erkek arkadaşım boynumu emdi ve morardı. kan toplanmış gibi görnüyor.
nasıl geçer fikri olan var mı?
nasıl geçer fikri olan var mı?
Fondoteni dene kapatmıyorsa,boğazına bir eşarp gibi bir şey bağla..Bademciklerin şişmiş rahatsızmışsın gibi davran..Milletin yanında suratını buruşturarak ara sıra öksürmeyi ihmal etme.Dışarıdaysan ve arkadaşlarınlaysan sıcak yada çok soğuk içecekler ikram edildiğinde yutkunarak, yok ben almiyim malum boğazım işaretini yaparak garsonun duyacağından daha fazla bağır ki yanındakilerde duysun ..Aile fertlerinin arasına karışmadan önce eczaneden uyduruk bir boğaz pastili al,öyle eve git ve fertlerin görebileceği yakınlarda ayna varsa ara sıra dilini kocaman çıkararak aynaya bak ve öğğğğhkk,buda geçmedi gitti be demeyi yinele..
Oha :)))
bunLarLa uğraşmıcam direk saçLarımLa kapatıcam :) ama güzeL fiikr .p
çok iyiydi natuka,hahah insanı şaşırtıyorsun ya:)
Zamanında şurdakini uygulamıştım ben de.
link
Fondöten ile gizleyeceksin.Lasonil merheminin belki faydası olur
Soruya cevap verdiğini görünce "durum o kadar da vahim değil demek ki" diye düşünecektim ki, bu karikatürü ben de çok severim :)
Yarıldım :D
Sıcak bir duştan sonra krem sürüp ovalayıp kanın dağılmasın ısağlayabilirsin.. Yalancılık gibi değil tıp bilgisi bu :)
cilt izi bu geçmez sanırım kamufle etmek senin tekniğine bağlı kış olsa boğazlı giy derdim
Cevap
9Cevap
1. Baban sorarsa çok rahat bir şekilde, kızarıp bozarmadan dün gece odama bir yarasa girmiş dersin...
2. Fazla büyük değilse yara bandı yapıştır, niye oldu derse manyağın biri çantama saldırdı boğuşurken boynuma tırnağını geçirdi dersin. Yer mi bilmiyorum?
3. Hastayım üşüyorum da balıkçı yaka kazak giy. Bu sıcakta giyebilirsen :))
4. Dini takıl birkaç gün kapalı gez başörtüsü tak.
İlk okduğumda "ca ceyli cala cula" gibi geldi "emdi iz oldu" :D
Fondöten falan kullan 2 gün sonra geçer
çok sağoL ya :P
ben siLmedim ya bende anLamadım yani :S :D
bu morluğu geçirmenin teknik bir yöntemi yok. makyajla kısmen kapatmak dışında kendiliğinden kanın dağılmasını beklemek tek seçeneğin malesef.
boynunu fazla emdirme görünmeyen yerlerini emdir sende
görünen yerleri emerek morartıyorsa görünmeyen yerleri allah bilir ne yapar :))
oLdu bikere :| nası geçer bi fifkrinz varmı?
fondoten kapatmıyor ya .s uzun saçLarım var iyiki ;)
Öncelikle mor olan bölgeye canlı renklerde bir ruj sürüp ( tercihen morluklar ile tezat oluşturacak bir renk) ardından üzerine kapatıcı veya fondöten surmelisin böylece kusursuza yakın bir görüntü elde edeceksin. youtu. be/wUWCRyKlsCU
haha gülermisin aglarmısın abi ya :)
Sakla gizle gösterme kimseye bi süre :)
Geçer kendiliginden :)
sevgilin acemi galiba bu işlerde biraz :) tek bölgeyi uzun süre emmek yerine dudaklarını sabit bir yerde tutmak yerine dolaştırsın böylece bundan sonra bu sorunu yaşamazsın :)
sevgiLim sapık değiL abaza değiL p*ç değiL oyüzden hiç bir kızLa yakınLaşmadı.
ben iLkim oda ciddi oLduumuz için
.
Moraran yeri bicakla kes yarabandi koy
boynumu mu kesiyim :P
Şu Fransızlar nasıl diyor; "fon-dö-tan"
flar bağla bir süre ,kapatıcı dene
Fondoten sürmen gerek
flar bağla ve fondöten sür
fondoten:=)
ayyy çok irenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar