle akşam olunca ve uyumaya çalışırken anı bir sıkıntı daralma geliyor ve kendimi sokağa atıyorım, çok üzülüyorum çok özlüyorum ve bunu anneme asla belli etmiyorum, şimdi size sorum şu, anneme bu yaşadıklarımı anlatsammı ve 2incisi, bu durumdan nasıl kurtulacagım inş okursunuz biraz uzun oldu farkındayım
öncelikle başın sağ olsun.
bu gibi durumlar sadece zaman geçtikçe yokluğuna alışarak düzelir. başka bir yolu olduğunu sanmıyorum
8 senedir yok her anne denildiğinde içim aciyor bir şekilde hafifletmeye calissanda çok zor hiçbirşey yerini doldurmuo ne desem bos yokluğu da dinmio zamana birak ama geçmesini bekleme yine agladm anne lafi edilen yerlerden uzak dur
Sen de birgün annenin yanına gideceksin. sadece biraz daha zamanı var. acın daha ćok yeni. Allah sabır versin acılarını azaltsın inşallah
Başın sağolsun..
o özlem hiç çıkmayacak, daha da artacak, sadece zaman ve meeşguliyetlerle acın hafifler.
Başın sağ olsun canım :(( çok zor bir durum Allah sabır versin :(
Allah yardımcın olsun, onun senin her zaman mutlu olmanı isteyeceğini düşünmeye çalış.
Başın sağolsun :( ALLAH annenin mekanını cennet eylesin
kaybedeli 1 buçuk sene oldu bana son bakışı hiç bir zaman aklımdan çıkmayacak, o benim okumamı ayaklarımın üstünde durmamı isterdi, onun istediği gibi biri olacağım. Arada aklıma geliyor ama sonradan diniyor elbet bir gün kavuşacağız annemle ama ne zaman bilmiyorum
owww Allah rahmet eylesin başımız sağolsun :(( Diyebileceğimiz hiç bir şey acını hafifletir mi bilmiyorum..
benim annem'de 6 ay önce öldü beyin kanamasından aniden valla açık söyliyim unutamazsın kafanı dağıtamazsın sen bakma saçma sapan yazılara bu böyledir unutursun geçer yok bilmem ne sıradan sözler.
Basin sagolsun canim, Allah sabir versin. Kolay degil, ama zamanla biraz daha alismis olursun duruma, Allah yardimcin olsun.
6 Ay yoğun acı yaşayacaksın sonrasında acısı yavaş yavaş hafiflicek ama bu seferde yoğun özlem başlayacak işte o ne zaman geçer bilemem kişiye göre değişir
Ooo çok üzüldüm yaa güzel anılarınızı hatırla hepp.
Offfff:( allahm yardımcın olsun ya:( psikiyatriste falan gorunsene ilac yazar sakinleştirir
başın sağolsun benimde annemle babam öldü anlarım o acıyı ama benimki nefret
Neden nefret
Off ya başın sagolsun kardeşim 😥
mutlu oldugun gùnleri hatırla
Başın sağolsun kafa dağıt fazla evde durma çık gez
Yalan atma... Annen ölmemişse şimdi ölsübmü
Güncelleme senin yalanını ortaya çıkardı zaten, annen ölecek ve herkes seni şuçlayacak pehhh
Çünkü benim yüzümden öldü aptal herif!
Benim yüzümdwn o lanet yere gitti ve kazayı geçirdi!
Babam bile beni suçluyor!
Ama biliyormusun sana acıyorum.
Böyle bir konunun bile yalan olduğunu düşünecek kadar acizsin!
He he tmmmm :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar