Annemle aramız çok açıldı heo beni aşağılardı, küçük düşürürdü bende özgğvensizlik kendini yetersiz hissetme ve eziklik oluştu. Eniştem taciz etti ona rağmen onların ailesiyle görüştü. Bende annemle küstüm ama çok özledim onu
Güncellemeler
+1 yıl
Hep ağlıyorum kimsesiz hissediyorum keşke yanımda olsaydı ona çok ihtiyacım vardı
Ya arkadaşlar benim yorumuma bilmeden yapışmayın. Annen amasi yok, anne olmak doğurmakla olmuyor. Ben kendim için değil annesinden zulüm gören cok insan var ven gene annemi fazlasiyla seviyorum. Doğurdu veya yaptı diye insan kolay kolay affedemiyor
Eskiden evet harcamıştı ben bi konuda davalık oldum eski iş yerimden taciz ettikleri için niye oraya girdin senin yüzünden bilmemne diye ustume gelmişti daha 17 yaşındaydım ve cok yorgundum. Sonra aylar geçti ben yok saydım ama içten içe mahvoldum ağladı affetsin dedi affettim değişmedi gene dislaniyorum. Gecen gun anne dedim hadi yemek yemeye gidelim sana değişiklik olsun. Baktim ilk tamam dedi sonra bıktım falan dedi. Gitmeyelim dedim. Hiç-bir b.. k beğenmiyorsun sen hemen ağla zaten git tek başına ye falan dedi. Ne bileyim ben buna çok ağladım mesela. Soru sordum demin bi kız gucsuzsun demis neler atlattım ki bu ne
Bende öyle. Güçlüyüm her konuda bak her insanla dalaşırım ama annem cok farkli cok özlüyorum onu. Rüyamda bile beni dişliyordu dün Mesela, gördüğüm rüyamda kardeşimi savunuyordu. Kız kardeşim var onu daha çok severler.
O da küçükken çok çekmiş belki psikolojisi iyi değildir diye ama keşke beni doğurmasaydı. Beni o kadar üzdü ki başka bi acıyla sınanmak için her gece allaha dua ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni en iyi ben anlarım sanırım.
Çok kindar olsa da anneme karşı çok büyük zaafım var. Bir yandan da ona o kadar kirginim ki.
Nasıl baş ediyprsun bununla, ona çok ihtiyacım vardı gitti
Ya arkadaşlar benim yorumuma bilmeden yapışmayın. Annen amasi yok, anne olmak doğurmakla olmuyor. Ben kendim için değil annesinden zulüm gören cok insan var ven gene annemi fazlasiyla seviyorum. Doğurdu veya yaptı diye insan kolay kolay affedemiyor
Bilmiyorum şu an küsüm demin bunu düşünüyordum senin sorun karşıma cikti
Ne zamandır küssün
Burdan cevap veremem
Tamam şimdi yazabilirim cok önceden hic konusmuyorduk
Neden küstünüz
Seninle konuşmak için çaba harcıyor mu ya da hatasının farkında mı
Eskiden evet harcamıştı ben bi konuda davalık oldum eski iş yerimden taciz ettikleri için niye oraya girdin senin yüzünden bilmemne diye ustume gelmişti daha 17 yaşındaydım ve cok yorgundum. Sonra aylar geçti ben yok saydım ama içten içe mahvoldum ağladı affetsin dedi affettim değişmedi gene dislaniyorum. Gecen gun anne dedim hadi yemek yemeye gidelim sana değişiklik olsun. Baktim ilk tamam dedi sonra bıktım falan dedi. Gitmeyelim dedim. Hiç-bir b.. k beğenmiyorsun sen hemen ağla zaten git tek başına ye falan dedi. Ne bileyim ben buna çok ağladım mesela. Soru sordum demin bi kız gucsuzsun demis neler atlattım ki bu ne
Sende bneim gibi çok naif kırılgansjn affetmeyi dişünüyor musun oeki ve kaç yaşındasın
Naiflikle alakasiz bence bizim üstümüzden gectiler.
Bilemiyorum affetmekte istiyorum Sen?
Bende affetmek istiyorum ama ne zaman affetsem pişman oldum
Bende öyle. Güçlüyüm her konuda bak her insanla dalaşırım ama annem cok farkli cok özlüyorum onu. Rüyamda bile beni dişliyordu dün Mesela, gördüğüm rüyamda kardeşimi savunuyordu. Kız kardeşim var onu daha çok severler.
Bende hep rüyamda görüyorum, bana bağırıyor hep, bi kez de bıçaklamaya çalışıyordu. Ama çok özledim onu seni çok iyi anlıyorum
Bir şey diyim mi psikolojimiz iyi değil. Ve ben su an aşırı sevgi açlığı yaşıyorum.
Bende çok yaşıyorum kandırıyorlar genlde çabuk inanıyorum.
Git sarıl kendini de koru
Sarılamıyorum affedemiyorum
https://youtu.be/jTloXbTDowk
Saçma gelebilir bunu bir yap iyi gelirse bana yaz sana yardım etmeye çalışırım
instagram.com/gulisozhan?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Bu kişiyi eski videolardan izle
https://youtu.be/Rvqmm-qCptU
https://youtu.be/mcM1-Dmyq_0
Barış
Kalbim affetmiyor en çok beni o yaraladı
Oldun anne sonuçta
Benim hiç yanımda olmadı ona çok ihtiyacım varken ağlayıp uyuyarak geçti sadece günlerim
tabi ki baris
Affedemiyorum onu
yaptıkları yuttukları cok yanlısmıs. ben ozlemezdim de barısmazdım da
Elimde değil, bana çok yaralar açtı bi tek ona değer veriyordum bu hayatta. Elimden tutmasını arkamda durmasını bekledim hep. Özlüyorum elimde değil
annen niye böyle gaddar ya
O da küçükken çok çekmiş belki psikolojisi iyi değildir diye ama keşke beni doğurmasaydı. Beni o kadar üzdü ki başka bi acıyla sınanmak için her gece allaha dua ettim
canım benim ya 😓😓🥺🥺
Barış.