Sizce ben abazamıyım yoksa suç onlarda mı o kadar da kısa giyilmez ki..
Abazasın
Sapıksın
Suç onlarda zorla baktırıyorlar kendini suçlama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bugün otobüsteyim liseli bir kız eteğini dibine kadar çekmiş bacaklarını açmış oturuyo çok dikkat çekiyo du bakmamak için kör noktaya geçtim onun yanına bir kız karşısına da adam oturdu yan tarafa da 2 kadın hepsi bu liseliye bakıyodu :D güle güle 10 km lik yolu bitirip gittim çeşit çeşit kaşar üretimi var bizim memlekette arjantin ve brezilyalıları geçtiler teşhircilikte
Yok sen gayet sakin bir şekilde huzuru yakalamak için manzara seyrediyorsun sorun aramaya gerek yok bunda :)
Onlar teşhirci oldukları için suçluluar, sen nefsine sahip çıkamadığın için suçlusun... Suçun büyüğü onlarda ama. Açmasınlar efenim. Ben bile bakıyorsam siz hayli hayli akarsınız...
Kanka bişi dicem yanlış anlama oturunca kenarları belli oluyor kalcalarinin kafamı nereye cevirsem var dükkanın orda bir kız Meslek liseli bide anadolu lisesi var bizim cafeye gelip oturuyorlar birine bakma ikisine bakma üçüncüsune ister istemez bakiyon
Olur olur. Dikkatini çekiyor insanın. Günaha sokuyorlar mübarek ayda.
Valla billa ya sorma. Recep ayı girdi 3 gün oruç tuttum dükkana gitmedim valla
valla ben bile bakıyorum. bakılmasını istemeyn giyinmesini bilecek..
Helal kanka deyim yerindeyse cok doğru bir söz
eig :)
İstediğin eig olsun kanka :)
:D eyv
Cevap
3Cevap
Dar ve kısa etek giyen liseli kızlar ne mk
borno başlığı gibi
p*rno mu o ne :)
Ne yalan söyleyim bende bakıyorum :D Açmasınlar bakmayak napim yani dikkat çekiyor
Aynen kanka çok dikkat çekiyo
Erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır. Sahip çıkmalısın
Bazen olmuyor be kanka
kadın çıpak gezsin ondan sonra erkeğin göz kapağı tesettürdrü. önce sen kapat
Uyma şeytana. Kaldırma kafanı. Senin elinde olan bişey. Gözün görevi görmektir. Ilk baktığında görmüşsündür. Ama sen gidipte bikere daha bakıyosan işte buradaki amaç farklıdır. ya da afadersin bikere bakıp öküzün trene baktığı gibi bakıyosan amaç farklıdır. Sahip çıkmalısın kendine
Sende güzel konusuyon @ozlemcandan da iyi dedi şimdi gerçekk suçlu kim?
@ozlemcandan o kızlar burada olsa onlara derdim ztn madem kapatmıyolarsa yapacak bişey yok erkekde kapatmalı. Napsın nede olsa açıkbüfe bakmalıyım mı diyecek. Evlendiğinde den eşin sokakta öyle giyinenler kadınlara bakma ne diyeceksin açmışlar nede olsa seninde hakkın var bak mı. Lütfen yazımı dikkatli okuyun
evet ilk baktıktan sonra öküz giibi bakma konusunda sana katılıyorum @asosyalgirl1 ama kadınların suçuu yok diyemezsin.. yani dememişsin zaten de diyemezsinde yani
@ozlemcandan kadınların suçu yok diyemem doğru düzgün giyinseler bişey olmaz ztn. Benim demek istediğim kadın tesettürü nü yapsa erkek de gözlerine sahip çıksa problem olmaz
katılıyorum herşey karşılıklı :)
Bazıları öyle bir giyiniyor ki ben bile bakıyorum dert etme sen :))
Sağol kanka amaçları da o zaten teşhir
Aynen bak. Kış burada cidden soğuk geçti yolda arkadaşımla gidiyoruz karşıdan bir kız geliyor giymese de olurmuş o derece tamam yazın giysin ona lafım yok ama o soğukta donmuyon mu be onu görünce ben bir kat daha üşüdüm o derece
Sapiksin onlar acıyor diye bakmak zorunda değilsin. Iki tarafta da suç var
Bence sapık değilim tahrik fazla
Itiraf ediyim mi? Ben bile bakıyorum. Sapıkmıyım hayır. Kendileri kaşınıyor :D
Aynen kanka
Bokunu cikarmislarsa suclular
Bokunu değil götünü çıkarmışlar kanka :)
Suç onlarda zorla baktırıyorlar kendini suçlama
Sağol kanka desteğin için
abazasın işte
Hem abazasın, hem de sapıksın!
Sende onlardansin demekki
Alakası yok
Ya birak işiniz gücünüz teşhir egonuzu tatmin ediyonuz
Yav he he, abazayım deme de ne dersen de tabi, ok devam böyle, aferin sana 👏🏻
verecek cevap bulamama itemi yav he he
Abazasın
Sapıksın
Sende peynir